saner ayar basketbola agırlık verince sanırım bu proje ertelenmek zorunda kaldı. sıradan bi kanal olmaktansa biraz daha gec olsun ama kaliteli olsun derim. ama malesef hiç bi belirti yok..
Bursaspor TV yi başarılı buluyorum.
TİVİBU da NTVSpor un hemen yanına yerleştirmişler kanalı, haliylede sık sık denk geliyor. Eski maç görüntüleri, yeni transferlerin videoları, güncel sportif konulara ilişkin tartışmalar gibi birçok şey var.
Aslında bizim yerel Televizyonlarımız zaten bu konularda yeterince tecrübeli ve ellerinde iyi bir arşiv,altyapı vardır. Tek yapılması gereken aralarından eğitimli olanlar ile bir kadro kurup, yerel Tv lere nazaran biraz daha büyük bir bütçe ile en azından TİVİBU da ve sanal ortamda yer almak. Sonrası kendiliğinden gelir.
hakikaten ne oldu bu iş, çok masraflı olduğunu düşünmüyorum, ilk başta yapılacak yatırımdan sonra eski maçları, Basket maçlarını, paf ligi, A-2 maçlarını gösterecek. Bir sürü dandik kanal var, onlar nasıl ayakta duruyor. bence reklam olarak da iyi reklam alır.
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
dün akşam bursa-kayseri maçında reklam panolarında bir yazı vardı bursasportv çok yakında digitürk de diye
görünce çok kötü oldum valla
Bursaspor eğer yapabiliyorsa bizim daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum.Bugünkü TrabzonNet tanıtım toplantısını fbtv den izlemek zorunda bıraktıkları içinde ayrıca kulübe sitemimi iletiyorum.Ama hala proje olarak gündemde bu enterasan.Bu projeyi profesyonellerle yapmak lazım ayrıca.
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 15:05.
Sadri başkanın yeni görev döneminde en önemli hatta 1. projesi olması en büyük dileğim ,bizim için çok büyük eksiklik
bursa o kadar az taraftarına karşı böyle birşey yapıyorsa bizim yapmamamız çok büyük hata
Başkan bu konuyla ilgili açıklama yaptı Saner Ayarın kendisine şu an zarar ederiz dediğini söyledi ,
Ve birde Trabzondaki yerel televizyonların reklam payından çalmamak için düşünmediklerini söyledi
AMA Başkanın unuttuğu şey o kanalı izleyecek kişilerin çoğu Trabzonunda dışında olan insanlardır ve verilen reklamlar yerel değil ulusal markaların reklamları olacağından yerel tv lerin paylarını düşüreceğini hiç sanmıyorum
Bu konu yıllardır konuşulsa da, fitili ateşleyen kişinin Saner Ayar olduğunu düşünüyorum. Kötü bir niyeti de yoktu ama, madem ki hayata geçmesi pek mümkün gözükmüyordu, o vakit ne diye göreve geldiğinde kanalı bir kaç ay sonra kuruyoruz, canlı yayın araçlarımız ve stüdyolarımız hazır şeklinde açıklamalar yaptı...
Yorum