Ben trabzonspor tv de yayınlanacak bir program göremiyorum maalesef yerel kanallarımızda...Karambolu falan mı yayınlıycaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Yereller kaç sene Trabzonspor'un üzerinden ekmek yediler.. Buna rağmen hiç destek olmayıp köstek oldular.. Ben kulübü düşünürüm bana ne yerel kanallardan.. Kaliteli Trabzonsporumuzla ilgili yayın bekliyoruz ve bunu da alacağız az kaldı
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Ya bir beklemeyi öğrenelim.. Kanal ortada yok eleştiriler başladıİlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanalı kurup içine reklamları doldurmazlar umarım
Bi açılsın bi bakalım sonra eleştirecek bolca vaktimiz olacaktır.. Şurda daha 3 ay öncesine kadar böyle bir proje keşke yapılsa derken yapılmakta olmasının keyfini çıkaralım biraz yahu...
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
doru dio habu uşak..İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bir beklemeyi öğrenelim.. Kanal ortada yok eleştiriler başladı
Bi açılsın bi bakalım sonra eleştirecek bolca vaktimiz olacaktır.. Şurda daha 3 ay öncesine kadar böyle bir proje keşke yapılsa derken yapılmakta olmasının keyfini çıkaralım biraz yahu...
İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
onu yapmasın bunu yapmasın bu kulüp parayı nerden bulacak acaba , biraz mantıklı konusun arkadaslar ... bizim ilk düşenmemiz gereken TRABZONSPOR ' un menfaati olmalıdır ...İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanalı kurup içine reklamları doldurmazlar umarım
Yorum
-
Peki sen burada 4.000 küsür defa yorumunu yaptığın konuları görsel olarak izlemek istemezmisin? mesela futbolcuları , tesisleri, antremanları, hocayla başkanla topçuyla yapılan söyleşileri vs. vs. birsürü örneği. he belki sen istemezsin ama biz isteriz.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen trabzonspor tv de yayınlanacak bir program göremiyorum maalesef yerel kanallarımızda...Karambolu falan mı yayınlıycaz..BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
laf anlatmana gerek yok tstv acıldıgında belki de o arkadas bizden fazla izleyecek o kanalı ... nasıl faydalı olacagını herkes az cok tahmin ediyordur hersey gelişmek , hersey trabzonspor için ...İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki sen burada 4.000 küsür defa yorumunu yaptığın konuları görsel olarak izlemek istemezmisin? mesela futbolcuları , tesisleri, antremanları, hocayla başkanla topçuyla yapılan söyleşileri vs. vs. birsürü örneği. he belki sen istemezsin ama biz isteriz.
Yorum
-
Arkadaşım yorumlarına dikkat edersen sevinirimİlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu yapmasın bunu yapmasın bu kulüp parayı nerden bulacak acaba , biraz mantıklı konusun arkadaslar ... bizim ilk düşenmemiz gereken TRABZONSPOR ' un menfaati olmalıdır ...
Ben sadece düşüncemi ortaya koydum.Tabii reklam olacak ama bilirsin bazı kanallar var adıyla alakası yok,onlar gibi olmasın demek istedim
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Tv yi kurmak zor değil arkadaşlar sadece sıra ona hemen gelmiyor az daha sabır...
Bir canlı yayın stüdyosu bir ana kumanda bir de reji oldumu tamamdır hepi topu bunlar için 20.000 $ yeterli...
Yaz döneminde tv kuracaklarını sanmıyorum cünkü tv camiasında yaz dönemi kayıp dönemdir...
Büyük ihtimalle yeni sezonla birlikte yayına başlar...
1 ay test sonrasında asıl yayın başlar....
Reklam kısmına gelince en fazla 100.000 saniye kullanılır daha fazla reklam alması imkansız, oda 13 - 14 reklam kuşağı demektir...
Bu kadar reklam kuşağıda bir kanalı için oldukça az...Daha fazla reklam olmama nedeni yerel reklam almayacaklarını açıklaması ulusal reklamda ancak bu kadar alınabilir...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
ben tabiki trabzonspor tvnin kurulmasını istiyorum...benim bahsettiğim konu yerel tvlerde yayınlanan programlardır....şu andaki kaliteleri ile bu programlar bence trabzonspor tv de yayınlanmamalı...İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki sen burada 4.000 küsür defa yorumunu yaptığın konuları görsel olarak izlemek istemezmisin? mesela futbolcuları , tesisleri, antremanları, hocayla başkanla topçuyla yapılan söyleşileri vs. vs. birsürü örneği. he belki sen istemezsin ama biz isteriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum