Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kandırmak meslek haline gelmiş bunlarda

Yorum

• Bu aralar Türksatta arkadaşlar bakabilir Scuda-Trabzon diye bi kanal türedi hiçbişiy vermiyo gerçi ama hergün hemen hemen merakla bakıorum acaba bu olabilir mi deneme yapıolardır belki?
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• olsa cok güzel olur ... yerel medyayi etkisiz hale getirmis olurduk ki faydalari zararlarindan az
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• olamlı Tabiii Ki...

(UEFA)

Yorum

• ben artık dediklerine inanmıyorum kuracaklarunıda sanmıyorum ama inşallah ben yanılırım

Yorum

• stadın yapılmasına başlanırsa eğer tv yide yaparlar
              ama önemli olan stadın yapımına başlanması
              doğrumu söylüyolar yalanmı orda belli olur

Yorum

• kendi tv si var çok seviyorsa bizim adımıza tvyi kurar ama onda Trabzonspor sevgi sevdası varsa

Yorum

• Olsa da yayınlancak şeyleri tahmin edebiliyorum:
                  "Kulübümüzün eski malzemicilerinden falanın,teyzesinin oğlunun kayınbiraderi vefat emiş.Trabzonspor camiası olarak,merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başssağlığı dileriz."
                  "Maçın 2.yarısında iyi oyandık.Rakibe pozisyon vermedki ama galip gelen taraf biz olmalıydık.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz." vs.vs.vs...

Yorum

• NAKLEN YAYIN KRİZİ Mİ?
                    TRABZONSPOR TV

Dünkü genel kurulda en ilginç detay ise, Başkan Nuri Albayrak?ın 2007-2008 futbol sezonundaki naklen yayın kuruluşundan alınacak pay ile ilgili sorunların yaşanabileceği sinyaliydi. Hem Asbaşkan Sayitoğlu hem de Başkan Albayrak, bu konuda imalı sözler sarfederken çözüm olarak Trabzonspor TVnin devreye sokulabileceği mesajını verdiler.

inşallah gerçekleşir ama kablolu tvdede olsun

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben artık dediklerine inanmıyorum kuracaklarunıda sanmıyorum ama inşallah ben yanılırım
                      galiba yanılmayacaksın

(UEFA)

Yorum

• lalalalalalaaaaa en büyük TRABZONSPOR

Yorum

• lalalalalalaaaaa en büyük

Yorum

• Abi keşke bu yöneticiler yapacakları işeri birdenbire yapsalar....yapacakları şeyleri 10 yıl önceden söylemeseler

Yorum

• Milleti uyutmak için salladışar birşey.

Yorum

• şu televizyon olsun gerisi hikaye.hangi başkan bu televizyon kurarsa onu onursal başkan yapmak lazım.ulusal kanallarda hiçbir trabzonspor haberler yok.onların medyası çok var.glecek nesil için tv şart.maalesef gurbetteki trabzonlarının bazıları ts den kopuyor.bu medyayın etkisini gösterir.inşallah olur.bir kurban keseriz herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim