Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben trabzonspor tv de yayınlanacak bir program göremiyorum maalesef yerel kanallarımızda...Karambolu falan mı yayınlıycaz..

Yorum

• Yereller kaç sene Trabzonspor'un üzerinden ekmek yediler.. Buna rağmen hiç destek olmayıp köstek oldular.. Ben kulübü düşünürüm bana ne yerel kanallardan.. Kaliteli Trabzonsporumuzla ilgili yayın bekliyoruz ve bunu da alacağız az kaldı
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Kanalı kurup içine reklamları doldurmazlar umarım
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kanalı kurup içine reklamları doldurmazlar umarım
          Ya bir beklemeyi öğrenelim.. Kanal ortada yok eleştiriler başladı Bi açılsın bi bakalım sonra eleştirecek bolca vaktimiz olacaktır.. Şurda daha 3 ay öncesine kadar böyle bir proje keşke yapılsa derken yapılmakta olmasının keyfini çıkaralım biraz yahu...
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya bir beklemeyi öğrenelim.. Kanal ortada yok eleştiriler başladı Bi açılsın bi bakalım sonra eleştirecek bolca vaktimiz olacaktır.. Şurda daha 3 ay öncesine kadar böyle bir proje keşke yapılsa derken yapılmakta olmasının keyfini çıkaralım biraz yahu...
            doru dio habu uşak..
            İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Temmuz ortalarında yayına başlar inşallah da şöyle sezona iyi bir giriş yaparız.

Yorum

• mayısta başlayacaktı
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• trabzonspor tv ' yi bide stat ' ı hayata gecirsinler ... sadri şener şu stadı baslat gözünü seveyim

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanalı kurup içine reklamları doldurmazlar umarım
                    onu yapmasın bunu yapmasın bu kulüp parayı nerden bulacak acaba , biraz mantıklı konusun arkadaslar ... bizim ilk düşenmemiz gereken TRABZONSPOR ' un menfaati olmalıdır ...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben trabzonspor tv de yayınlanacak bir program göremiyorum maalesef yerel kanallarımızda...Karambolu falan mı yayınlıycaz..
                      Peki sen burada 4.000 küsür defa yorumunu yaptığın konuları görsel olarak izlemek istemezmisin? mesela futbolcuları , tesisleri, antremanları, hocayla başkanla topçuyla yapılan söyleşileri vs. vs. birsürü örneği. he belki sen istemezsin ama biz isteriz.
                      BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki sen burada 4.000 küsür defa yorumunu yaptığın konuları görsel olarak izlemek istemezmisin? mesela futbolcuları , tesisleri, antremanları, hocayla başkanla topçuyla yapılan söyleşileri vs. vs. birsürü örneği. he belki sen istemezsin ama biz isteriz.
                        laf anlatmana gerek yok tstv acıldıgında belki de o arkadas bizden fazla izleyecek o kanalı ... nasıl faydalı olacagını herkes az cok tahmin ediyordur hersey gelişmek , hersey trabzonspor için ...

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onu yapmasın bunu yapmasın bu kulüp parayı nerden bulacak acaba , biraz mantıklı konusun arkadaslar ... bizim ilk düşenmemiz gereken TRABZONSPOR ' un menfaati olmalıdır ...
                          Arkadaşım yorumlarına dikkat edersen sevinirim

Ben sadece düşüncemi ortaya koydum.Tabii reklam olacak ama bilirsin bazı kanallar var adıyla alakası yok,onlar gibi olmasın demek istedim
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tv yi kurmak zor değil arkadaşlar sadece sıra ona hemen gelmiyor az daha sabır...

Bir canlı yayın stüdyosu bir ana kumanda bir de reji oldumu tamamdır hepi topu bunlar için 20.000 $ yeterli...

Yaz döneminde tv kuracaklarını sanmıyorum cünkü tv camiasında yaz dönemi kayıp dönemdir...

Büyük ihtimalle yeni sezonla birlikte yayına başlar...

1 ay test sonrasında asıl yayın başlar....

Reklam kısmına gelince en fazla 100.000 saniye kullanılır daha fazla reklam alması imkansız, oda 13 - 14 reklam kuşağı demektir...

Bu kadar reklam kuşağıda bir kanalı için oldukça az...Daha fazla reklam olmama nedeni yerel reklam almayacaklarını açıklaması ulusal reklamda ancak bu kadar alınabilir...
                            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Tv açıldığında Hüseyin avni danyalla beraber bir program yapılsa...

Sadece Trabzonsporu konuşacak,efsanelerden bir yorum programı çıksa...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben tabiki trabzonspor tvnin kurulmasını istiyorum...benim bahsettiğim konu yerel tvlerde yayınlanan programlardır....şu andaki kaliteleri ile bu programlar bence trabzonspor tv de yayınlanmamalı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim