temmuzda başlasında iyi bir tvmiz olsun ulusal kanaldan bile daha güçlü materyarlarımız olucakmış yerl tvlerinden bir kaybı olmuyacak trabzondan reklam alınmayacak onların bazı programları bizim tvmizde yayınlanacak tüm türkiyeye ulaşacak 4.5 milyon euroya mal olucakmış kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak
ya iyide inteneti olan eğer trabzonspor için bi siteye girecekse illada oda burası BMN yani başka sitelerin adını verip gurup kurmak falan bana saçma geliyo bilemem sizi... ayrıca bu facebook u bu derece abartmak eskiden kalma tipik türk görgüsüzlüğü gibi artık geçsek bunları diyorum...benane face ten book tan adam gibi forum işte BMN artık bu tür saçma linkleri vermeyin lütfen forumla aynı işi görecekse ne gerek var anlamadım...
Abicim sen girmiyorsun diye hiç kimse bu sitelere takılmayacak diye bir şey yok.Bunun neresinin görgüsüzlük olduğunuda anlamadım.O sitenin milyonlarca üyesi var ve orda reklam yapmanın kötülüğü ne olabilir.Lüften biraz saygı
yeni sezona yetistirilmeli, bizim acimizdan iyi reklam olur, ve Trabzonspor Tv den yeni kampanyalar baslatilabilir.
TS TV isteriz dedik, adamlar girisimde bulundular hemen, insallah bu is olur.
trabzon tv ye ençok yerli kanallar karşı çıkar. tstv kurulursa yerel kanallarda spor programları izlenmez.
ayriyetten ben bunun nasıl bedavaya getirlebileceğini anlamıyorum. yapabilrlerse ve trabzonspora hiç bir yükü olmayacaksa ne güzel.
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz."Özkan Sümer
trabzon tv ye ençok yerli kanallar karşı çıkar. tstv kurulursa yerel kanallarda spor programları izlenmez.
ayriyetten ben bunun nasıl bedavaya getirlebileceğini anlamıyorum. yapabilrlerse ve trabzonspora hiç bir yükü olmayacaksa ne güzel.
Türkiye'de önüne gelen kanal acar oldu. Fazla maliyeti oldugunu düsünmüyorum. Ayrica yerel kanallarin zarar edecegini sanmiyorum.
Türkiye'de önüne gelen kanal acar oldu. Fazla maliyeti oldugunu düsünmüyorum. Ayrica yerel kanallarin zarar edecegini sanmiyorum.
maliyeti 4.5 milyon euro bu para iş adamlarının vereceği reklamlardan çıkarılacakmış bunun için kulüp içinde tv için yani depertman kurulmuş yerel tvler içinde trabzondan reklam alınmıyacak yani onların pastasına dokunulmayacak vede onların bazı programları bizim tvden yayınlanacak tüm türkiyeye saner ayar yerel kanallar bizim değerimiz dedi onlar kötü bir şey yapılmayacak dedi
Yorum