Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazık çok yazık. Biz anadolu yakasında daha çok Ts clup açılsın diye dört gözle beklertken aldığımız habere bakın! Her Ts Clup a gittiğmizde ürün yok kelimesini duymak istemiyorum artık. Biz yeni ürünler beklerken elde olan bi iki mağazamızın da kapatılması çok çok acı. Yetkililer burayı umarım okur ve taraftarının sesine kulak verir. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben Anadolu yakasından beylikdüzüne gitmeye de razıyım . Yeter ki mağaza açık olsun ve takımımızın ürünlerini bulalım.!!!

Bu taraftar bunu haketmiyor....
    zeynep sen yaşıyon mu ya

dedim içirdik çayları, zehirlendi mi yoksa
    Bordo Mavi

Yorum

• Yağmurlar başladı

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten kapatılıyormuş orası lazangel
        Arkadaşlar başlıkları okuyunca beylikdüzü mağazamızın sahibi
        ile görüştüm.Kendisi arkadaşımdır.Kesinlikle kapanma durumu yok;ama ürün sıkıntısı var; bunun için mağaza sahibinin yapabileceği bir şey yok.Sıkıntı Trabzonda...Adam zaten zararda...Birde bizim insanımız konuya duyarsız ve fazla pazarlıkçı; adam komisyonla çalışıyo<, aldığınız ürünün çoğu kulübe katkı; daha neyin pazarlığını yapıyorsunuz?

Ondan sonra Fatih için çingene pazarlığı yapan yönetime kızıyoruz; bizim çok farkımız var sanki onlardan!
        Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Yağmurlar başladı ama bildiğim kadarıyla şemsiye satışı yok.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bunun bordo mavisi var silgiside var resmini bulamadım ama bizim krıtasıyede var
            En son Soytürk tarafından düzenlendi; 03.01.2010, 17:37.
            Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunun bordo mavisi var silgiside var resmini bulamadım ama bizim krıtasıyede var

arkadaşm almştı bana Bordo Mavisinden..kşke lisanlısı olsa..

şemsiyeye çok iyi fikir aslında ama...
              # 10 Umut Bulut !

Yorum

• valla ben bu işi yapabileceğimize pek inanmıyorum giraya poz verdiyorlar fakat poz verdikleri ürünleri netden alamıyoruz profosyenellikle ilgimiz pek yok maalesef.Umarım ilerde düzelir
                Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yağmurlar başladı

bi aralar satılıyordu bunlardan
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beylikdüzünde açılan TS Clup'a gittim büyük heycanla,kötü giidişata rağmen ürün almak istiyorum,ama ne mümkün en büyük Ts Clup'da ürün yok,nasıl olur bu dedim,elde kalmış xxl 3-4 üründen başka beden yok çeşit yok,koskoca mağza bordo mavi renklerin renksizliğinde bom boşş sebebini ısrarla sordum nasıl yok niye klüp ürün göndermiyor,gelen cevapla yine yıkıldım,defalarca istiyoruz ürün ama göndermiyor klüp ellerinde yokmuş bu nasıl bir yönetiliş şekli kim hangi koltuk sevdalısı bu işin başında orda sefa sürerken biz burda cefa çekiyoruz,daha açıldığı günü hatırlıyorum sayın başkanımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapılmıştı,şimdi bu durumdan haberi varmı acaba,mağza benim düşüncelerimle yakında kapanır gelen fedakar müşteriler elleri boş dönüyorlar,ama ne umrunda sayın yetkilinin o koltuğunda mutludur eminim..
                    Yazıklar olsun,ordan hak etmeden ekmek yiyen yönetime.....
                    melek sen bir sefer gitiyorsun ben haftanın hergünü gitiyoru desem yalan olmaz bende çok şikayetciyim ama ben bukadar a.... yönetilme görmedim

merter işporta piyasası bunlardan daha iyi çalışıyor adamlar kış gelmeden 2 ay önce çıkartıyor ama bizim yönetim bırakın ürün çıkarmayı olan ürünleri gönteremiyor mağazalara neymiş efendim parayı oraya bağlayamazlarmış sen şiparış vereceksin sonra para yollayacaksın sonra külüp şiparış verecek sonra fab. üretecek sonra bilmem ne bilmem ne ölme eşeğim ölme

sen futbolcuya verdiğin paranın yarısını versen biraz stok yapsan ve ürün istendiği zaman hemen yollasan istanbul da bir ofis ve büro olsa ürün trabzona gitip gelmekden telef olmasa ahhhhhh ulan çokmu şey istiyorum
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Camlara duvarlara mobilyalara yapıştırmak için güzel şekilli değişik şekillerde ETİKET'ler yapılabilir.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar başlıkları okuyunca beylikdüzü mağazamızın sahibi
                        ile görüştüm.Kendisi arkadaşımdır.Kesinlikle kapanma durumu yok;ama ürün sıkıntısı var; bunun için mağaza sahibinin yapabileceği bir şey yok.Sıkıntı Trabzonda...Adam zaten zararda...Birde bizim insanımız konuya duyarsız ve fazla pazarlıkçı; adam komisyonla çalışıyo<, aldığınız ürünün çoğu kulübe katkı; daha neyin pazarlığını yapıyorsunuz?

Ondan sonra Fatih için çingene pazarlığı yapan yönetime kızıyoruz; bizim çok farkımız var sanki onlardan!
                        Reha bir yanlışlık olmasın.Benim bildiğim orası kapanıyor(yanıldığımı zannetmiyorum)Dükkanın boş olmasının sebebi kulübün alacaklarına karşı dükkandaki malları almasıdır.

Yorum

• Arkadaşlar sevgili yöneticilerimiz(!) bu aralar tarım ve hayvancılığa el atmış durumdalar. Tesislerin yanındaki bilmem kaç dönüm arazide inek bakılıp organik meyve ve sebze üretilecek ve tesislerde çalışmaya çalısanların süt ve sebze ihtiyaçları giderilecek(!!) Organik, hormonsuz ürünlerle beslenen personelin performansında önemli bir artış beklenmekte(!!!)

Böyle dahiyani(!) bir fikir karşısında kim takar TS Clup'ları.
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Sahrayıceditde de Mecideiyeköyde de durum içler acısı.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ts Club'ta Trabzonspor logolu kol düğmesi bulunur mu?
                              Bende abim için bakıyordum ama yok galiba. http://www.devsepet.com/silver-dsign...9-p-69741.html bu linke bak istersen ben sadece burda bulabildim.
                              KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zeynep sen yaşıyon mu ya

dedim içirdik çayları, zehirlendi mi yoksa
                                Çok şükür yaşıyoruz. Çaylar değil de beni bu final haftaları mahvetti
                                Habu Sevdaluk 7 Beni
                                HarekeTSirası bizimdur !
                                ANS 61 DNMSZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X