kupa yerini buldu gibi bir şey yazıyor.taraftar için basılmamış şu an,beklentileri karşılayacağına da inanmıyorum ayrıca.Her şeye rağmen alacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUrfa da ''Şanlı Fenerbahçe'' diye atkılar takanlar vardı..
urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.
Nike sayfasına koydum resmini.
Yorum
-
bir kerede hatasiz yapin LÜTFEN.
logomuzdaki topun rengine dikkat edin. biz neden armamizi orijinal kullanamiyoruz ? cok mu zor ? neredeyse 100 tane logomuz var
İlk olarak Özgür Meriç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.
Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.
Yoruldum.
Trabzonspor armasındaki top burada da beyaz görünüyor!
Yıldız da mavi hangisi doğru ürün acaba?
Konu ile ilgili yetkilere mail attım düzeltilir umarım. Ayrıca beyaz bir tişört için fiyatı pahalı geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.
Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.
Yoruldum.
Yorum
Yorum