Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupa yerini buldu gibi bir şey yazıyor.taraftar için basılmamış şu an,beklentileri karşılayacağına da inanmıyorum ayrıca.Her şeye rağmen alacağız.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• bmn açılışı çok güzel olmuş aynısının tşörünüde beklıyoruz

Yorum

• Gündüz maçında fener lüzumsuzdu, söndürdük t-shirtleri basılsın.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Urfa da ''Şanlı Fenerbahçe'' diye atkılar takanlar vardı..
          urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.
          ŞanlıTrabzonspor da yapmışlar.

Nike sayfasına koydum resmini.

Yorum

• Umarım pazartesi oynanacak olan Denizlispor maçında stad önünde kupa ile ilgili forma v.s satışı yapılır.Olimpiyat stadında baya bir satış yapılacagına düşünüyorum.

Yorum

• Üstlerine giydikleri Tişörtlerden istiyorum.Çok güzellerdi.Umarım satışa çıkar.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• gap arena resimlerinde gördü şanlı trabzonspor atkıları çok güzel bence kardeş takım olduğumuz için yapılmalı böyle bir atkı
                BMN KOCAELİ

Yorum

• futbolcuların giydikleri t-shirt satışa çıkmış 20 milyon ben beğendim şahsen resimi arkadaşlar paylaşırlarherhalde

Yorum

• TRABZONSPOR

Yorum

• Bayanın üstündeki gri forma güzele benziyo eğer yeni sezon formasıysa çok iiii

Yorum

• Kupa yerini buldu ççç
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• daha kupa saten atkısıda çıkacak...

Yorum

• bir kerede hatasiz yapin LÜTFEN.

logomuzdaki topun rengine dikkat edin. biz neden armamizi orijinal kullanamiyoruz ? cok mu zor ? neredeyse 100 tane logomuz var

İlk olarak Özgür Meriç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.

Trabzonspor armasındaki top burada da beyaz görünüyor!

Yıldız da mavi hangisi doğru ürün acaba?

Konu ile ilgili yetkilere mail attım düzeltilir umarım. Ayrıca beyaz bir tişört için fiyatı pahalı geldi bana.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.
                                bunlari bende yillardir dile getiriyorum abi ama dinlemek anlamak isteyen yok sanirim

Yorum

Yükleniyor...
                                X