Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ürünlerde gelişme var bugün gittim baktım bi kaç alışverişde yaptım ama belirtmem gereken şeyler var

hizmet ''0''

güleryüz ''0''

bi diyalog anlatacğım ürünü aldım kasaya geçtim

adam diyor 15.. lan bi merhaba de 15.. paketleyelim dedim .. zorla yaptı onuda ..

bidaha da almam forma haricinde...

atibanın formasını alırım anca
    Kasada duran şişman adama gıcığım zaten.Kesin birilerinini torpillisidir, pazarcılar bile o adamdan bin kat güleryüzlüdür.

Yorum

• adam 15 diyor başka bişe demiyor .. genç bi uşak gözleri açılmıyo tam sanki

Yorum

• güler yüz sorunun bende yaşadım bi kere . muhabbet edilmiyor satış elemanıyla .
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

• OF TS Club da böyle bir sorun yok.Görevliyle kanka olmuştuk.
          Ordan alabilirsiniz.
          Hemşerim yahu başka ne olacaktı.
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            OF TS Club da böyle bir sorun yok.Görevliyle kanka olmuştuk.
            Ordan alabilirsiniz.
            aynen oftaki ts cluptaki abi çok iyi bir insan muhabbetçi geçenlerde sınav için okula gitömiştim hazır gitmişken bi atkı alam dedim adam buyur çay içelim bile dedi
            NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Bu arada yeni ürünleri de son derece rüküş buldum.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada yeni ürünleri de son derece rüküş buldum.
                Bi griliktir gidiyor bende anlamadım

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağolasın Vural, öğrenmiş olduk.

İlk fotoğraftaki de Elif Bozali adlı oyuncumuz sanırım.
                  Evet fotoğraftakiler bayan futbol takımının oyuncuları
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    OF TS Club da böyle bir sorun yok.Görevliyle kanka olmuştuk.
                    Ordan alabilirsiniz.
                    aynen katılıyorum...ürün sorunu da görmedim hiç...herşey var...
                    Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen oftaki ts cluptaki abi çok iyi bir insan muhabbetçi geçenlerde sınav için okula gitömiştim hazır gitmişken bi atkı alam dedim adam buyur çay içelim bile dedi
                      İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen katılıyorum...ürün sorunu da görmedim hiç...herşey var...
                      O zaman herkesi Ofli Abimize yönlendiriyoruz.
                      Hemşericiliğin dibine vurdum bugünlerde.
                      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• ya hep kıyafet hep atkı
                        bide şöle ilgi çekiçi ne biliyim klavye mause seti
                        ne biliyim şampuanlar mesela boş cd dvd üretseler süper olacak

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya hep kıyafet hep atkı
                          bide şöle ilgi çekiçi ne biliyim klavye mause seti
                          ne biliyim şampuanlar mesela boş cd dvd üretseler süper olacak

He bide Microsoft la yarışcaz

Yorum

• TsClub'ın Kendi Başına Biiirşe Çıkarmasını Karşıyım ( en azından öğrenene kadar ). Mesela Giyimde Ali Fuat Abininde Dediği Gibi Waikiki İle Anlaşılabilir. Elektronik Eşyalarda Birçok Türk Firması var Bu İşi Yapabilecek. Her Konuda İşiniİyi Yapan Firmalarla Anlaşılıp, Kar Alınmalıdır Şimdilik.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TsClub'ın Kendi Başına Biiirşe Çıkarmasını Karşıyım ( en azından öğrenene kadar ). Mesela Giyimde Ali Fuat Abininde Dediği Gibi Waikiki İle Anlaşılabilir. Elektronik Eşyalarda Birçok Türk Firması var Bu İşi Yapabilecek. Her Konuda İşiniİyi Yapan Firmalarla Anlaşılıp, Kar Alınmalıdır Şimdilik.
                              İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              He bide Microsoft la yarışcaz
                              giyim konusundan anlamam sadece hoşuma giden bir kaç ürün var birisi o girayın tanıttıgı alt üst lacivert eşort man dide uzun kollu çubuklu forma inş.. onlarıda nasipse 5 inde trabzonda olucam ordan alıcam elektronik konusuna gelince bence telefon kabı üretilebilir yada ne bilin laptop çantası klavye mausede yapılamıcak şeyler değil zaten diğer takımlarda bu gibi üreünler var ben bakındım hepsi aynı firmanın üretimi sadece üzerindeki resimler farklı bunlar yapılamayacak şeyler değil sadece yapılması için ön ayak olunması gerekir ama nasıl işte

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TsClub'ın Kendi Başına Biiirşe Çıkarmasını Karşıyım ( en azından öğrenene kadar ). Mesela Giyimde Ali Fuat Abininde Dediği Gibi Waikiki İle Anlaşılabilir. Elektronik Eşyalarda Birçok Türk Firması var Bu İşi Yapabilecek. Her Konuda İşiniİyi Yapan Firmalarla Anlaşılıp, Kar Alınmalıdır Şimdilik.
                                Katılıyorum, Ts Club'ın satışları şuankinden çok daha fazla olabilir ama işbilmezler orda olduğu sürece olup olabileceği bu kadar işte. Bence şuan Ts Club'ların gelirleri en alt seviyelerde. Ne zaman gerçekten güzel ve kaliteli ürünler çıkartmaya başlarlarsa işte o zaman bu taraftarın gerçek potansiyelini görürler.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X