İlk olarak headshot tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOF TS Club da böyle bir sorun yok.Görevliyle kanka olmuştuk.
Ordan alabilirsiniz.
Hemşerim yahu başka ne olacaktı.NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada yeni ürünleri de son derece rüküş buldum.
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağolasın Vural, öğrenmiş olduk.
İlk fotoğraftaki de Elif Bozali adlı oyuncumuz sanırım.-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOF TS Club da böyle bir sorun yok.Görevliyle kanka olmuştuk.
Ordan alabilirsiniz.
Hemşerim yahu başka ne olacaktı.Bordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen oftaki ts cluptaki abi çok iyi bir insan muhabbetçi geçenlerde sınav için okula gitömiştim hazır gitmişken bi atkı alam dedim adam buyur çay içelim bile dediİlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum...ürün sorunu da görmedim hiç...herşey var...
Hemşericiliğin dibine vurdum bugünlerde.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hep kıyafet hep atkı
bide şöle ilgi çekiçi ne biliyim klavye mause seti
ne biliyim şampuanlar mesela boş cd dvd üretseler süper olacak
He bide Microsoft la yarışcaz
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsClub'ın Kendi Başına Biiirşe Çıkarmasını Karşıyım ( en azından öğrenene kadar ). Mesela Giyimde Ali Fuat Abininde Dediği Gibi Waikiki İle Anlaşılabilir. Elektronik Eşyalarda Birçok Türk Firması var Bu İşi Yapabilecek. Her Konuda İşiniİyi Yapan Firmalarla Anlaşılıp, Kar Alınmalıdır Şimdilik.İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe bide Microsoft la yarışcazNEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsClub'ın Kendi Başına Biiirşe Çıkarmasını Karşıyım ( en azından öğrenene kadar ). Mesela Giyimde Ali Fuat Abininde Dediği Gibi Waikiki İle Anlaşılabilir. Elektronik Eşyalarda Birçok Türk Firması var Bu İşi Yapabilecek. Her Konuda İşiniİyi Yapan Firmalarla Anlaşılıp, Kar Alınmalıdır Şimdilik.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
Yorum