Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club:
    "Bayan formalar,bayan sweat, bayan tshirt, bayan saatler..." başlıklarında

"İstediğiniz Kriterlere Uyan Ürün Bulunamadı."

yazısını görmekten bıktık usandık. Bu kadar zor mudur bayanlar için de ürün tasarlamak, satışa sunmak?
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• o tshırt un neresı guzel anlamadım ??cok basıt bır urun cocuklar ıcın..........
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Belki yeri degil ama Trabzondaki TS CLUB lardan biri pazara günleri acikmi???

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kazım Koyuncu ile alakalı resmi ürün istiyoruz.
          Çok güzel bir düşünce bence,böylece Trabzonspor'u tutmayan Kazım Koyuncu hayranlarından da gelir elde edebiliriz.ama bir dakika,Trabzon dışındaki şehirlerde formayı zor bulurken birde başka insanlara ürün mü satacağız!..

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS Club:
            "Bayan formalar,bayan sweat, bayan tshirt, bayan saatler..." başlıklarında

"İstediğiniz Kriterlere Uyan Ürün Bulunamadı."

yazısını görmekten bıktık usandık. Bu kadar zor mudur bayanlar için de ürün tasarlamak, satışa sunmak?

Defalarca dile getirdim.

Ali Fuat abinin çalışmaları olduğunu okumuştum. Ama daha çok sabırsızlandırdı.

Sinir bozucu gerçekten artık malum yazı.

Duyan yok mu?
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Belki yeri degil ama Trabzondaki TS CLUB lardan biri pazara günleri acikmi???
              maasricht maçındansonraki gün açmıştık dükanı ama
              stadın alttakiaçılıyo hep pazar günü
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Defalarca dile getirdim.

Ali Fuat abinin çalışmaları olduğunu okumuştum. Ama daha çok sabırsızlandırdı.

Sinir bozucu gerçekten artık malum yazı.

Duyan yok mu?
                maalesef çeşit az bu konuyu dikkate alan yok maalesf gözlerimle gördüm
                çeşidi bıraktık bzı malların bedenini bile bulamıyoruz
                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Televizyonun üstüne koymak için 6 lı kupa setti yapacak biblo şeklinde üstünde amblemimiz olacak üstünde senesi ve ince yazıyla o senenin kadrosu yazacak.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kazım Koyuncu ile ilgili istenen ürünleri sonuna kadar destekliyorum.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yazısız atkılarda sadece enine boyut düşünülmüş ama bence linkte verdiğim Chelsea atkısındaki gibi boyuna ve geniş çizgiler de düşünülebilir.

Ayrıca bu TsClub ismini kim bulmuş acaba merak ediyorum, bilen var mı?
                      -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                      suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                      disruption it would bring with it
                      -

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maasricht maçındansonraki gün açmıştık dükanı ama
                        stadın alttakiaçılıyo hep pazar günü

Sagolasin renktas artik sansimi denicem Pazara günü kayip edicegim bi gün olick TS icin lafmi olur

Yorum

• Adana'dan havale oluyla nasıl ürünleri alabilirim, biri anlatabilirmi?
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Taraftarımız TsClup tırının illerine gelmesi için binbir dereden su getiriyor.
                            Hem de öyle ufak tefek şehirlere değil, mesela Bursaya..

Yani bu adamlar nasıl satış yapmayı düşünüyor anlamak zor.

Yorum

• Şu kupayı alalı kaç sene oldu, hala daha bu kadar eğlenceli bir ürün yapamadılar...

Bir iki defa kaybettim zannettim, içime iniyordu... Bulması zor...

Yorum

• Daha öncede yazmıştık,bebek kıyafetleri çok pahalı ve kalitesiz.
                                Şu zıbını mesela bi kaç gün önce kunduracılardan 3,95 e aldık. 4 Lira bile değildi Çok mu kaliteli hayır ama 5-10 kez giyse yeter çocuk büyüyecek zaten olmayacak

webcamdan iki dakika önce çekilmiştir.O yüzden soluk.Yoksa renkler iyi,doğuştan fanatik yazısı var.Ayrıca omuzlar ve paçalar bordo-mavi şeritli..Gayet güzel bi tasarım

Yorum

Yükleniyor...
                                X