Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar, bu yorgan yüzüne bu Parayi veren oldumu hic?
    Yani demek istedigim $u, buna kim 100 TL verebilirki? Cok az kisi alabilir bu ürünü, malesef. Ben cok almak istiyordum gecen sene. Bu ürün 100 TLye, ve buna benzer sahte ürün vardi 20 TLye. Aslinda sahtesini alicakdim, ama sahte mal'da almak istemiyorum, alsam orjinal TS Club almak istiyorum.

Bence TS Club ürünleri COK pahali
    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• bu sweat çok hoşuma gitti günlük hayatta rahatlıkla giyilebilr inş kaliteli bişeydir
      Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar, bu yorgan yüzüne bu Parayi veren oldumu hic?
        Yani demek istedigim $u, buna kim 100 TL verebilirki? Cok az kisi alabilir bu ürünü, malesef. Ben cok almak istiyordum gecen sene. Bu ürün 100 TLye, ve buna benzer sahte ürün vardi 20 TLye. Aslinda sahtesini alicakdim, ama sahte mal'da almak istemiyorum, alsam orjinal TS Club almak istiyorum.

Bence TS Club ürünleri COK pahali

aynen bazılarının fiyatlarını abatıyolar yani
        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Arkadaşlar parçalı formadaki indirimi yılbaşına kadar uzatmışlar.Önceki Fener maçı muhabbeti idi.Peki şimdi; gene İstanbuldaki mağazalarda kampanyalı ürün satışı olmayacak mı? Bilgisi olan var mı bu konuda?
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İki şeye dikkat çekmek isterim. Birincisi Ayakkabı İkincisi Koltuk Numarası =)

Yorum

• Ayyakabısıda Ts Club'ın

Üstündeki diğer ürünler gibi yani.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• T-shirt ün kol uzunluğuna fazla takılmayın amaç tasarım..benim bekletilerim bu yönde..
                En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 27.12.2009, 15:08.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Ya diğer takımların lisanslı ürünlerine bakındım adamlarda yok yok cep telefonundan banyo jellerine klavye mause takımlarına boş cd dvd sine kadar her bişeyi yapmış adamlar bence bizimde olması lazım bunlardan en azından klavye mause seti kesin lazım diye düşünüyorum şayet bu çıkarsa ilk alan ben olurum ama bence artık ts clup ında bir takım markalarla anlaşıp bunları çıkartması lazım
                  NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İki şeye dikkat çekmek isterim. Birincisi Ayakkabı İkincisi Koltuk Numarası =)
                    Harika bir poz ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• Daha önce burada tartışıldı mı bilmiyorum ama yukarıdaki maketlerden Fatih Tekke,Şota,Hami,Şenol Güneş gibi efsane olmuş veya şu anda takımda forma giyen oyuncularımıza yapılamaz mı?

Megavizyonda 14,90 TL ye satıldığını görmüştüm.Fiyatları ve görüntüsü itibari ile çok sayıda satılabilecek bir ürün.TSClub bu konuyla ilgilenmeli.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İki şeye dikkat çekmek isterim. Birincisi Ayakkabı İkincisi Koltuk Numarası =)
                        bole bı sweet ist ts cluplarda var mı
                        Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• varsa fıyatını bılen var mı

Yorum

• İnşallah Bu Formalarıda Satışta Göreceğiz.

Yorum

• valla arkadaslar ıstanbulda pek urun yok neden uretmıyomuyuz yoksa bız urun

Yorum

• Ts Club'un ürün sorunu hala devam ediyor diye biliyorum. Sezonluk ürünlerde sorunlar her zaman var.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X