polo yaka t-shirtler renk olarak hoş olmuş.gelgelelim 65TL çok fazla bir fiyat.bir işi tam yapsalar olmayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
- Kazım koyuncu tişörtü çok süper olmuş..Düşünenlere teşekkürler..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tişörtü yakından gördüm.Ürün olarak çok kaliteli bir kumaştan yapılmamış ama bunada şükür diyelim.5 yıldır kulübe Kazım Koyuncu ürünleri için mail atıyoruım.Şahsen ben ses çıkarmayacağım.Fakat değişik renklerde çıkarmaları lazım.
Birde 65 tl ye satılan tişörtelr için sadece bu adamlar kafayı yemiş diyorum.O parayı onlara hiç kimse vermez.Bir hafta sonra Nike ürünleride aşağı yukarı o fiyata çıkacak.Mecburen fiyatları indirmek zorunda kalacaklar almanızı tavsiye etmem.
Hatta bu tişörtler için Tsclup sahibi yanlış etiket vurmuşsunuz diye kulübü aramış
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Tişört;
GUSTAVO COLMAN
Ben böyle T-Shirt'ler istiyorum....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen bugün satışa çıkmaz heralde.bu defile idi.Satış pazartesinden önce başlamaz gibime geliyorMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum