Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• polo yaka t-shirtler renk olarak hoş olmuş.gelgelelim 65TL çok fazla bir fiyat.bir işi tam yapsalar olmayacak.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Kazım Koyuncu tişörtleri çok güzelmiş

Yorum

• çorap olabilir mesela birinde 6 birinde 1
        61 şeklilinde
        Bordo Mavi...

Yorum

• Kazım Koyuncu tişörtlerinden Bakırköy'e bir tane gelmişti, o da artık yok

Birkaç gün sonra gelecekmiş ama.

Yorum

• - Kazım koyuncu tişörtü çok süper olmuş..Düşünenlere teşekkürler..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tişörtü yakından gördüm.Ürün olarak çok kaliteli bir kumaştan yapılmamış ama bunada şükür diyelim.5 yıldır kulübe Kazım Koyuncu ürünleri için mail atıyoruım.Şahsen ben ses çıkarmayacağım.Fakat değişik renklerde çıkarmaları lazım.

Birde 65 tl ye satılan tişörtelr için sadece bu adamlar kafayı yemiş diyorum.O parayı onlara hiç kimse vermez.Bir hafta sonra Nike ürünleride aşağı yukarı o fiyata çıkacak.Mecburen fiyatları indirmek zorunda kalacaklar almanızı tavsiye etmem.

Hatta bu tişörtler için Tsclup sahibi yanlış etiket vurmuşsunuz diye kulübü aramış

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2. Tişört;

GUSTAVO COLMAN

Ben böyle T-Shirt'ler istiyorum....
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• alanzinho tişörtü ve kazım koyuncu tişörtü çok güzel olmuş.ilk işim birer tane almak olacak

Yorum

• Yorum

• Yattara, colman vs. daha cok olmali...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Onurun üzerindeki de güzelmiş

Yorum

• ya bunlar neden satışa cıkmadı
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• hemen bugün satışa çıkmaz heralde.bu defile idi.Satış pazartesinden önce başlamaz gibime geliyor

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hemen bugün satışa çıkmaz heralde.bu defile idi.Satış pazartesinden önce başlamaz gibime geliyor
                              Sezonun ortasinda satisa sunulsa sasirmayin
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Futbolculara özel Tshirtler çok anlamlı ve çok güzel.

Helal olsun.
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Yükleniyor...
                                X