Bildiğin pazar malı iş çıkarmışlar yine, ne tasarımı ne kalitesi var. Arma olmasa daha ağır konuşacağım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-

su pazubantti bile satisa cikaramayan yönetimlerden konusuyoruz
satisa ciksin 10 tane alirim
hatta gs nin bileklik kampanyasini bu pazubant ile yapsinlar
sloganda basit
pazubanti tak gemini kurtar gibi bisey..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Pazar malı işi tabiri tam isabet. TSClub'ın önceliği para kazanmak değil, taraftar çekmektir, taraftar kazanmaktır. Taraftarın gönlüne girmektir. Burayı yönetenler ya bu işten anlamıyor ya da işin içinde başka iş varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
TS Club’a ürün gönderen ‘Tribün Project’ ile konuştum.Bana söylediği şey şu;basit ve ucuz ürün istiyorlar,bordo mavi kumaşlı ürünler istemiyorlar.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar malı işi tabiri tam isabet. TSClub'ın önceliği para kazanmak değil, taraftar çekmektir, taraftar kazanmaktır. Taraftarın gönlüne girmektir. Burayı yönetenler ya bu işten anlamıyor ya da işin içinde başka iş var
Yeni yönetim umarım bu anlayışı değiştirir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Bilgi için teşekkürler, umarım öyle olurİlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club’a ürün gönderen ‘Tribün Project’ ile konuştum.Bana söylediği şey şu;basit ve ucuz ürün istiyorlar,bordo mavi kumaşlı ürünler istemiyorlar.
Yeni yönetim umarım bu anlayışı değiştirir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Okay'ın üzerindeki fena durmuyor,tasarımı güzel,diğer üçü de güzel tasarım ama kumaş kalitesi ve resimdeki ışık kalitesi ürün tasarımını bozabiliyor.
- Memento mori
Yorum
-
İnternetteki görseli tişörte basmışlar,kullanılan logo da kurumsal logomuz değil.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ın üzerindeki fena durmuyor,tasarımı güzel,diğer üçü de güzel tasarım ama kumaş kalitesi ve resimdeki ışık kalitesi ürün tasarımını bozabiliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=2U4ITX8XKs0
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Klasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:
Göreve gelen yönetim kurulumuz TS Club’da büyük bir değişime gidiyor. TS Club’ları çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacak.
Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
bu laflara karnımız tok icraati görelim...İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:
Göreve gelen yönetim kurulumuz TS Club’da büyük bir değişime gidiyor. TS Club’ları çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacak.
Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’
Yorum
-
Şu açıklama tamamen ismi değiştirmenin önünü açmak için. Büyük ihtimalle rahatsızlar isminden. Ben öyle hissettim, izlenimim o yönde. Yoksa isim değişimi-kalite pek öyle örtüşen değerler değilİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:
Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ALLAH razi olsun!
Yorum