Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildiğin pazar malı iş çıkarmışlar yine, ne tasarımı ne kalitesi var. Arma olmasa daha ağır konuşacağım.

Yorum

• su pazubantti bile satisa cikaramayan yönetimlerden konusuyoruz

satisa ciksin 10 tane alirim

hatta gs nin bileklik kampanyasini bu pazubant ile yapsinlar

sloganda basit

pazubanti tak gemini kurtar gibi bisey...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Pazar malı işi tabiri tam isabet. TSClub'ın önceliği para kazanmak değil, taraftar çekmektir, taraftar kazanmaktır. Taraftarın gönlüne girmektir. Burayı yönetenler ya bu işten anlamıyor ya da işin içinde başka iş var
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pazar malı işi tabiri tam isabet. TSClub'ın önceliği para kazanmak değil, taraftar çekmektir, taraftar kazanmaktır. Taraftarın gönlüne girmektir. Burayı yönetenler ya bu işten anlamıyor ya da işin içinde başka iş var
          TS Club’a ürün gönderen ‘Tribün Project’ ile konuştum.Bana söylediği şey şu;basit ve ucuz ürün istiyorlar,bordo mavi kumaşlı ürünler istemiyorlar.
          Yeni yönetim umarım bu anlayışı değiştirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS Club’a ürün gönderen ‘Tribün Project’ ile konuştum.Bana söylediği şey şu;basit ve ucuz ürün istiyorlar,bordo mavi kumaşlı ürünler istemiyorlar.
            Yeni yönetim umarım bu anlayışı değiştirir.

Bilgi için teşekkürler, umarım öyle olur
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Okay'ın üzerindeki fena durmuyor,tasarımı güzel,diğer üçü de güzel tasarım ama kumaş kalitesi ve resimdeki ışık kalitesi ürün tasarımını bozabiliyor.

• Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okay'ın üzerindeki fena durmuyor,tasarımı güzel,diğer üçü de güzel tasarım ama kumaş kalitesi ve resimdeki ışık kalitesi ürün tasarımını bozabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=2U4ITX8XKs0
                İnternetteki görseli tişörte basmışlar,kullanılan logo da kurumsal logomuz değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Arkadaşlar 7 yaş için forma... TS Club’de çocuk forması var ama 12 yaş civarı galiba. 7 Yaş için nereden bulabiliriz?
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Güncel yaşananlara yönelik ürün önerisi:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Klasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:

Göreve gelen yönetim kurulumuz TS Club’da büyük bir değişime gidiyor. TS Club’ları çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacak.

Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence ismini değiştirmeyle başlarlarsa bi şeyler olacak gibi. Öyle bi hale gelmiş ki mağaza ismi bile itiyor beni.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:

Göreve gelen yönetim kurulumuz TS Club’da büyük bir değişime gidiyor. TS Club’ları çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacak.

Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’
                          bu laflara karnımız tok icraati görelim...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klasik yeni yönetim ve yeniden çıkan değişim haberleri:

Şu açıklama tamamen ismi değiştirmenin önünü açmak için. Büyük ihtimalle rahatsızlar isminden. Ben öyle hissettim, izlenimim o yönde. Yoksa isim değişimi-kalite pek öyle örtüşen değerler değil
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İsim boş zaten TS Club ne alaka Trabzonspor Club kelimesinin anlamının mağazayla ne alakası var ki.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sükür bizleri düsünen bir yönetimimiz oldu ALLAH razi olsun!
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim