Ne saçma sapan ürünler ya adam worde girmiş caps lock'u açıp başlamış yazmaya böyle tişört mü yapılır ya microsoft office ve paint tasarımı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Nuri45mod isimli birinden bu mesajın aynısını yollandı bu foruma. Tapatalktan gördüm, anında silindi. Aman dikkat.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bizde Aşk Başkadır" sloganını bulan üstün zekaya tebriklerimi iletiyorum..
Güzel ürünler olsa da aralara klasik saçmalıklar iliştirilmiş..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bizde Aşk Başkadır" sloganını bulan üstün zekaya tebriklerimi iletiyorum..
Güzel ürünler olsa da aralara klasik saçmalıklar iliştirilmiş..
Kendi konusunda bunu yazdım ben de. Hacker falan çıkmasın?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri45mod isimli birinden bu mesajın aynısını yollandı bu foruma. Tapatalktan gördüm, anında silindi. Aman dikkat.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Yanlış başlığa atmıştım İbrahim sonra sildim oradan buraya taşıdımİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi konusunda bunu yazdım ben de. Hacker falan çıkmasın?
Yorum
-
Ne biliym Nuri Mod yazınca işkillendim birden.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış başlığa atmıştım İbrahim sonra sildim oradan buraya taşıdım

Ayrıca forum@bordimavi.net başlığına yazdım bu mesajı Tapatalk buraya attı yine. Gene tuttu uğursuzluğum, ben yatayım en iyisi.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 02:02.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Yorum
-
Trabzonspor taraftarının gelir düzeyi bellidir.İlk olarak MURAT GÜÇLÜCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu nasıl bakış acısı renktasım ya trabzonsporumuza gittiği esas alınmalı.ben alısverıs yaparken hem bunu düşünürüm
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum