İlk olarak alitemelli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
ben sürmeneliyim. sürmeneden aldım. çarşı caminin karşısında hemen. TS Club ürünleri satan bi yer. ama hem orjinal hem korsan ürün satıyor.
kulüp buna nası göz yumuyo bilmiyorum. haftada 1 kere ts club arabaları geliyo mal indirmeye. trabzonspor kulubu hizmetine mahsustur gibi bişeyler yazıyo kamyonetin üstünde.
Yorum
-
Bu iki ürünü Sümela Manastırı'nın dibindeki hediyelik eşya satan yerden aldım. Soldaki arkadaş ne kadar Onur'a ne kadar benzemese de Onur'un hatrına aldım.(Yukarıda da paylaşılmış)
Bu ürünleri aldığım gün şehre geri döndüğümde Ts Club'a gidip forma almıştım. Ancak eve gitme yolunda eşyaları orda unuttuğumu fark ettim.
İnşallah Ts Club yetkilileri şu paketin içinde ne var deyip açıp bakarlar da akıllarına böyle bir işe kalkışmak gelir diye dua etmedim değil. Ama yok, yenilik yok, kalite yok, baştan savma ürünler...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Re: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Sagol insallah bulabilirim yoksa dedigin gibi gumuscuye yaptiririm.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKunduracılardaki gümüşçülerde olma ihtimali var. Yoksa bir gümüşçüye gidip yaptırabilirsin.
Yorum
-
Valla bende aynisi var, annem umre'den getirdiİlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaslar bu yuzugu Trabzonda nerden bulabilirim yardimci olabilecek varmi ?
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Bende alacaktım ama almadım,pişmanımİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iki ürünü Sümela Manastırı'nın dibindeki hediyelik eşya satan yerden aldım. Soldaki arkadaş ne kadar Onur'a ne kadar benzemese de Onur'un hatrına aldım.(Yukarıda da paylaşılmış)
Bu ürünleri aldığım gün şehre geri döndüğümde Ts Club'a gidip forma almıştım. Ancak eve gitme yolunda eşyaları orda unuttuğumu fark ettim.
İnşallah Ts Club yetkilileri şu paketin içinde ne var deyip açıp bakarlar da akıllarına böyle bir işe kalkışmak gelir diye dua etmedim değil. Ama yok, yenilik yok, kalite yok, baştan savma ürünler...

"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Re: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Ne mutlu sana renktas umarim bende bulabilirimİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende aynisi var, annem umre'den getirdi
Yorum
-
insAllah renkdas, Annem bana sürpriz yapmisti, gururla tasiyorum vallaİlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe mutlu sana renktas umarim bende bulabilirim
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Aynı yerden bende geçen sene almıştım ofis masamı süslüyor 1 senedir arkasına da kalıp çıkartıp adımı ve 61 plakayı yazdım süper oldu.İlk olarak alitemelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sürmeneliyim. sürmeneden aldım. çarşı caminin karşısında hemen. TS Club ürünleri satan bi yer. ama hem orjinal hem korsan ürün satıyor.
kulüp buna nası göz yumuyo bilmiyorum. haftada 1 kere ts club arabaları geliyo mal indirmeye. trabzonspor kulubu hizmetine mahsustur gibi bişeyler yazıyo kamyonetin üstünde.--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-

buna benzer acik mavi kamuflas t-shirt istiyorum
inanilmaz moda oldu
bi dünya arkadas tek deseni yüzünden napol formasi aldi
bisey yapabilirmisin afs abi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum