Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kafaya taktığın şeye bak Sultan biz yaparız aynısını haçan koymayız
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haçan kelimesi olmasaydı alınırdı ama haça yazdığı için almayı asla düşünmüyorum.
      Ilk gözüme o carpti benimde. Sirf o yüzden almiycam bende.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bu ürüne 90 tl verilmez..

arma ve yıldız çok iğrenç görünüyor..
        anlatamadık yıllardır.. şu armayı ve yıldızı bu kadar kötü nasıl yapıyorlar..
        yıldız ve armayı büyük yapacaksın büyük büyük..
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 12.11.2011, 19:50.

Yorum

• O Mavi'nin ürünü de nedir?
          Daha kelime kalmış mı acaba, mısır ekmeği, lahana yemeği, kuymak falan filan.
          Temel ne alaka, haçan ne alaka, kuru kuru Trabzon yazmak daha mantıklı olurmuş.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O Mavi'nin ürünü de nedir?
            Daha kelime kalmış mı acaba, mısır ekmeği, lahana yemeği, kuymak falan filan.
            Temel ne alaka, haçan ne alaka, kuru kuru Trabzon yazmak daha mantıklı olurmuş.
            o ürünü trabzon daki oyunlar icin cıkartmışlardı...
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bi arkadaşımız twitter'de paylaşmış:

Foto ile ilgili notu: mavı kedı olalı bı fare tuttuu
              Bahsedilen birkaç kelime olmasaymış daha iyi olurmuş ama bu haliyle de bence ürün gayet güzel... Böyle bir yaklaşımda bulunmak bile beni ziyadesiyle memnun etti. Bulursam, görürsem hemen alırım.
              Boş kalan ''B'' harfi içinde kolbastı yazılabilirmiş.
              Bu tür yaratıcılıklara devam edilmeli.
              En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 13.11.2011, 03:23.
              ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ürüne 90 tl verilmez..

arma ve yıldız çok iğrenç görünüyor..
                anlatamadık yıllardır.. şu armayı ve yıldızı bu kadar kötü nasıl yapıyorlar..
                yıldız ve armayı büyük yapacaksın büyük büyük..

Arma cok kötü duruyor bencede. Ayrica "CL"'i kirmizi yazmak nasil bir mantiktir?

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzon'a gittiğimde Mavi'de görmüştüm ben de üstteki ürünü ve diğer bir ürünü de aşağıda.

Bu daha çok hoşuma gitti ve İstanbul'da bulamadığım için aldım.

Yorum

• Yorum

• Bende dahil olmak üzere Şampiyonlar ligi ürünlerinin haddinden fala pahalı olduğunu söyleyip eleştiriyordum.
                      Ama ŞL ürünlerini biz hazırlamıyormuşuz.
                      UEFA pazarlıyormuş bu ürünleri tamamen. Her takım için logosunu vs kullanıp kulüplere belli bedeller ile satıyormş. kulüpte üzerine kar payını koyunca fiyatlar uçuk oluyor.
                      Kısacası kulübe geliş fiyatı bile çok fazlaymış.
                      Bu arada takımların kafasına göre Şampiyonlar Ligi ürünleri üretip satması Yasakmış..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu , bu , bu ..

söyleyecek söz yok

nedir bu sizin tasarımınız mı yoksa satışta mı almak lazım acilen ...
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tasarımda 2013 mü yazıyor ben mi yanlış okuyorum yoksa?

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tasarımda 2013 mü yazıyor ben mi yanlış okuyorum yoksa?
                            ben de öyle okudum.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu , bu , bu ..

söyleyecek söz yok

nedir bu sizin tasarımınız mı yoksa satışta mı almak lazım acilen ...
                              ?
                              bende aynısını soruyorum.
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• [QUOTE=Metin Sağır;1918118098]23TL (Ürün çok hoş)

Bu şekil bir renk cümbüsünde. Bere gördüm bir kaç kişide. Ts clubta bulamadm. Baya hoşuma gitti.Ürün hakkına Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim