bu spor çantayı alcam karneyi bi atlatım da abimle mecidiyeköydeyiz inş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama NBA'deki gibi futbolcularımızın isimlerine özgü kramponlar çıkartılsa çok satacağını düşünüyorum. Misal; bir Yattara#11 kramponu üretilse, yattara maçlarda onu giyse ve Yattara tekniğini ayakkabılarına borçlu anabaşlıklı bir reklam kampanyası düzenlense sonuçta tahmin bile edilemeyecek satış rakamlarına ulaşabiliriz.
Tabi Hüseyin#5 kramponları üretilmemesi şartıyla
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
arkadaşlar okuldaki bir beşiktaşlı arkadaşın bahsettiği bir anektod var onu aktarayım.bu formalardan konu açıldı dedi ki "bizimkiler satılmayan formaları imzalatmış oyunculara 80-100 satılıyormuş" diyordu.şahsen böyle bir fiyattan yana değiliz ama imza işi de hoş olurdu.ve birde efsane 40. yıl formanın yanı sıra daha çok nostalji ürünün sahaya sürülmesi taraftarıyım.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
65TL www.trabzonspor.com.tr de yazıyoİlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Futbolcu bübloları güzel fikir.yalnız bu biraz küçük gibi geldi,biraz daha büyüğü olsa daha iyi olur.İnşallah böyle bir şey yaparlar...İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rangersli Şota.
Yattaranın böyle biblosunun olduğunu düşünsenize kapış kapış gider.Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
Olay budurİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rangersli Şota.
Yattaranın böyle biblosunun olduğunu düşünsenize kapış kapış gider.
bizde istiyoruz
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Bu tür şeylerden binlerce satabilirler, Ts Club yöneticileri de uyuyor maşallah hiçbirşeyden haberleri yok.İstanbul takımlarının da var böyle bibloları bir bizim yok.Şunu bulsam bir yerde alırdım mesela.Şota olduğu için.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rangersli Şota.
Yattaranın böyle biblosunun olduğunu düşünsenize kapış kapış gider.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rangersli Şota.
Yattaranın böyle biblosunun olduğunu düşünsenize kapış kapış gider.
yarın gider ilk ben satın alırımbEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi
SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum