söyle baskili bir t-shirt ciksa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Gündelik T-Shirt üzerine logo koyup satisa sunmak iyi bir uygulama degil bence. Taraftar t-shirt'leri farkli olmali bence Ali Ece ''tarzi'' t-shirt'ler cikarmaliyiz. Dozer Cemil,Ali Kemal,Senol Günes,Iskender Gönen,Hami Mandirali,Shota Arveladze,Fatih Tekke,Ibrahima Yattara gibi futbolcularin baskisi oldugu ve altinda slogan yazan t-shirtler iyi gidebilir.

Yorum
-
renkdaşlar merhaba.. herkesin ilettiği gibi ürünler içler açısı, olmasın daha iyi, yapılması maliyet çünkü..birde TSC logosu nedir arkadaş..istemiyoruz
forma tanıtımından sonra kulübe şu maili attım, tınlıyacaklarını sanmıyorum ama
"merhabalar, ilgili arkadaşlar aşağıdaki soruları üstüne alınsın..
en önemlisi Trabzonlu Muhammet Demir i niye almıyosunuz abi siz?
yemişim samarası mitrogluyu
1- nike.com/football sitesinde neden Trabzonspor yok?hemen uyarın biz takımı değilmiyiz onların..bu nasıl sponsor.acil adidasa geçin lütfen
2- formaları taraftarınıza sorarak bir ilk yapsaydınız, anket yapsaydınız olmazmıydı kim beğeniyor bunları? şikebahçenin forma logolarına bakın o bile yeter adamlar metal gibi yapmış.. nerdeyse nike la bu iş olmuyor bence
3- tsclubdaki ürünlerle ilgilenen sorumlular bunlar nasıl tasarımlardır? bir sürü saçma sapan baskılı, karışık çoluk çocuk işi tshirtler, ya biraz ağır olun sağa sola bakın nasıl tshirt yapıyorlar.Örn.Galatasaray ürünleri. Allah ınızı seviyosanız satmak istiyorsanız profesyonel yardım alın.. bide TSC diye yazı yapıştırmışsınız olmamış Trabzonspor logosunun değişik efektlerini kullanın yeter bize..
4- Web sitesi taraftarın ulaşabildiği yegane yer. ne kadar çağın gerisinde..kasımpaşanın bursasporun sitesine bakın Allah aşkına..verin TSClub sitesini yapan firmaya onlar devam etsin.. Televizyon kanalımız yok bari buraya video atın. en kötü telefon Full HD çekiyor yaa. onuda yapamıyosanız youtube kanalı açın..ama diğerlerinden geri kalmayın nolur.
5- anlayacağınız dışarıdan bakın yetkili arkadaşlar .. bugün türkiyenin 4. büyüğüsünüz uefa maçlarına katılıyosunuz..başkası bizim sitemize girince ne der acaba.. en altta © 2010 - 2011 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi. yazısını görmesi sitenin ne kadar eski olduğunu gösteriyor zaten..
saygılarımla, nice büyük zaferlere.."
ayrıca TS Club Bar ismine alternatifler; TrabZONE, TRABZ10, TRABSTORE
aşağıda logo amatörce örnekleri
Yorum
-
bende olsam tınlamazdım baştan aşağı boş bir e-postaİlk olarak oxman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaşlar merhaba.. herkesin ilettiği gibi ürünler içler açısı, olmasın daha iyi, yapılması maliyet çünkü..birde TSC logosu nedir arkadaş..istemiyoruz
forma tanıtımından sonra kulübe şu maili attım, tınlıyacaklarını sanmıyorum ama
"merhabalar, ilgili arkadaşlar aşağıdaki soruları üstüne alınsın..
en önemlisi Trabzonlu Muhammet Demir i niye almıyosunuz abi siz?
yemişim samarası mitrogluyu
1- nike.com/football sitesinde neden Trabzonspor yok?hemen uyarın biz takımı değilmiyiz onların..bu nasıl sponsor.acil adidasa geçin lütfen
2- formaları taraftarınıza sorarak bir ilk yapsaydınız, anket yapsaydınız olmazmıydı kim beğeniyor bunları? şikebahçenin forma logolarına bakın o bile yeter adamlar metal gibi yapmış.. nerdeyse nike la bu iş olmuyor bence
3- tsclubdaki ürünlerle ilgilenen sorumlular bunlar nasıl tasarımlardır? bir sürü saçma sapan baskılı, karışık çoluk çocuk işi tshirtler, ya biraz ağır olun sağa sola bakın nasıl tshirt yapıyorlar.Örn.Galatasaray ürünleri. Allah ınızı seviyosanız satmak istiyorsanız profesyonel yardım alın.. bide TSC diye yazı yapıştırmışsınız olmamış Trabzonspor logosunun değişik efektlerini kullanın yeter bize..
4- Web sitesi taraftarın ulaşabildiği yegane yer. ne kadar çağın gerisinde..kasımpaşanın bursasporun sitesine bakın Allah aşkına..verin TSClub sitesini yapan firmaya onlar devam etsin.. Televizyon kanalımız yok bari buraya video atın. en kötü telefon Full HD çekiyor yaa. onuda yapamıyosanız youtube kanalı açın..ama diğerlerinden geri kalmayın nolur.
5- anlayacağınız dışarıdan bakın yetkili arkadaşlar .. bugün türkiyenin 4. büyüğüsünüz uefa maçlarına katılıyosunuz..başkası bizim sitemize girince ne der acaba.. en altta © 2010 - 2011 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi. yazısını görmesi sitenin ne kadar eski olduğunu gösteriyor zaten..
saygılarımla, nice büyük zaferlere.."
ayrıca TS Club Bar ismine alternatifler; TrabZONE, TRABZ10, TRABSTORE
aşağıda logo amatörce örnekleriMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende olsam tınlamazdım baştan aşağı boş bir e-posta
senin gibi düşünen, 2-3 fotoğraf koymayı güncelleme sanan kişiler olduğu sürece
tınlamaz tabi.
bizden de bişey olmaz.. bu arada orduluyum, yok onuda kabul etmiyosan sayın trabzonlu böyle amatör kalmaya devam edin..
Yorum
-
ts club ürünlerini eleştirmene gerek yok kalite belli sıfırın altında bir kere tsclub diye isimmi olur ? ne zaman yönetim gelir tsclubın ismini değiştirir o zaman derimki lan adam bunun saçma olduğunu anladı az da olsa vizyon sahibidir der o zaman öneri sunarım ve ikincisi forma ve nike konusunda baya saçmalamışsın herkez istiyor güzel mat renklereden oluşan monochorome logolu bir forma ama elit katagorisinde değiliz adidası övenler bide sivasın formasına baksın önemli olan yeterli forma satıp üreticine nike vsvs gelir sağlayıp elit katagorisine girmek giremediysen bu yüzdende nike.com da ismin geçmez örnek nike.com barca vb takımların reklamları vardır. nike barca üzerinden reklam yapar nike.com.tr de ise galatasaray vardır ordan reklam yapar pirim sağlar fazla gelir elde edemediği trabzonspordan değil.İlk olarak oxman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
senin gibi düşünen, 2-3 fotoğraf koymayı güncelleme sanan kişiler olduğu sürece
tınlamaz tabi.
bizden de bişey olmaz.. bu arada orduluyum, yok onuda kabul etmiyosan sayın trabzonlu böyle amatör kalmaya devam edin..Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Kesinlikle öyle.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazarda satılan ürünlerin tasarımı gerçekten TS Club'ın kat kat üstünde.
Yorum
-
tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan? kotu forma satmaz once iyi tasarim yapacaksin.İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets club ürünlerini eleştirmene gerek yok kalite belli sıfırın altında bir kere tsclub diye isimmi olur ? ne zaman yönetim gelir tsclubın ismini değiştirir o zaman derimki lan adam bunun saçma olduğunu anladı az da olsa vizyon sahibidir der o zaman öneri sunarım ve ikincisi forma ve nike konusunda baya saçmalamışsın herkez istiyor güzel mat renklereden oluşan monochorome logolu bir forma ama elit katagorisinde değiliz adidası övenler bide sivasın formasına baksın önemli olan yeterli forma satıp üreticine nike vsvs gelir sağlayıp elit katagorisine girmek giremediysen bu yüzdende nike.com da ismin geçmez örnek nike.com barca vb takımların reklamları vardır. nike barca üzerinden reklam yapar nike.com.tr de ise galatasaray vardır ordan reklam yapar pirim sağlar fazla gelir elde edemediği trabzonspordan değil.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
Yunus Emre Sel @yunusemresel 2 Std.
Kaleci firmalarının 1 ay içerisinde tüm TS Cluplarda satışta olacağı açıklandı*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum