Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ürün üzerine uygulanan logo konusunda tekrar düşünmeye davet ediyorum sizleri

Bizim kulüp kötü uyguluyor diye tümden bu tarz uygulamaları gömmek akıl karı değil . Bizim ürünler de dahil olmak üzere bir çok takıımın taraftar ürününü kullandım fakat logosu bu kadar güzel uygulanan bir ürüne henüz rastgelmedim .

" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Ts club larda benim giyebilecegim tarz bir urun olmadigini soylerdim hep. Yalnizca kravat ve forma alabiliyordum ama bugun muthis bir t-shirt aldim tasarimci arkadasa tesekkurler.

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Yeni Onur tişörtleri TS Club mağazalarında.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi beceremiyolar ya yine geçenkinden iyidir de olmuyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni Onur tişörtleri TS Club mağazalarında.

Abi çok kötü yapmışlar, hiç beğenmedim ben.

Yorum

• bu işten gerçekten anlayan KIĞILI gibi bir adam ihtiyacımız var....

Taraftar galyana gelmişken 3 sınıf dandik malları çakmanın bir anlamı yok...
              Gidip merdiven atı bir yerde bastırılan ürünler ile piyasa da satış yapmaya çalışıyor.....

Ya boya veriyor ya hemen çekiyor.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu işten gerçekten anlayan KIĞILI gibi bir adam ihtiyacımız var....

Taraftar galyana gelmişken 3 sınıf dandik malları çakmanın bir anlamı yok...
                  Gidip merdiven atı bir yerde bastırılan ürünler ile piyasa da satış yapmaya çalışıyor.....

Ya boya veriyor ya hemen çekiyor.....
                  fenerium'u fenerium yapan adamı işin başına getirdik işte, daha ne istiyoruz?

Geçen gün yapılan TS Club bayi toplantısında bayilerin ilettiği konulardan biri 'artık TS Club ürünleri defo, üretim hatası, boya, iplik, kusur gibi nedenlerden dolayı iade olarak gelmiyor. Ürün kalitesinden memnunuz' şeklindeydi.

Ürünlerin kaliteleri artmış durumda, yiğidi öldür hakkını ver demiş atalarımız. Beğenmediğimiz ilk Onur tişörtü stoklarda yok şu anda bayilerde ne kaldıysa o. Yeni baskı Onur tişörtlerinin renkli olanları seneye çıkar artık.

Cardozo ile ilgili özel bir ürün çıkartma hazırlığı var.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fiyatlar hala çok uçuk.. Onur tişörtü 40 TL.. Yazık günah..

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Şu ürüne deniz feneri koymanın mantığı ne? Deniz feneriyle ne gibi bi alıp veremediğimiz var. veya deniz fenerinin şikecilerle ne alâkası var?
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Deniz feneri gibi muhteşem bir sembolü böyle bir şey için kullanmak hoş olmadı. Almamda giymemde. Alana hayırlı olsun.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fenerium'u fenerium yapan adamı işin başına getirdik işte, daha ne istiyoruz?

Geçen gün yapılan TS Club bayi toplantısında bayilerin ilettiği konulardan biri 'artık TS Club ürünleri defo, üretim hatası, boya, iplik, kusur gibi nedenlerden dolayı iade olarak gelmiyor. Ürün kalitesinden memnunuz' şeklindeydi.

Ürünlerin kaliteleri artmış durumda, yiğidi öldür hakkını ver demiş atalarımız. Beğenmediğimiz ilk Onur tişörtü stoklarda yok şu anda bayilerde ne kaldıysa o. Yeni baskı Onur tişörtlerinin renkli olanları seneye çıkar artık.

Cardozo ile ilgili özel bir ürün çıkartma hazırlığı var.
                          ürün hazırlığı dediğin de 2 word bir paint
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Bu bildigin Deniz Feneri Davasi'na gonderme olmus
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Vay anasını sayın seyirciler.

Böyle yapacaklarsa yapmasınlar, çok yazık..

Yorum

• Adam olacak değil ama olmayacak çocuk belli.
                                TS Club.
                                Kuru kafa nedir?
                                Hamsinin etrafındaki anlamsız yazılar?
                                Deniz fenerleri?
                                Bütün ünlüleri düşmüş cümleler?
                                Temizlik bezi bozması beyaz tişörtler. Nefret ediyorum beyaz tişörtlerden. O kadar berbatlar ki onları ifade edecek sıfat yok.
                                Paint terk tasarımlar. Orası profesyonel bir kurumsa bu işi bilen biri yapsın artık.
                                Gider tasarım yaparım kendim, baskıya verir giyerim yani ne anlamı kaldı? Üstünde TSC yazıyor diye, kulüp kazansın diye yıllarca afedersiniz kazıklandık.
                                Yapmayın bu işi kardeşim yapmayın. Hayır gereksiz israf haramdır. Günah.
                                Bundan sonra kimse vay efendim hep eleştiri demesin.
                                Dibine kadar hak ediyorlar. Yazık ya. Yazıklar olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim