ayip ya inter maçı ne alaka büyük takım bilinci bu mudur aradan 3 sene geçmiş abartmaya ne gerek var yok artık abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Fırtına,İhtilal,Efsane varken aramak gereksiz abiİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp tam da ifade ettiğiniz gibi yeni bir motto-slogan arıyor. Önerilerinizi paylaşın.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Biri Allah rızası için Tshirt tasarlayanlara falan soylesinler Tshirtün her yerine bir yazı logo eklemek zorunda değiller..Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırtına,İhtilal,Efsane varken aramak gereksiz abi
Bize Heryer Trabzonkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
malesef yöneticilerimiz TSclub cok sinifda kaliyor su byzans takimlarina bakiyorum birde bizimkilere bizimkiler eski kafala devam ediyor aslinda güzle bir ilgilenseler varya para kapisi günlük insanin giyecek tasarimlar yapilmali tabi kaliteli ama bunu yapacak yönetici yok. Ya burda birkac yetenekli arkadaslar vardi beceremiyorlarsa onlari ise alsinlar.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu ne biçim lacivertİlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslogan budur;
tavuklar çiçek açmış
ellerinde poğaça
madem yüzme bilmiysın
niye çıktın ağaca
Yaşasın Cumhuriyet
Fırtına vs gibi sloganlar klasikleşmiş bir durumda. Bize her yer Trabzon gibi bir slogan lazım ki bu bence lig başladıktan sonra hikayeler yaşanılanlar ile olur bence.
Yorum
-
Logo zaten revize edildi...
Eski logo : http://upload.wikimedia.org/wikipedi...porAmblemi.png
Yeni logo : http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...2-9Q6B8L9N.png
Tabi becerip kullanamıyorlar o ayrı..● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünlerin hiç estetiği yok canlı değil logo revize edilmeli yanlış anlaşılmasın ama ucuz kıyafetlere benziyor tipleri böyle fiyatı da pahalı bu görünüşe göre
Çünkü kalite "sıfır". Özellikle tişörtler muazzam(!) Çerçevelet duvara as.
Hele o beyaz olanlar dillere destan!
İlk yıkamada var olan renk kumaşın derinliklerine işliyor ve solma kavramı arşa çıkıyor.
Ama biz kulübe katkı için alıyoruz.
Çok net bir şey var ki, temizlik bezlerine benziyor olmayan kaliteleri.
niye biz Ts Club'dan giyinemiyoruz?
Yorum
-
kız arkadaşıma hediye olarak forma alacağım. 2013 de giydiğimiz victory formalardan nerede bulabilirim?
düzeltme : small bedenEn son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 22.06.2014, 14:28.
Yorum
-
Ts Club'a gidip depoda olup olmadığını sorabilirsin.İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekız arkadaşıma hediye olarak forma alacağım. 2013 de giydiğimiz victory formalardan nerede bulabilirim?
düzeltme : small beden
Yorum
-
valla önceden bende diyordum tamam dandik kalitesiz ürün alalım maksat para kazansın kulüp ama arkadaş bu kadar rezil olmaz hakketten geçen tshirt aldım yeni sahra daki tscluptan arkadaş ilk yıkmada hem renk hem dikiş attı, bir daha almam bu şekilde birşey forma ve sabit hediyeler dışında, ama 2 sayfa etiket 7 tl o güzeld, 2 tane aldım.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

D
Yorum