Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok güzel olmuşlar
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sevgililer günü ürün tanıtımı çok güzel olmuş...
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Kaderin böylesine yazıklar olsun.
        Aldığınız parayı rahat yiyor musunuz?
        Bak yetti artık!
        Kalitesiz ürünleri bize sunuyorsunuz.
        Trbzn yazıyorsunuz. Her ürüne bi kapşon ekliyorsunuz.
        Bayanları hiç düşünmüyorsunuz.
        Ürün bedenleri yok.
        Gına geldi. "Nasıl yardımcı olabilirim" diyen elemana destan yazıp ağlayasım geliyor.
        Ev bere doldu başka bir şey yok.
        Bi tişörte pul yapıştırıp ürün diye sunuyorsunuz.
        Allah'tan bulun.

Yorum

• Adrian'ın tanıtımını yaptığı sevgililer günü ürününün çok daha önce düşünülmesi gerekiyordu ama ne yazık ki yine her zamanki gibi TsClub geç kaldı..

Buna benzettim.. Muhtemelen de bu üründen ilham alınarak yapılmış. Örnekteki tshirtlerin tasarımını ve satışını benim ablam yapmıştı yaklaşık 2 sene önce..

TsClub yedersiz.

Yorum

• Niye geç kalsın Alihan, 14 şubata daha var
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye geç kalsın Alihan, 14 şubata daha var
              Kaç 14 Şubat geçti ama..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaç 14 Şubat geçti ama..
                Ya zaten bu alınacakta giyilecek şey değil afedersin alihan Hani tiksindirmiş olmayım ama bildiğin cicim ayı hediyesi, birde evliler için evde pijama niyetine olabilir ama sokakta asla
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya zaten bu alınacakta giyilecek şey değil afedersin alihan Hani tiksindirmiş olmayım ama bildiğin cicim ayı hediyesi, birde evliler için evde pijama niyetine olabilir ama sokakta asla
                  Nefretini kustu adam..

Sonuna kadar haklısın.. Zaten TsClub denen zihniyetin çoğu ürünü böyle, bakma alıyoruz duruyor kenarda.

Yorum

• Ürünlerimize baktim cok güzel seyler var ama cok pahali ya...

Millet nasil alsin ?
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ya ürünlerde ilerleme var çok güzeller
                      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Batıyoruz tişörtü yapılabilir. Fiyatını da 82 TL yaparsınız.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şu ana kadar gördüğüm TS Club'ların en iyi dizayn edilmişi Kartal Tamirhane'de Minibüs Yolu Üzerinde bulunan (Sanki Çok Varmış Gibi ) oldu.Cidden Lisanslı bir mağazaya girmiş gibi gördüm kendimi.Hatta baya baya iyi bir mağaza gibi hissettirdi, ufak tefek değil, çok büyükte değil, dizaynı gayet hoş.Böyle bir mağaza açmak zor mu gidip birde işletme sahibine sormak lâzım.

Ufak kuzenime birkaç elbise almaya gidecektim ancak sonra bekleme kararı dolayısıyla sadece 2 tane plakalık aldım Çeşit model falan kısmına girmiyorum Orası Allah Kerim . . .
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Bizim Ts Club'da Yok. Olsa Ne Güzel Alacaktım. başka aldık eve mecbur. işe yarar bir kaç şey yapmak lazım.

Burada Görmüştüm Daha Önce.. başka takımındı madrid flndı sanırım

Takım Amblemli Tost Makinası . Ne Güzel TS Amblemli Tost Verirdik Misafirlere : )

2 ezik istanbul takımının var şuan piyasada.. keşke bizimde olsaydı..

mesela yeni evlenen çiftlere süper hediye olur bu tarz şeyler.. ama çok geriden geliyoruz
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=12708#Icerik

Resmi sitede birkaç güzel ürün var, küçük çocuğun giydiği tişört arkadan güzel gözüküyor, önü nasıl merak ettim .
                              .

Yorum

• Arkadaşlar tamam, ürün çeşitliliği olsun da tost makinası falan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X