Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buyrun size yeni ürünlerden;

hiç tasarım bilgisine ihtiyacınız falan yok açın MS WORD programını, font; Mistral.
    ve bunu TSCLUB'de satabilirsiniz.

ŞAKA değil Gerçek!

http://www.trabzonspor.com.tr/sweatshirt-grimelaj-erkek
    bence TSCLUB yönetimi tamamen değişmeli, böyle bir fiyasko olamaz.
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• 2 hafta izinim vardi Istanbul'da Mall of Istanbul'a gittim bizim TS Club'a bir kac ürün almak istiyordum günlük giymek icin. Sonuc: rezalet ötesi rezalet. Arkadas bu nasil bir ürün cesitliligi yok mu bizim kulübün pazarlama ve ya satis bölümü. Jerom McCarthy görse Marketing Mix'inize tükürim der. 4P'yi yanlis anlamissiniz "Product" kismina hic bakmamissiniz ki pazarlama'nin der. Kapatin gitsin bare o subeleri sadece forma satmak icin daha ufak bir konsept yapin elektrige yazik kiralanan alana yazik. Keske mümkün olsa da calisma imkanim olsa kulüp icin tezimi bile bunun üzerine yazdim ben böyle bir kalite anlayisi görmedim. Kullanilmis esya satan yardim kurulusu mu TS Club'mi belli degil. Japon Shimizu görse kendinden gecer karate yapar pazarlama'yi nasil bu hale getirirsiniz der, bu nasil bir ürün stratejisi der beynini yakar.

Yorum

bence TSCLUB yönetimi tamamen değişmeli, böyle bir fiyasko olamaz.
        Vay anasini sayin seyirciler. Olamaz ya...

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay anasini sayin seyirciler. Olamaz ya...
          Daha önce yazmıştım koleksiyonerlerin bile ilgi göstereceği, taraftarın özenle saklayacağı 50.yıl özel serisi bile düşünememişler.
          TSClub'ün sorumluları değil sorumsuzları diyesi geliyor insanın.

Yorum

Daha önce yazmıştım koleksiyonerlerin bile ilgi göstereceği, taraftarın özenle saklayacağı 50.yıl özel serisi bile düşünememişler.
            TSClub'ün sorumluları değil sorumsuzları diyesi geliyor insanın.
            Abi birak ekstra bir seriyi standard ürünler bile fiyasko. Ikinci el pazarda cocuk pijamasi dizayni mi büyük futbol kulübü dizayni mi belli degil saka gibi. Yöneticiler ayak üstü yegenlerine mi yaptiriyorlar TSClub'in islerini bilmiyorum, en mantikli aciklamasi bu.
            En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 05.10.2017, 12:41.

Yorum

• Biz neyin ürününü tartışıyoruz ki?Formaya yapacakları tek iş logo basmak onu bile yapamıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ürünler aşırı pahalı ve kalitesiz.

Yorum

• Daha önce yazmıştım, hiçbir ciddi profesyonel kurum tasarımını word ile yapmaz, word tasarım değil kelime işlem programıdır.

Oysa durum şöyle;

Şaşırdık mı? HAYIR

Alın size bir başka örnek daha; 50.YIL logosu ve kullanılan font.

MS Word olmasa ne yapacaklardı acaba?

bu kadar profesyonellikten uzak kişilere teslim edilmiş kulüp.

Yorum

• Merhabalar,

Bayan formamız yok sanırım, bayan üyelerimiz nasıl hallediyor bu konuyu acaba? Small forma nasıl oluyor mesela ?
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Merhabalar,

Bayan formamız yok sanırım, bayan üyelerimiz nasıl hallediyor bu konuyu acaba? Small forma nasıl oluyor mesela ?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merhabalar,

Çocuk bedenleri de halledebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• TS Club her geçen gün daha iyi hizmet vermek adına çok çalışıyor.Bugünün sağlam değişimleri için dünyanın en sağlam taraftarlarının görüşlerine ihtiyacımız var! Bizimle neyi daha iyi yapabileceğimizi paylaşın.Bu haftaki en sağlam öneriye çubuklu forma bizden hediye! 24 Kasım son!

Original (Türkisch) übersetzen

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                            a) Evde yatarken giyerim daha sonra toz bezi olarak emekliye ayırırım.
                            b) Başka takımlı birini sinir etmek için hediye olarak.
                            c) TSCLUB, daha kötüsünü yapamadığı için.
                            d) T-shirt'ün modeli güzel olduğu için alırken "Bunun baskısız, düz olanı yok mu?" diye sorarım.
                            e) 29.99 TL makul fiyattan alırım ne'dı.
                            2.jpg

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]14799[/ATTACH][ATTACH]14800[/ATTACH][ATTACH]14801[/ATTACH][ATTACH]14798[/ATTACH]
                              Bizim TsClub'da bu vizyon nerede @kadirgazioglu ah ah keşke olsa de satış patlaması yaşarlar haberleri yok öyle 120 liraya falan satmıyacaksın bunları 40-50-60 bandın da kaliteli olacak ise oda yani...
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X