İlk olarak calypso tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
2 hafta izinim vardi Istanbul'da Mall of Istanbul'a gittim bizim TS Club'a bir kac ürün almak istiyordum günlük giymek icin. Sonuc: rezalet ötesi rezalet. Arkadas bu nasil bir ürün cesitliligi yok mu bizim kulübün pazarlama ve ya satis bölümü. Jerom McCarthy görse Marketing Mix'inize tükürim der. 4P'yi yanlis anlamissiniz "Product" kismina hic bakmamissiniz ki pazarlama'nin der. Kapatin gitsin bare o subeleri sadece forma satmak icin daha ufak bir konsept yapin elektrige yazik kiralanan alana yazik. Keske mümkün olsa da calisma imkanim olsa kulüp icin tezimi bile bunun üzerine yazdim ben böyle bir kalite anlayisi görmedim. Kullanilmis esya satan yardim kurulusu mu TS Club'mi belli degil. Japon Shimizu görse kendinden gecer karate yapar pazarlama'yi nasil bu hale getirirsiniz der, bu nasil bir ürün stratejisi der beynini yakar.
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence TSCLUB yönetimi tamamen değişmeli, böyle bir fiyasko olamaz.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay anasini sayin seyirciler. Olamaz ya...
TSClub'ün sorumluları değil sorumsuzları diyesi geliyor insanın.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce yazmıştım koleksiyonerlerin bile ilgi göstereceği, taraftarın özenle saklayacağı 50.yıl özel serisi bile düşünememişler.
TSClub'ün sorumluları değil sorumsuzları diyesi geliyor insanın.En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 05.10.2017, 12:41.
Yorum
-
Daha önce yazmıştım, hiçbir ciddi profesyonel kurum tasarımını word ile yapmaz, word tasarım değil kelime işlem programıdır.
Oysa durum şöyle;
Şaşırdık mı? HAYIR
Alın size bir başka örnek daha; 50.YIL logosu ve kullanılan font.
MS Word olmasa ne yapacaklardı acaba?
bu kadar profesyonellikten uzak kişilere teslim edilmiş kulüp.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar,
Bayan formamız yok sanırım, bayan üyelerimiz nasıl hallediyor bu konuyu acaba? Small forma nasıl oluyor mesela ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
TS Club her geçen gün daha iyi hizmet vermek adına çok çalışıyor.Bugünün sağlam değişimleri için dünyanın en sağlam taraftarlarının görüşlerine ihtiyacımız var! Bizimle neyi daha iyi yapabileceğimizi paylaşın.Bu haftaki en sağlam öneriye çubuklu forma bizden hediye! 24 Kasım son!
Original (Türkisch) übersetzen
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
a) Evde yatarken giyerim daha sonra toz bezi olarak emekliye ayırırım.
b) Başka takımlı birini sinir etmek için hediye olarak.
c) TSCLUB, daha kötüsünü yapamadığı için.
d) T-shirt'ün modeli güzel olduğu için alırken "Bunun baskısız, düz olanı yok mu?" diye sorarım.
e) 29.99 TL makul fiyattan alırım ne'dı.
2.jpg
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]14799[/ATTACH][ATTACH]14800[/ATTACH][ATTACH]14801[/ATTACH][ATTACH]14798[/ATTACH]-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum