Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Müthis bence...Siyah renkde kullanilmali diye düsünüyorum...

Özellikle siyah eldiven istiyorum, üzerinde TS Logosu olan..
    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 02.06.2012, 15:36.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyah olan yerleri bordo düsünün. Beyaz formamiz böyle olsa nasil olur? Sinifda cizdim ^^

edit: "Ay yildiz neden var" diye sorarsaniz.... bu sene bizde ay yildizi tasiyacagiz insallah, gecen seneki sampiyonlugumuzu alip. "Peki ozaman neden Jaja gardassss" diye sorarsaniz eger .... Jaja bu masaya gelicek abi! gelir inasllah ama hic sanmiyorum, bu gecen`ki olaylardan sonra.
      Bilmiyorum farkında değilmisin ama...

Çizimindeki "Haç Silüeti" Faroz'dan bakılınca Yoroz'dan gözüküyor...
      t @Selim_Turan

Yorum

• yaptığınız çizdiğiniz forma modelleri içinde çok güzel olanlar var bunları çömlekçi esnafına verin en kısa zamanda en iyi denebilecek

kumaşlarla en ucuz fiyata ayağınıza getirir.

ama böyle yaparsak da olcan adın ı değiştiriyor.

taraftarın bu konuda şikayeti bitmez herkesin zevki farklı ama şikayeti en aza indirebilirsin.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Olcan adini degistirir, tolga zengin olmaz, giray kacar...

Derhal bu sacmaliktan vazgecsinler.

Para biriktirip forma alanlara sen "almazsan tolga zengin olmaz" diyemezsin, ayiptir!

Yorum

• Oha, Tolga Zengin olmaz diye bir slogan var mı cidden ?
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oha, Tolga Zengin olmaz diye bir slogan var mı cidden ?
              Hayır yok..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır yok..
                Baktım bende bulamadım, renktaş yazdığına göre var ki link atar dedim ama yokmuş Neyse en azından kulüp espriyi nerede bitireceğini biliyor.Susmasını çok iyi beceriyoruz vesselam.Bide konuşsak.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Bu benim kendi tasarım denemem;

Link olarak; http://uppix.net/6/1/4/2383265acb1a6...97a620f6bd.jpg
                  https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oha, Tolga Zengin olmaz diye bir slogan var mı cidden ?
                    İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır yok..
                    facebookda görmüstüm... kampanyaya tepki anlaminda photoshopla yapilmista olabilir. benim hatamdir belki...

Yorum

• Taraftar böyle yaparsa Jebrin Torik tutmaz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ts club bu reklamları vereceğine ürün gamına baksın.1 yıldır eşorfman takımı bulabilmek için bekledim.defalarca klübü aradım burada yazdım .sonuç sıfır.spor klübünün mağazasında nike eşorfman takımı satılmıyor.koymuşlar oraya mahmutpaşa işi teksilleri benden almamı bekliyorlar.almam almadım da gittim nike mağazasından ürünleri aldım.eşorfman takımına tişörte vereceğim parayı klübe versem ne olurdu.ha hem kendi fason ürünlerini kot hem de sponsorunu ürünlerini koy.ts club bir tek kazım koyuncu ve şampiyonlar ligi temalarında başarılıydı.gerisi hüsran
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Nasip... Kıskandım valla... Kadıköy'de soyunma odasındaki tahtaya imzalarını atmıştı gs'li futbolcular. Kadıköy hatırası olarak tişört yapmışlar.

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• arkadaş
                            kuzenlere çocuk forması alacağız
                            ne int.sitesinde ne de mağazalarında beden ve çeşit forma yok
                            sonra taraftara sitem ediyorlar
                            ürün yapın ürün
                            sezon bitti sizde bittiniz
                            Trabzonspor lu gurbetten dönecek hediyeler alacak ürün yok
                            bunun ne açıklaması olabilir
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• Bayanlar için yaptıkları en güzel ürün budur diye düşünüyorum..
                              Burada böyle soluk göründüğüne bakmayın, yakından daha iyi, tavsiye edebilirim

Yorum

• Beni benden alıyorsun TS Club. Allah rızası için tasarımcı değişsin. Hiç bir ürün yok. Bayan ürünü yapmayın kardeşim yapamıyorsanız. Olanların bayan bedenini yapın. İnce kumaş yıkanmaz hemen açılır, kısacık hemen çekilir. Nedir bu? Ne tasarım ne kalite, yeter ama artık ya. Çağ atla TS Club çağ!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X