Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tişörtü değilde kızı almak lazım
    konu başka yerlere sapmaya başladı
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• bana mail atabilecek var mı Bir girip bakmak istiyorum. Mavi süper kupa tsihrtini alabilirim. Sitede yok tsclup.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bana mail atabilecek var mı Bir girip bakmak istiyorum. Mavi süper kupa tsihrtini alabilirim. Sitede yok tsclup.
        Nasıl yok ya ? burda işte :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mavi demiş arkadaş mavi
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• EVet mavi demiştim Hiddetlenmene gerek yoktu beyaz da giyerim senin için
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              erkek mankenler robot gibi durmus
              erkek mankenmi?? erkek mankenlerdemi vardı.. hehehe
              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manken kelimesi Hollanda'dan gelmedir zaten, Manneken kelimesinden Türkçe'ye geçmiştir ve küçük adam demek. Figürin gibi bişey. Senin sorun aslında, kadın mankenler de mi vardı ? olması lazımdı

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manken kelimesi Hollanda'dan gelmedir zaten, Manneken kelimesinden Türkçe'ye geçmiştir ve küçük adam demek. Figürin gibi bişey. Senin sorun aslında, kadın mankenler de mi vardı ? olması lazımdı

Atesh dediği gibi
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

ballim ben orda manken kelimesine vurgu yapmadımki
                    ufak bi espri yaptım anlamamışsın demek.
                    yani kıza bakmaktan erkek mankenlerin olduğunu görmedim demek istemiştim

herneyse, istanbula gidince bir iki tshirt almayı düşünüyorum yeni çıkanlardan.
                    ltabi bide yeni forma
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bu arada yeni atkıları çok merak ediyorum. mesela altın renkli forma yaptılar atkı yaparlar mı? bize her yer trabzon yazacak daha şık bir atkı da bekliyorum? ee artık yeni bir keşan da beklerim. hatta bu sene bilekliklerde ''sen yokken biz hep eksiğiz fırtınan seni bekler'' yazmasınıda isterim. görünce yazıyı memlekete koşası gelir insanın.

Yorum

• şimdi yarın gitsem hangi formalar var almak için ts clup da?

Yorum

• İlk olarak magnumm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdi yarın gitsem hangi formalar var almak için ts clup da?
                          Yeni formalar 29'una kadar satılmayacağını okumuştum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Yeni formalar 29'una kadar satılmayacağını okumuştum.
                            Yeni formaları sormamış .. Mevcut olanları sormuş..

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni formaları sormamış .. Mevcut olanları sormuş..
                              Tamam işte, 29'una kadar eskiler mevcuttur. Bide 2010 sezonun formaları. Artı, turuncu formalar var sanırım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Geçen sezon formaları neden hala indirime girmedi ?
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X