nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
erkek mankenmi?? erkek mankenlerdemi vardı.. hehehe
Manken kelimesi Hollanda'dan gelmedir zaten, Manneken kelimesinden Türkçe'ye geçmiştir ve küçük adam demek. Figürin gibi bişey. Senin sorun aslında, kadın mankenler de mi vardı ? olması lazımdı
Manken kelimesi Hollanda'dan gelmedir zaten, Manneken kelimesinden Türkçe'ye geçmiştir ve küçük adam demek. Figürin gibi bişey. Senin sorun aslında, kadın mankenler de mi vardı ? olması lazımdı
Atesh dediği gibi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
ballim ben orda manken kelimesine vurgu yapmadımki
ufak bi espri yaptım anlamamışsın demek.
yani kıza bakmaktan erkek mankenlerin olduğunu görmedim demek istemiştim
herneyse, istanbula gidince bir iki tshirt almayı düşünüyorum yeni çıkanlardan.
ltabi bide yeni forma
Bu arada yeni atkıları çok merak ediyorum. mesela altın renkli forma yaptılar atkı yaparlar mı? bize her yer trabzon yazacak daha şık bir atkı da bekliyorum? ee artık yeni bir keşan da beklerim. hatta bu sene bilekliklerde ''sen yokken biz hep eksiğiz fırtınan seni bekler'' yazmasınıda isterim. görünce yazıyı memlekete koşası gelir insanın.
Yorum