Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yenisahradaki Tsclupta var.fiyatıda 16.50
    Yenisahradaki Tsclub a mecidiyeköyden nasıl gidebilirim acaba
    En son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 13:54.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yenisahradaki Tsclup a mecidiyeköyden nasıl gidebilirim acaba
      oraya gidene kadar harcayacağın parayla mecidiyeköy ts clup'tan al..

zamanına yazık.
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oraya gidene kadar harcayacağın parayla mecidiyeköy ts clup'tan al..

zamanına yazık.
        Aradığım ürün mecidiyeköy tsclubta yok..

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha önce dillendirmiştim isteğimi yeni yılda da dillendirmek istiyorum.

Sayın TSclub ürün sorumlusu, yetkilisi, müdürü, seçicisi artık ürünlerin seçimi, adedi vs. ile ilgilenen beyler-bayanlar,
          anladık bayanlar için adam akıllı ürün çıkarmaya niyetiniz yok. Lütfen hiç olmazsa hem bayan hem erkek ürün olarak kullanılabilecek ürünlerin pastalına XS hatta XXS bedenide bir tane sıkıştırıverin. Bu kadar zor olmamalı bunu düşünmek, uygulamak. Yeniden tasarlayın istemiyoruz hiç olmazsa olana küçük bedeb yerleştiriverin. Ömrünüzden yenisi kadar çalmaz emin olun.

E-posta olarak yolladım buraya da yazayım. Kazara okuyan bir yetkili olur, aklına yatar da uygulanır belki.
          Biz de pankart yapıp nereye yürüsek bilemiyorum ki

Yorum

• Uzun kollu formalardan sadece XL bedeninde satılacak, maalesef diğer bedenler olmayacak.

Kaynak:Tsclup Yetkilisi
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzun kollu formalardan sadece XL bedeninde satılacak, maalesef diğer bedenler olmayacak.

peki diğer bedenler noldu futbolculara mı ayırdılar ne ara satışa çıktı da bitti?
              Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

Uzun kollu formalardan sadece XL bedeninde satılacak, maalesef diğer bedenler olmayacak.

yuh bunu derken utanmadılar mı?

Yorum

• Mailimize öyle bir cevap geldi
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Alın ama giymeyin.

Zaten sağı solu çıkacak diye yıkatmaya korkuyoruz.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz de pankart yapıp nereye yürüsek bilemiyorum ki

Sorma Sibel sorma. Ne edeceğim,i kime ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaş benim ve benzerlerimin bünyeyi genişletmesi zor. Olmaay olmaaay , bari siz ufaltın şu güzellerden bir kaç tane ne olur yani?
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• * Şu sırt çantasından alayım dedim kalmamış Şansa bakarmısınız...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• her gidişimde kendimi zorlamama ve tekrar tekrar bakmama rağmen pek birşey bulamıyorum. ürünlerin kalitesi düşük ve tasarım da oldukça kötü. bir de üstünde ts ile ilgili bir şey olmayan herkesin günlük yaşamda da kullanabileceği ürünler yapılırsa satışların daha iyi olacağını düşünüyorum.
                          https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorma Sibel sorma. Ne edeceğim,i kime ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaş benim ve benzerlerimin bünyeyi genişletmesi zor. Olmaay olmaaay , bari siz ufaltın şu güzellerden bir kaç tane ne olur yani?
                            Aslında çok şey istemiyoruz. Çıkan ürünlerden alternatif bir bayan bedeni çıkarmak çok mu zor?
                            Geçen hafta gittim TS Club'a, güya yeni ürünlerden alacağım. Artık sinirden gülüyorum. Erkek bedenleri maşallah, L var XL var, belki de XXL bile var o derece. Ama bunların S bedenleri zaten benim için L ya da XL gibi bir şey. Bayan ürünü de yok fazla hâttâ hiç denecek kadar az. Çocuk bedenlerine baktım ki zaten bir iki tanesinin vardı, onlarda kısacık, eni olsa boyu olmuyor. Yazık değil mi bize ya, ürün almak için kilo mu alalım yani,:hııh Yani şu siyah sweati ne kadar beğendim anlatamam. Mutluluktan uçuyordum almak için, beden bul ki alasın. S VE XS BEDEN ÜRÜN İS-Tİ-YO-RUZ! Hem siz kazanın hem biz yeter daha

Yorum

Ne kadar sacma bir sey..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Giray şu maili print screen yap şuraya koyda ibreti alem olsun valla bak ibreti alem olsun ya.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim