en basitinden geçen istanbula gelmeden önce tsclupten bi tisort alim dedim ama bir tane adam akıllısı olmazmı birtane kafama uygunu alıp giyebilecegim hem genel bir tasarımı hemde uygun fiyatı böyle güzel tasarımı olanlar ateş pahası öğrenci adamız arkadaş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
bence lacivert bi t-shirt olsn ş.l ligi yıldıları varya önde arkada dairesel şekilde görselligi olsn ve üstünde BORDO ile Trabzonspor amblemi ve üstünde sarı yıldız sonra yakanın önünde 5veya 10cm altında Uefa Champions League beyaz renkte yazsın gayette güzel olurdu .. tasarımla uğraşan metin sağır afs abim falan ve adını saymadıgım arkadaşlar var bu şekilde bi çalışma yapabilecek varsa vaktide müsaitse bi yapıversn de beğeniye sunalım bakalım belki tutulur bmn olarakda yaptırabiliriz çünkü gündelik hayatta giydigimizde sokaktaki fenerliye direkt mesaj olabilr...Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
» lazifo sercan önal
@zagortenay76 abi onu bunu bilmem milletle hep polemiktesin ama ben tsclub la ilgili sorularıma hiç yanıt alamadım tabiki istediğini cevapla
zagortenay76 Nevzat Aydin @
@lazifo sürekli tsclub soruyorsun Sercan? Ne öğrenmek istiyorsun, sor hadi?
@zagortenay76 abi tek derdim tsclub ürün giyip gezmek site faliyete ne zaman gececek tüm ürünler sitede olacakmı cl logosu peluş canta vs..
@zagortenay76
Nevzat Aydin
@lazifo hepsi olacak. Hedefimiz haftaya 15 tane CL ürünüyle beraber açmak.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Geçen pazartesi Pendik TSClub'a gittim.Forma açısından vahim durumdayız.Çocuk forması olarak sadece Victory formalar kalmış.Normal formalar da pek iç açıcı durumda değil.
Gold'un ve Victory'nin M bedenleri kalmış.Energy'de 2-3 tane L kalmış geri kalanlar yine M.Bir tek beyazda beden çeşitliliği vardı.Ayrıca Logolarda abzürt haldeydi.Biri ufak biri büyük karışık haldeydiler.
Diğer ürünlere pek bakmadım.Şenol Güneş'in ve takımın antrenmanda kullandığı kitler mevcuttu.Nike ürünü olduğu içinde ücretleride güzeldi.Mont polar falan alacaklar acilen Pendik'tekine gitsinler.O açıdan Pendik cennet gibi.Beğendiğim kış ürünleri mevcut.
Geri kalanları da resimlerde gördüğünüz gibi.Hepsinden 2 haftalık stok mevcut.Yani taraftara vahiy gelse TSClub'lara akın etsek 1 günde ürün bırakmayız =)
ŞL Armaları geldi.Ama yeni fontlar falan gelmedi.Hatta ve hatta eski fontlar ve numaralar yok.Varolan tek şey 61 numarası.Onun içinde görevli arkadaş yarım saat beklemen lazım abi makinanın ısınması lazım dedi.
Kendisi TSClub'ın İstanbul Müdürü'nden çok şikayetçi.Öyle bir yetkili var mı bilmiyorum ama çok sorun çıkarttığını ve doğru düzgün çalışmadığını söylüyor.İstedikleri ürünlerin gelmediğinden de şikayetçi.
Bir Nevzat Aydınımsı haberde benden.Yeni ürünler geliyor dedi.Farklı şeyler olacakmış.Acayip heveslendirdi beni.Birkaç fotoğrafta çekmeye çalıştım.Beğenilerinize açık.
En son Tolga tarafından düzenlendi; 23.09.2011, 02:14.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen Abdullah Kiğılı'nın Fenerium'u anlatması var kıskanmamak elde değil. Adam binlerce çeşit diyor biz daha bir tane adam akıllı bulamıyoruz..Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Bizim sizin gibi mağazaya gidip elimizin beğendiğini alma imkanımız yok malesef.Ts Clup internet ten bişiler alalım diyorsun iflaz eden esnaf dükkanı gibi ürünlerin 1 i var 3 ü yok,acayip canım sıkılıyor bu duruma.Bebek-çocuk giyim başlığına tıklıyorsun 1-3 yaş arası var devamı yok,benim berbatov 6 yaşında,hadi TS ile ilgili forma harici bişi al da giydir,şikebahçeci dayılarından kurtar kurtarabilirsen.Gerçekten ayıp ediliyor,hem bu sevdaya hizmet adına hem kulübe gelir adına.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinteri yendik ama halen o mac icin bir t-shirt bile yapamadilar hala sanirim
Atki varmi atki?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtki varmi atki?
Bakalım Lille maçı için üretilecek mi..Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
şampiyonlar ligi ile ilgili çok farklı ve zorlu prosedürler uygulanıyor, Lille maçı öncesi 14-15 faklı ürün çesişi şampiyonlar ligi logosu ile satışa sunulacakBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Samsun'da ki TSClub'dan haber var mı akşam taşlamış olmasın şerefsizler . Öyle bir söylenti vardı taşlarlar kesin diye.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum