Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tşörtü bilmiyorum ama, Basketbol Formaları satılıyor.

ama eski çubuklu olanlar satılıyor ( ts clup markalı olanlar)....And 1 lar yok diye biliyorum

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupayı kazandıktan sonra ürün satışlarımızda da patmala oldu....

12.05.2010 tarihine kadar.....

15.000 adet Kupa t-shirtü ile
      6.000 adet Forma satışı yapılmış....

Futbol takımı görevini yaptığında taraftarımızda görevini yapacaktır....

Bravo taraftarımıza......
      Taraftar olarak hiç birşeyden kaçmıyoruz
      gidip en pahalısından alıyoruz formamızı herşeyimizi nıke orjinal giyiyoruz ama gecen gün
      abim Kupa tshörtnden aldı dedım ne kadar 20 Lira dedi şoka girdim o TShirt
      20 liras olması imkansız cok basit ve ezikçe yapılmıs bır malzeme .

Fakat yinede Trabzon için kaçınmayıp alıyoruz :=)
      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupayı kazandıktan sonra ürün satışlarımızda da patmala oldu....

12.05.2010 tarihine kadar.....

15.000 adet Kupa t-shirtü ile
        6.000 adet Forma satışı yapılmış....

Futbol takımı görevini yaptığında taraftarımızda görevini yapacaktır....

Bravo taraftarımıza......

ilk işim maçta 1 gün sonra forma almak olmuştu,
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Adam gibi bir t-shirt yapsalar en az 25.000 satardı.

Atkı da olmamış.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ama eski çubuklu olanlar satılıyor ( ts clup markalı olanlar)....And 1 lar yok diye biliyorum
            Hmm olabilir. Okadar ayrıntıya dikkat etmemiştim.
            Bidahaki sefer bakacağım.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftar olarak hiç birşeyden kaçmıyoruz
              gidip en pahalısından alıyoruz formamızı herşeyimizi nıke orjinal giyiyoruz ama gecen gün
              abim Kupa tshörtnden aldı dedım ne kadar 20 Lira dedi şoka girdim o TShirt
              20 liras olması imkansız cok basit ve ezikçe yapılmıs bır malzeme .

Fakat yinede Trabzon için kaçınmayıp alıyoruz :=)
              Bu kupanın bedeli elbette 20TL ile ölçülemez, ancak sizinde konuya dikkat çektiğiniz üzere, taraftarlarımız günün anlam ve ehemniyetine binaen aldıkları kupa tişörtlerinin kaliteli bir şey olmasını bekliyor. Ben inanıyorumki kaliteli bir ürün yapmış olsalar ve o ürünü 30 TL'den satısa çıkarmış olsalardı,şimdi bahsedilen satış rakamları çok yukarlarda olacaktı.

Trabzonspor'un resmi ürünü diye tişört çıkaranlar önce logo'daki sarı top olayını düzeltsinler.Ayıptır! Bu tarz taklit bir tişörtü korsan üretseler ve kulüp yetkilileri korsan üretim yapan kişiyi mahkemeye verse, adam ceza almaz. ''yahu Trabzonspor'un logosundaki top beyaz, oysa benim bastırdığım tişörtteki topun rengi sarı'' dese, yırttı demektir...

Sen kendi yaptırdığın sıradan ve basit bi üründe bile kontrolü sağlayamayıp, bizi millete madara ediyorsan, Allahından bul... Ne diyeyim?
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• 1 mayısta bir arkadaş yazmıştı bana,
                TRABZONSPOR un göğüsteki logolarını biz işliyoruz burçak 15-20 güne kadarda nıke nin yeni ürünleri gelecek bizde onlara ts armasını işleyeceğiz

söylenene göre çok yakındır nıke ın yeni ürünlerinin gelmesi. merakla bekliyoruzz
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kupa T-shirtlerinin pazarda 1-2 liraya satılan atlet vari bir malzemeden yapılması ekonomik sebeplere bağlıyorum.Olası bir kupa alamama durumunda zarar düşük olsun diye yapmışlardır.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupa T-shirtlerinin pazarda 1-2 liraya satılan atlet vari bir malzemeden yapılması ekonomik sebeplere bağlıyorum.Olası bir kupa alamama durumunda zarar düşük olsun diye yapmışlardır.

Üstad, hep zarar olsa ne yazar? Olmadı kuayı mı alamadık, o zaman o tişörtleri dağıtırsın gariban köy ilkokullarına, her halükarda zarar etmeyiz yani

Bu iş, ucuz malzemeyi pahalıya satıp, daha fazla kazanma düşüncesidir...Başka türlüsünü bu bünye kabul etmiyor...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üstad, hep zarar olsa ne yazar? Olmadı kuayı mı alamadık, o zaman o tişörtleri dağıtırsın gariban köy ilkokullarına, her halükarda zarar etmeyiz yani

Bu iş, ucuz malzemeyi pahalıya satıp, daha fazla kazanma düşüncesidir...Başka türlüsünü bu bünye kabul etmiyor...
                      Abi hep düşük kaliteyi pahalıya aldık ama böylesini hiç görmemiştim bildiğimiz kollu beyaz atlet.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bende tshirtları görünce milletin üstünde ne kadar hızlı bir şekilde korsan ürün yapmışlar diye düşünmüştüm..
                        sonra tsclup ürünü olduklarını öğrenince daha çok şasırmıştım..

Yorum

• Hiç düşünmemiştim ama aklıma şimdi geldi nedense.
                          Kimbilir fenerbahçe ne tşörtler hazırlatmışlardır binlerce. 27 senedir alamadıkları kupayı alacaklardı hesapta.
                          tşörtlerin hepsi ellerinde patladı
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kupa t-shirtü daha güzel olabilirdi ama yine de idare ederdi de bu kupa atkısının üzerinde yazan Oyun Bitti yi kim nasıl buldu, neyi ifade etmek istedi, açıklasa da biz de aydınlansak..
                            -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                            suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                            disruption it would bring with it
                            -

Yorum

• Ben kupa tişörtü almadım mesela...
                              Ts Clup'ta görünce hayallerim yıkıldı çünkü...
                              Bu ürün bu kadar basit tasarlanmamalıydı...
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kupa t-shirtü daha güzel olabilirdi ama yine de idare ederdi de bu kupa atkısının üzerinde yazan Oyun Bitti yi kim nasıl buldu, neyi ifade etmek istedi, açıklasa da biz de aydınlansak..
                                Turnuva bitti, şampiyonu da biz olduk, aldık geldik kupayı manasındadır herhalde (:
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim