Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün lig tvde borda mavi programı vardı programda saner ayar basket takımını tanıtıyodu saner ayarın ve yonetımımızın boyunlarında olan bır atkı vardı peştamal modeılınde ama bordo mavı ve arma var o atkıdan nerde bulabılırım

Yorum

• ha bide artık satış sitesine koyulan resimlerde çok başarılı

bu formaların aynı olduğuna inanmak zor ( birinin uzun kollu olması dışında )
      En son Murat Bahadır tarafından düzenlendi; 15.01.2010, 17:12.

Yorum

• Gutierrez formaları satışta
        15 Ocak 2010 / 17:00
        TS Clup yeni transfer Tedfilo Gutierrez forma ve kaşkollarını satışa çıkardı

Trabzonspor'un Kolambiya kulübü A.W Junier den yeni transferi Teofillo Gutirerrez Trabzon'a gelmeden formaları satışa çıktı.
        TS clup tarafından bastırılan formalar TS clup mağazalarında bugünden itibaren satışa sunulurken Teofilo formalarına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

BOĞOÇULU” FORMA İLGİ GÖRÜYOR

Trabzonspor'da 19 numarayı giyecek olan Teofilo Gutierrez formaları na yoğun ilgi yüzleri güldürdü.

TS Clup mağazalarından sorumlu yönetici Serdar Boğoçlu Kolambiyalı futbolcu Teofilo Gutirrez transferinin Trabzon'a heyecan getirdiğini ifade ederek” Taraftarlarımız için hazırladığımız formalar satışa çıktı.
        İsteyen taraftarlarımız futbolcunun ön adı olan Teofilo yazan formaları TS Clup mağzalarından satın alabilir.
        Forma ve kaşkollar satışa çıktığından itibaren büyük ilgi gördü.

kaynak:haber61
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlerleme var.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak mbahadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ha bide artık satış sitesine koyulan resimlerde çok başarılı

bu formaların aynı olduğuna inanmak zor ( birinin uzun kollu olması dışında )

Uzun kolluyu görünce satın alası geliyor insanın..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzun kolluyu görünce satın alası geliyor insanın..
              kesinlikle

Yorum

• resmi siteyede koymuşlar atkı ve formaya bende size katılıyorum ilerleme var inşallah daha iyi olucaz

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün lig tvde borda mavi programı vardı programda saner ayar basket takımını tanıtıyodu saner ayarın ve yonetımımızın boyunlarında olan bır atkı vardı peştamal modeılınde ama bordo mavı ve arma var o atkıdan nerde bulabılırım
                  en son gittiğimde ankaradaki ts clubta vardı o atkılardan ama hala kalmış mıdır bilmiyorum

Yorum

• @ferhaTS87

Var arkadaşım var.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Basimiza tas yagacak vallah . Helal ts club aynen böyle devam .

Yorum

• atkı süpermiş şok olsum görünce böyle ürünlere devam ts clup ama oraya trabzonspor yazsın yada diger futbolcularınkide yapılsın rakebet artar hemde kim guzel oynarsa tarftar onun atkıyı alır

Yorum

• atkı olayı çok hoşuma gitti.hiç beklemezdim doğrusu
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni ürünümüz
                            annem bana bunu yaparken hatırladıgım kadarıyla sıra sıra ördü daha sonra onları dikti cok istek olursa sorarım nasil yaptını
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• farklı açı
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ben bir şey soracağım ben aşağdaki ürünü alacağım ama beden konusunda kararsız kaldım standartımız varmı normalde L giyiyorum bunlar bana olurmu

Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim