Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benden bir abim XL istedi, ben şimdi XXXL mi alacağım ? tabi böyle bir beden varsa...
    abi ben L giyiyorum XL aldım gayet rahat bir şekilde giyiyorum bedenler büyüdükçe fark azalır diye düşünüyorum XXXL çok kaçmasın

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arma konusu her alanda sorun.Arması düzgün olmayan ürünler çakma görüntü veriyor.Bu şapkalar hepsi lisanslı.

Su Sapkalardan acaba ne kadar sattilar, ne kadar kazanc elde ettiler..?

Ben sahsen bir lira bile vermem böyle bir ürüne...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübümüz günlük hayatta da giyebileceğimiz kıyafetler konusunda gerekli çabayı göstermiyor bence. Ülkemizde en çok bayan taraftar Trabzonspor'da olduğu halde bayanlar için güzel ürünler tasarlanmıyor. Mecburen gidip erkek t-shirleri alıyoruz. Örneğin; önünde 61 TS 1967 plakalı araba resmi olan bir t-shirt vardı modeli çok hoşuma gitti erkek t-shirt ü olduğu halde aldım. Ya da köpek balıkları ve hamsi resmi olan bir t-shirt vardı o da çok hoştu. Bayanlar için de bu tarz t-shirtler yapılsa bayağı satılacağı kanaatindeyim!
        Ts Club önümüzdeki sezon için bayanlara yönelik ürün çeşidini genişletiyor..

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar kupa tişörtü için verdiğim sipariş elime ulaştı ve amblemdeki topun renginin değişmesine sevindim

Normalde S beden giyiniyorum fakat L beden aldım ve tam oldu..

Alacak arkadaşlar beden olarak 2 beden büyük alırlarsa sıkıntı yaşamazlar..
          E ben de internet siparişi verdim ama sarı top ve yıldız var
          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bu Ts Club bu işi beceremiyor . Bu kadar amatör ürün olmaz ki. Ürünleri alıyorum ama giyemiyorum. Hele 1 yıkamadan sonra giyelecek hali bile kalmıyo. Bir işimizi de düzgün yapamıcakmıyız ya.!
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bugün geldi atkım ve tişörtüm tişörtteki yıldız mavi ama hiçbir yerde Ts Club filan yazmıyo gören pazar malı sanar.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bizden başka taraftarın ürün almak için bu kadar çaba harcadığını görmedim

Ts Clup 'ın artık daha iyi şeyler yapma zamanı geldi geçiyor. Neden umursamadıklarını da anlamış değilim .
                Habu Sevdaluk 7 Beni ;)
                HarekeTSirası bizimdur !
                ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  E ben de internet siparişi verdim ama sarı top ve yıldız var
                  Ben daha yeni sipariş verdim belki sonradan yapılanlarda düzeltmiş olabilirler..

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizden başka taraftarın ürün almak için bu kadar çaba harcadığını görmedim

Ts Clup 'ın artık daha iyi şeyler yapma zamanı geldi geçiyor. Neden umursamadıklarını da anlamış değilim .
                    Bende görmedim Ürün diye kendimizi yırtıyoruz.

Ankara Ts Club sahibi abimiz " Toplantıya gittim bir güzel fırçaladım. Yeni sezonu da gördüm, güzel ürünler gelecek " dedi.

Bu arada benim aldığım t-shirt sarı toplu ve sarı yıldızlı Mavisi daha hoş duruyor. Sevrek almadım takıma bu kupa için teşekkür etmekti amacım.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ts Club'a önerim bir çırpıda alınabilecek ürünler yapması. Pahalı ürünleri alırken iki kere düşünüyoruz. Ucuz ve kaliteli işler yapmak zor değil. Ülkemiz tekstil cenneti. Hem mağazaları hem taraftarları böyle zor durumda bırakmaya kimsenin hakkı yok. Trabzonspor eğer satış yapmak istiyorsa bu işten para kazanmak istiyorsa profesyonel birini bu şirketin başına geçirsin. Bakınız Abdullah Kiğılı Fenerbahçe ve Fenerium ile bizzat ilgileniyor.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ben bu ürünleri TS CLUB ÜRETİM SORUMLUSUNA YOLLADIM arkadaş beğendiğini söylediği halde telefonlarıma bile çıkmaz oldu İŞTE BUKADAR İLGİSİZLER....

3-

4-

Yorum

• Tasarımcısı kim bu ürünlerin merak ediyorum.Bahsedilen kupa tişörtü çok komik ayrıca.Afedersiniz ama temizlik bezi bile daha kaliteli olur.Baştan savma yapıldığı her halinden belli,milletin üstünde görüyorum,gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.Bu tişörtün altına 1 kat daha giyilse ancak olur.İplikler dokunurken ayarı kaçırmışlar.İyiki almadım,almam da.Pazarda satılan çakma tişörtler bile daha kaliteli

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tasarımcısı kim bu ürünlerin merak ediyorum.Bahsedilen kupa tişörtü çok komik ayrıca.Afedersiniz ama temizlik bezi bile daha kaliteli olur.Baştan savma yapıldığı her halinden belli,milletin üstünde görüyorum,gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.Bu tişörtün altına 1 kat daha giyilse ancak olur.İplikler dokunurken ayarı kaçırmışlar.İyiki almadım,almam da.Pazarda satılan çakma tişörtler bile daha kaliteli
                            Eleştiri güzel Lakin çakma ürün almıyoruz değil mi ? Takıma destek olsun diye alıyor zaten herkes. Çok sevildiği için değil.

Yorum

• Kumaşı kaliteli olmadığı sürece almayacağım ürünlerden. Ayrıca çok basit bir tasarım. Kusura bakmasın kimse ama ben biraz dış güzelliğe önem verdiğim için bu eleştirileri yapıyorum. Herkesin görüşü kendine.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim