Basketbol takımı için yapılan tişörtler Trabzon'daki mağazada satılıyor mu acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
şimdilik hayır..ama uzun vadede de çıkacağını sanmamİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol takımı için yapılan tişörtler Trabzon'daki mağazada satılıyor mu acaba ?
Yorum
-
Tsclup markalı hangi ürün verdiğin parayı haketti şimdiye kadar.Biz bunları bu şekilde kabul ettik.Yapacak bir şey yok.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de gördüm bugün...
Lakin tişörtler çok kalitesiz...
20 Lira etmez yani...
İşin en acı tarafı adamlar çok güzel ve kaliteli ürün yaptıklarını zannediyorlar.
Yorum
-
Misafir
mavi agirlikli atkilar daha iyi bence cünkp tribünde göze daha cok batiyorİlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada kupa atkılarıda önce ki sayfalarda da dediğim gibi yavaş yavvaş çıkmakta..
ilk örnek

bunu beğenmedim ama
..daha güzelide gelecek belkide güzlleri
Yorum
-
bu bizim lisanslı urun yonetıcılerını tasarımcılarını anlamak gercekten cok zor hangı akla hızmet o sarı rengı orda kullanıyorlar yada bu tişörtten daha ıyı bır tasarım bulamadılarmı. hadı tasarımı gectım barı adam gıbı yapsınlar su urunlerı bı yapuyorlar logo farklı bı yapıyorlar şusu farklı busu farklı nasıl bır çalışma prensipidir bu aynı olayı ınterten sıtesındede yapıyorlarOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
Kupayı kazandıktan sonra ürün satışlarımızda da patmala oldu....
12.05.2010 tarihine kadar.....
15.000 adet Kupa t-shirtü ile
6.000 adet Forma satışı yapılmış....
Futbol takımı görevini yaptığında taraftarımızda görevini yapacaktır....
Bravo taraftarımıza......

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Vallahi faik aldığımız hiç bir üründen memnun değiliz...
Sırf kulübümüze katkı olsun diye alıyoruz...
Tişörtlere söyleyecek laf bulamıyorum bir tekstilci olarak tam bir rezalet kalitede baskıda bedenlerde...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Abi maalesef çok büyük bir sorun o....İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi faik aldığımız hiç bir üründen memnun değiliz...
Sırf kulübümüze katkı olsun diye alıyoruz...
Tişörtlere söyleyecek laf bulamıyorum bir tekstilci olarak tam bir rezalet kalitede baskıda bedenlerde...!!
Genç bir arkadaşın üzerinde ilk gördüğümde fason ürettiler ne kadar da kötü diye düşünmüştüm....
Yerini belirtmeyeyim reklam olur ama 2 -3 tl ye aynı T-shirtlri hatta daha kalitelisini veriyorlar....
Klüp maximum fayda sağlıyor demekki neredeyse 0 maliyetle 20 tl kaznaıyor her t-shirtte.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bizim siteye bu şekilde bir düzenleme eklenebilir.
mausla formanın üzerinde gezinince ürünün ayrıntıları daha yakından görülebiliyor.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Tşörtü bilmiyorum ama, Basketbol Formaları satılıyor.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol takımı için yapılan tişörtler Trabzon'daki mağazada satılıyor mu acaba ?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum