Ya Ufuk Vallahi haklısında ben kızamıyorum bir türlü beceremiyorum kibrit çöpü yapsalar muhteşem derim çünkü ben köye giden akrabama forma ısmarlatmadan bu konumlara geldim biraz sefasını ve keyfini süreyim kaliteyi sonra ararım.
Hey gidi günler eskiden 2 ayrı yapılırdı formalar biri taraftar forması biri futbolcu forması bir de benzer kolpa forma 3 çeşit ısmarlardık artık hangisi gelirse şimdi git al gel evine enteresan geliyor bana.
Şu Anda En Mükemmel Ürün Plakalıklar Arabası Olan Olmayan Herkes Alsın ççç Çok Karizma Duruyo Valla
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Aynı tasarım farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar. Bu modelin mavi şeritleri bordo olan olsa mesela satılır mı? Pek ala satılır. Önemli olan doğru tasarımı doğru renk ve uygulama ile birleştirip bir tarza dönüştürebilmek.
Bütün bunları bizim istemiş olmamız maalesef yeterli olmuyor, önemli olan bu işlerden sorumlu olan insanların bunu görüp uygulamaya koyması.
Atkı olayı abartı oldu artık.
Şöyle bi ürün yapsınlar 2 Tane almassam namussuzum Ahanda buraya çekip koyacağım
arkadaşlar cok güzel saatler var sitede bir bakın isterseniz
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum