Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben kolbastı,where are you from,bide araba var üzerinde t-shirt lerden aldım.şimdiye kadar ts clup ten aldığım ender kaliteli ve baskısı çıkmayan,yıkanınca küçülmeyen ürünler.biraz ön yargıl davranmışsın keleşoğlu,bence bi kaçtanede sen al pişman olmazsın
    adamlar daha yeni yeni bişeyler yapmaya başlamış.şefkleri kırılmasın.bye

Yorum

• hayret ts clup ta bişeylermi değişiyor.

çocuk t-SHIRTLERİ yapmışlar yeni espriler acayip

Yorum

• Formalardaki Trabzonspor arması yine yapıştırma ise bu yılda forma almayacağım...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• karedenize özgü keşanlar da satılmalı ustelık bu keşanların bordo mavi renkte olanları heryerde satılıyo asıl satılıcagı yer ts clup lar olmalı
          Bu senede şampiyonluğa oynuyoruz...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalardaki Trabzonspor arması yine yapıştırma ise bu yılda forma almayacağım...
            dikişli bu sene diye yazıyordu Ali Fuat Saruhan abi

Yorum

• Yanlış bilmiyorsam armalar yapıştırma. Ama geçen yılkine oranla daha kaliteliymiş sanırım.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Formalar çıktı Trabzonda satışa Armalar Yapıştırma ama yeni teknikmiş
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bir şey söylüyeceğim arkadaşlar bir forma bu kadarmı katledilir.Yani nede olsa alıyorlar diyerek amatör futbol takımları gibi formalar üretmek sonrada önüde büyüteçle okunacak kadar küçük ve çok kötü bir yazı yazıp taraftardan forma almasını beklemek filan artık burama kadar geldi, bu seneye kadar ses çıkarmadım alıyordum ancak bundan sonra forma almıyacağım yahu forma tasarımcısı nike , telekom, Ts yönetimi filan bizimle dalga geçiyorlar sanki kimse tepki göstermeyincede deliriyorum bu mudur sini güzel dediğiniz formalar Ts formalarını gördükçe nike firmasından nefret ediyorum 15 sene önceki formalar bile bunlardan daha iyi yapıylıyordu.Yeter artık ya nike artık adam gibi forma yapsın ya da sözleşme fesh edilsin.Uyumayın nede olsa satılır diyenlere cevabınızı verin

Yorum

• ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 1967 yazılı olan güzele benziyor...

Yorum

• evet forma gibi de giyilebilir bende çok beğendim

Yorum

• Öncelikle yeni Tasarımlar yapıp tsclub sitesini devamlı güncellesinler sadece trabzonda trabzonsporlu yok Türkiyenin her ilinde var..hep aynı ürünleri görmekden gına geldi...deişik güzel bişeyler üretsinler uydurmasyon yapmasınlar uzun KOllu formalar özellikle erken cıkmalı....uzun kollu sweetler olmalı nedense bi qöremedim

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            egemenin üstündeki tshirt süper olmuş
                            çok beğeniyorum böyle günlük bir kıyafet gibi olup da ts amblemi ya da 61 silüeti yapıştırılmış olanları. ille de bordo mavi olmak zorunda değil, bu tip ürünler artmalı...
                            İmza...

Yorum

• bence ts clublarda yenı sezon forması alana gecen sezonkı formalar %50 ındırımle sunulması lazım cok guzel olur
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi ben daha detaya inerek gömlek,pantolon felan istiyorum.Ne alakasi var demeyin çünkü ts club kendi üretecekse bunlarada agirlik verir ve hep burdan giyiniriz artik.Hem ürün yelpazesine çesitlilik katmis oluruz.calypso nun verdigi örnek de çok güzel mesela.

abi dedıgın gıbı pantolon gömlek vs gibi ürünler olursa kullanıslı olur calypso nun dedıgı gıbı bıleklıkler uretılmelı ts clup takılırız para başka fırmalara gıtmez kulubumuzun kasasına gıder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim