pendiğe ts clup açılmış çok güzel olmuş çok sevindim ya çocuklar gibi şen oldum teşekkürler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
oo Pendik'e TS Club mı açılmış.Başlığa girmesek haberimiz olmayacak.İki ay TRabzon'a gittik baya bir gelişme olmuş buralarda
Birde müzemiz ile ilgili bir eleştirim olacak.Allah aşkına müze binasının zeminini onarın.Kupalar yıkılacak diye parmak uçlarında dolaşıyor millet.En son Emre ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 13.09.2010, 11:05.Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Adidas'ın İstabul takımlarına yaptığı formalarda hünerlerini gayet iyi görüyoruz. Gerek Fener'in geçen sene ki armalı forması; gerek Galatasaray'ın Majesty Mor ve Mercan formalarını yakından incelersen farkı görürsün. Tamam, özel formamız olmadı, ama kumaş kalitesi açısından (Özellikle bu sezon) bizim formalarımız gerçekten çok güzel. Adidas'ın naylon ama özel formasını kullanmak yerine; Nike'in %100 Polyester ama standart formalarını giymeyi tercih ederim.İlk olarak yunuskaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence artık formalarımızı nike bıraksın adidas alsın nike sıktı her yıl aynı forma biraz da adidasın hünerlerini görelim(:50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Gazetede okudum bu TSClup büyüyor rekora koşuyor yazısını..Bide yönetici midir sorumlu mu bilemiyorum ama onun söylediklerini...Satılan forma sayısından bahsediyor 10000ler...Çok zengin içerikler falan

Dalga mı geçiyorlar acaba??Taraftarın formadan başka alabileceği başka hangi ürünler var ki bu demeç verilmiş??Formayı herkes alıyor zaten o ayrı mesele de formadan başka bir şey almak istese ne alacak acaba bu taraftar??Sayısı 5e çıkar mı çeşitlerin
Çok ilginç
Yorum
-
Bugünkü 4 istifanın arasında Ts Club sorumlusu da var diye okudum.
Hayırlısı olsun diyelim diyelim de; Ts Club'ların mantalitesinin sorumlu değişikliğiyle değişip değişmeyeceğini de merak etmekteyim.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Abi kaç kuruş ?İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntenman formaları satışta.İstanbulda mecidiyeköyde var.Bedeni varmı bilmem ama var.Ben kendime aldım..
Yorum
-
Sitede yok abimİlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sitede uzun kollu çubuklu forma siparişi vericektim ama bulamadım ya acaba ben çok uykuluyum ondan mı bulamadım yoksa sitedemi yok_?
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Hayda al aşşağa vur düzi ya bazen ist takımlarının storlarına bakıyorum adamlar muazzam ürünler üretiolart ve mazalarında sattıgı herşeyi sitelerinde satışa sunuyolar bence biz bu konuda onlardan baya geri kalmışızİlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede yok abim
NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
Onlardan geri kalmak da ne demek, henüz başlamamışız biz bu işe diyorum ben. Kim ne derse desin, profesyonellik şart !İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayda al aşşağa vur düzi ya bazen ist takımlarının storlarına bakıyorum adamlar muazzam ürünler üretiolart ve mazalarında sattıgı herşeyi sitelerinde satışa sunuyolar bence biz bu konuda onlardan baya geri kalmışız50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum