Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener bu duruma 10 sene de geldi bakalım biz ne zaman bu düzeye ulaşırız..cevap basit aslında özveri olduktan sonra kolay ama olmadıktan sonra çok zor

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ezik dediğimiz klüp işini adam gibi yapıyor ve bu ürünlerden inanılmaz paralar kazanıyor.

Evet biz daha da iyisini yapabiliriz ama nerde o niyet nerde o ciddiyet.
      o ciddiyet için ciddi gelirler olması lazım değil mi dursun?

25 milyon FB taraftarı, 2 milyon TS taraftarı...

100 binler satan FB formaları, 100bine yaklaşamayan TS formaları...

ama yine de keşke bizim de olsa diyor insan tabi...
      Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alt eşofmanın geri renginde olanını aldım ama M beden ve çok büyük. Ama S beden olsaydı da memnun kalacağımı sanmıyorum.
        Kazım sen biraz fazLa zayıfsın S beden oLsada sana büyük geLirdi

Yorum

• Doğru düzgün yapsalar S bedenin hayli hayli olması gerekiyor.

Kaldı ki benim şikayetim bedenden değil malın cinsinden, kalitesinden.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o ciddiyet için ciddi gelirler olması lazım değil mi dursun?

25 milyon FB taraftarı, 2 milyon TS taraftarı...

100 binler satan FB formaları, 100bine yaklaşamayan TS formaları...

ama yine de keşke bizim de olsa diyor insan tabi...
            Tabi ki gelir çok önemli.

Ama kalite ayrıntıda gizlidir. Böyle baştan salma ürünler bizim büyüklüğümüze yakışmıyor. Daha doğru dürüst amblemimizi bile ürünlerimizin üzerinde uygulayamıyoruz.

Önce işin ciddiyetinin farkına varılmalı. Biraz özen gösterilmeli, Bunu istiyoruz sadece.

Trabzonspor taraftarı her zaman klübüne gereken desteği göstermiştir,bunu dünya alem bilir. Fiyat politikaları felan bunların hepsinin adam akıllı rayına koyulması gerekiyor.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kaliteli mal yok Ts Clup'da
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• bizim bir kuşrum olmamız için bizim yöneticiler çok çalışması lazım ama deseler al sen yönet vallaha onlardan daha iyi yaparım o da kesin
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru düzgün yapsalar S bedenin hayli hayli olması gerekiyor.

Kaldı ki benim şikayetim bedenden değil malın cinsinden, kalitesinden.
                  Hangi ürünümüz kaLiteLi ki Kazım.. Piyasada satıLan çakma maLLardan farkı var mı bizim ürünLerimizin? Artık Ts CLub'dan bi şey aLdığım zaman zarar görmesin, bi şey oLmasın diye kuLLanmıyorum.. Süs niyetine duruyo doLabımda

Yorum

• Futbolcular icin özel hazırlanmıs t-shirt'ler piyasaya sürülürse cok iyi olur bence.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• Basketbol takımımıza yönelik bir çalışması var mı Ts Club'ın acaba.
                      Yakın bir zamanda inşallah Beko'ya çıkacağız ortada neredeyse hiç bir şey yok.
                      Sen ağlat biz severiz seni...
                      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                      ts_mania

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Canım Ailem" paketi için sipariş verdim netten, Ancak sanal ortamda beden belirtilemediği için, beni arayıp, hangi bedeni istiyorsunuz diye soracaklarmış, bekliyoruz şimdi , çok zor gelmiş internete bunu yapmak,

Birde Ts Clup' u arıyorum, Telefonu açan kişi " Efendim" diye cevap veriyor ,

neresi orası, bakkal mı? kasap mı? manav mı?

Telefonu açtığında bir söyle neresi orası!!
                        aynı konuda bende yorum yapmıştım amcanın biri çıktı telefona
                        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamlar Yapmış
                          çok güzel olmuş tebrikler
                          Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Yokmu dogru dürüst bi tasarrimcimiz.. her sene Gurbetci olarak TS-cluba uramadn gitmem.ama Üstüme dogru dürüst günlük giymek icin bisey bulamam..yapin Kalitesinden Nike t-shirt ..yapin güzel cocuklar icin günlük kiyisi..simdi diyeceksiniz bunlar dan yokmu ..tabi de var..ama aradaki vark kalitesi..kim verir bunlara notu anladim..Professyoner bi tasarrimci istiyorum..olmazsa ben geleyim yapayim..bu kadar ucuzmuyuz taraftar olarak..
                            Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• Renktaşlarım, fotoğraf olarak, beyaz ve mavi formaları görmek mümkün mü ? (arkası daha doğrusu) onları da satın almayı düşünüyorum da.

Turuncu formalar kalktı mı ? eski turuncu formayı nerden bulabilirim ? (resmi forma, - turuncu, bordo mavi şeritli olan -)

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim