İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
kardeş gelmiştir heralde ben pazartesi swet sipariş verdim az önce elime ulaştıİlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya
Sen aramasan birkaç gün daha beklerlerdi, emin ol;
Ama daha tövbe,
gideceğim elden alacağım bundan sonra,
Bunların neyine sanal alışveriş
Ver parayı, Al formayı ..
bilgilendirmen için teşekkür ederim,
Bende arayayım bari..nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Ustad; ben beklemedeyim, dün aradılar,kargoya vermişler, bana en geç perşembe gelecek dediler, sen Trabzondasın herhalde, hızlı ulaşmış?İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş gelmiştir heralde ben pazartesi swet sipariş verdim az önce elime ulaştı
Yorum
-
ben istanbuldayımİlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstad; ben beklemedeyim, dün aradılar,kargoya vermişler, bana en geç perşembe gelecek dediler, sen Trabzondasın herhalde, hızlı ulaşmış?nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
güzel şeyler yapalım derken abartıyorlar artıkİlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu atkı çıkartma işine son verip, adam akıllı ürün çıkarsalar çok daha iyi olacak. ki giderek kötüsünü yapmaya başladılar..

sanki pazar ürünüü gibi duruyolar
Yorum
-

Aynı tasarım farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar. Bu modelin mavi şeritleri bordo olan olsa mesela satılır mı? Pek ala satılır. Önemli olan doğru tasarımı doğru renk ve uygulama ile birleştirip bir tarza dönüştürebilmek.
Bütün bunları bizim istemiş olmamız maalesef yeterli olmuyor, önemli olan bu işlerden sorumlu olan insanların bunu görüp uygulamaya koyması.
Atkı olayı abartı oldu artık.
Yorum
-
bizim bir tarafta t bir tarafta s yazan fermuarlı swet den aldım cok güzel tavsiye ederim ve yeni cıkan lacivert swet den de aldım oda güzel hatda arkadaş üstümde gördü onada aldıknasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
Ya hiç atkımız yok
Ya Ts Clup neden atkı yapmıyor
Ya Boynumuza takacak amblemi belli olan bir atkı yapılsın
Güzel atkılar gelmeye başladı
Aaa helal olsun gerçekten güzel olmuş
Çok mu atkı yaptılar ne
Buda güzel ama ne gerek var
Bu ne biçim atkı ya
Yapmayın artık atkı matkı
Daha başka ne işe yararsınız ki.
" Kusura bakmayın ama bence biz piskolojik olarak rahatsızız gerçekten bu 25 yıl bize çok şeyler oldu tramva felan geçirdik, Hiç kimse aklından geçir miyor mu tamam o koyduğunuz ik atkı saçma gibi olabilir ama 7-15 yaş arası çocukların çok beğeneceği bir yazı fontu,böyle yazıyı onlar genellikle çok severler ama biz çeşitli düşünebilsek daha neler olacak.
Ts clup iyi yoldasın tam gaz atkı yapmaya devam.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hiç atkımız yok
Ya Ts Clup neden atkı yapmıyor
Ya Boynumuza takacak amblemi belli olan bir atkı yapılsın
Güzel atkılar gelmeye başladı
Aaa helal olsun gerçekten güzel olmuş
Çok mu atkı yaptılar ne
Buda güzel ama ne gerek var
Bu ne biçim atkı ya
Yapmayın artık atkı matkı
Daha başka ne işe yararsınız ki.
" Kusura bakmayın ama bence biz piskolojik olarak rahatsızız gerçekten bu 25 yıl bize çok şeyler oldu tramva felan geçirdik, Hiç kimse aklından geçir miyor mu tamam o koyduğunuz ik atkı saçma gibi olabilir ama 7-15 yaş arası çocukların çok beğeneceği bir yazı fontu,böyle yazıyı onlar genellikle çok severler ama biz çeşitli düşünebilsek daha neler olacak.
Ts clup iyi yoldasın tam gaz atkı yapmaya devam.
En azından kendi adıma konuşmak istiyorum. Bunlar çocuklar için diyorsun, eyvallah mantıklı olabilir. Amma velakin çocuklara 2 tane çıkartırken o zaman biz büyüklere 25 tane çıkartma. sorun burda. Ben Tscluptan, Tsclup markalı sweet, eşofman, tşört alırken artık 1000 kere düşünüyorum. ( Bere ve atkıları bu söylemim içine katmıyorum). çok kalitesizler. bir kere giydiğim eşofmanım var yaa bir kere. tsclup böyle gitmeye devam ederse marka olamayız. o yüzden böyle gitmesinler. Ben şahsen Tsclupa gittiğimde aaa bu nasıl diyenlere ben olsam almam diyorum, ama, eğer bişe alacaksan buyur nike ürünlerimizden al diyorum. Ben öyle yapıyorum. çünkü kalitesiz mallar aşırı düzeyde. 25 atkıyı çıkartacağına 10 atkı çıkart geri kalan 15 atkıyı çıkartmak için veridğin parayla 2 tane adam akıllı sweet çıkar. Benim ilgildeniğim konu bu..
Yorum
-
Kaliteli Ürürn Olduğunda Parayı Bayılman Gerekiyor yeryzünde bir kanun var 3 kuruşa 5 köfte olmaz adam bi polar çıkartıp 120 tl ye sattığı zaman bunu kaç kişi alacak bir ürünü satmanız icin önce hedef kitlenin durumu düşünülür ben şu anda ts clup çok iyi çalışıyor demiyorum daha düzgün tasarımlar yapılabilir ama kalteye gelince bu tamamen ürün pazarlamayla alakalı bilmem anlatabildim mi?İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından kendi adıma konuşmak istiyorum. Bunlar çocuklar için diyorsun, eyvallah mantıklı olabilir. Amma velakin çocuklara 2 tane çıkartırken o zaman biz büyüklere 25 tane çıkartma. sorun burda. Ben Tscluptan, Tsclup markalı sweet, eşofman, tşört alırken artık 1000 kere düşünüyorum. ( Bere ve atkıları bu söylemim içine katmıyorum). çok kalitesizler. bir kere giydiğim eşofmanım var yaa bir kere. tsclup böyle gitmeye devam ederse marka olamayız. o yüzden böyle gitmesinler. Ben şahsen Tsclupa gittiğimde aaa bu nasıl diyenlere ben olsam almam diyorum, ama, eğer bişe alacaksan buyur nike ürünlerimizden al diyorum. Ben öyle yapıyorum. çünkü kalitesiz mallar aşırı düzeyde. 25 atkıyı çıkartacağına 10 atkı çıkart geri kalan 15 atkıyı çıkartmak için veridğin parayla 2 tane adam akıllı sweet çıkar. Benim ilgildeniğim konu bu..Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
ben fazlasını istemiyorum 60 liralık poları 60 liralık kalitesinde yapsınlar. 10 liralık polar yapıp 60 liraya satmasınlar. anlatabildim mi ?İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaliteli Ürürn Olduğunda Parayı Bayılman Gerekiyor yeryzünde bir kanun var 3 kuruşa 5 köfte olmaz adam bi polar çıkartıp 120 tl ye sattığı zaman bunu kaç kişi alacak bir ürünü satmanız icin önce hedef kitlenin durumu düşünülür ben şu anda ts clup çok iyi çalışıyor demiyorum daha düzgün tasarımlar yapılabilir ama kalteye gelince bu tamamen ürün pazarlamayla alakalı bilmem anlatabildim mi?
kazıklanmayalım göz göre göre.
Örneğin Nike ürünleri sizce kaça mal oluyor ? kaça satılıyor ? taş çatlasın 20 liradır. Ama üzerinde ki o amblem onu 100 lira yapıyor. Malı nasıl iyi. Demek ki 20 liraya kaliteli bir şey üretebiliyosun.
Yorum
-
ben bir hafta önce 2 tane swet aldım ve cok memnunum biri lacivert olan yeni cıkan biride t s yazan ama lacivert olan pamuk döküyor genede gören taraflı tarafsız herkes süper diyor hatda galatasaraylı iş arkadaşıma bile aldık kusra bakmayınnasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
Bence bu ürünler çocukların hoşuna gidecektir...İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu atkı çıkartma işine son verip, adam akıllı ürün çıkarsalar çok daha iyi olacak. ki giderek kötüsünü yapmaya başladılar..

sanki pazar ürünüü gibi duruyolar
Yeğenlerim çok beğendi mesela...
Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum