Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar hariç hea bide parfüm Geriye kalanların hepsi pazar malı gibi
    FIRTINA

Yorum

• Ya Ufuk Vallahi haklısında ben kızamıyorum bir türlü beceremiyorum kibrit çöpü yapsalar muhteşem derim çünkü ben köye giden akrabama forma ısmarlatmadan bu konumlara geldim biraz sefasını ve keyfini süreyim kaliteyi sonra ararım.

Hey gidi günler eskiden 2 ayrı yapılırdı formalar biri taraftar forması biri futbolcu forması bir de benzer kolpa forma 3 çeşit ısmarlardık artık hangisi gelirse şimdi git al gel evine enteresan geliyor bana.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• cüzdan alayım dedim,hayatımda bu kadar dandik cüzdanı işportacıda bile görmedim.bazı ürünlerimiz çok özensiz üretiliyor.
        Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• Şu Anda En Mükemmel Ürün Plakalıklar Arabası Olan Olmayan Herkes Alsın ççç Çok Karizma Duruyo Valla
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynı tasarım farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar. Bu modelin mavi şeritleri bordo olan olsa mesela satılır mı? Pek ala satılır. Önemli olan doğru tasarımı doğru renk ve uygulama ile birleştirip bir tarza dönüştürebilmek.

Bütün bunları bizim istemiş olmamız maalesef yeterli olmuyor, önemli olan bu işlerden sorumlu olan insanların bunu görüp uygulamaya koyması.

Atkı olayı abartı oldu artık.
            Şöyle bi ürün yapsınlar 2 Tane almassam namussuzum Ahanda buraya çekip koyacağım
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Büyük boyutta görebilmek için resimlerin üzerine tıklayın

Nihayeeeeet renktaşlarııııııııım ! Formalarım geldi

3 iş günü içerisinde geldi, (Fransa'da oturuyorum), hariika, mutluyum

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Büyük boyutta görebilmek için resimlerin üzerine tıklayın

Nihayeeeeet renktaşlarııııııııım ! Formalarım geldi

3 iş günü içerisinde geldi, (Fransa'da oturuyorum), hariika, mutluyum
                Hayırlı olsun
                Trabzonspor

Yorum

• sagol Kerem

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu atkı çıkartma işine son verip, adam akıllı ürün çıkarsalar çok daha iyi olacak. ki giderek kötüsünü yapmaya başladılar..

sanki pazar ürünüü gibi duruyolar

Bu atkıdaki logomuzun neden tipi bu kadar kaymış ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu atkıdaki logomuzun neden tipi bu kadar kaymış ?
                      Dalgalı olduğu için
                      Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar cok güzel saatler var sitede bir bakın isterseniz
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İnşallah kaliteli t-shirtler olur bu yaz.Merakla bekliyorum
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• FORMA ÇUBUKLU UZUN KOL 09/10 forması alacağım ama sitede xl var sadece . Bunu l olanını başka nasıl alabilirim ? Bilgisi olan var mı ?

Yorum

• Yok mu yardım edebilecek birisi ?

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FORMA ÇUBUKLU UZUN KOL 09/10 forması alacağım ama sitede xl var sadece . Bunu l olanını başka nasıl alabilirim ? Bilgisi olan var mı ?
                                muhtemelen L beden mağazada vardır.Satış sitesini güncellemedikleri için L görünmüyor.

0 462 326 20 77 nolu merkez ts club telefonundan bilgi alabilirsiniz.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim