Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu spor çantayı alcam karneyi bi atlatım da abimle mecidiyeköydeyiz inş
    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Güzel ürünler eklenmiş siteye. Umarım bir ara almak da nasip olur Özellikle nevresim çok hoşuma gitti.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Sevgilisi olanlar için güzel bir hediye olur sevgililer gününde.

Fiyatıda uygun. 12 TL
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu gözümden kaçmış.

Şimdi görünce kendime sevgili bulasım geldi ççç
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yeni ürünler süper..özellikle de bayanlar icin olanlar

Yorum

• Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama NBA'deki gibi futbolcularımızın isimlerine özgü kramponlar çıkartılsa çok satacağını düşünüyorum. Misal; bir Yattara#11 kramponu üretilse, yattara maçlarda onu giyse ve Yattara tekniğini ayakkabılarına borçlu anabaşlıklı bir reklam kampanyası düzenlense sonuçta tahmin bile edilemeyecek satış rakamlarına ulaşabiliriz.

Tabi Hüseyin#5 kramponları üretilmemesi şartıyla
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• arkadaşlar okuldaki bir beşiktaşlı arkadaşın bahsettiği bir anektod var onu aktarayım.bu formalardan konu açıldı dedi ki "bizimkiler satılmayan formaları imzalatmış oyunculara 80-100 satılıyormuş" diyordu.şahsen böyle bir fiyattan yana değiliz ama imza işi de hoş olurdu.ve birde efsane 40. yıl formanın yanı sıra daha çok nostalji ürünün sahaya sürülmesi taraftarıyım.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Efsane kadromuzun formalarını tişört olarak dizayn ederek satmalarını istiyorum yaza doğru böyle bir atılım gerçekleşir inş. ilk alıcısı ben olurum
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Rangersli Şota.

Yattaranın böyle biblosunun olduğunu düşünsenize kapış kapış gider.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fiyatı nedir acaba bilen varmı?
                      65TL www.trabzonspor.com.tr de yazıyo

Yorum

• yeni formalar ne zaman çıkıyo biliyonuzmu yada çıktımı. bu hafta demişlerdi
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rangersli Şota.

Futbolcu bübloları güzel fikir.yalnız bu biraz küçük gibi geldi,biraz daha büyüğü olsa daha iyi olur.İnşallah böyle bir şey yaparlar...
                          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

Rangersli Şota.

Olay budur bizde istiyoruz
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Rangersli Şota.

Bu tür şeylerden binlerce satabilirler, Ts Club yöneticileri de uyuyor maşallah hiçbirşeyden haberleri yok.İstanbul takımlarının da var böyle bibloları bir bizim yok.Şunu bulsam bir yerde alırdım mesela.Şota olduğu için.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Rangersli Şota.

yarın gider ilk ben satın alırım
                                bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim