Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Acil Yardım Acill ya ts cluplarda indirim uygulanmıyor mu kesin bilgisi olan biri söyleyebilir mi ya ???
    Denizin söylediğine göre Ts Club ürünü satan normal mağazalarda bu indirim yokmuş.
    ama kulübe ait TsClub larda indirim var. kesin yani. geçen cumartesi ben aldım 188 liralık eşofmanı 110 a. ürünlerin yaklaşık %80 inde indirim var. www.trabzonspor.com.tr den bakabilirsin zaten...
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deniz neredeki TsClub da indirim uygunanmıyor ?
      ben daha geçtiğimiz cumartesi günü Trabzondaki Ts Club da idim. ürünlerin neredeyse tamamında indirim uygulanıyordu.
      188 lira olan eşofmanı 110 aldım hatta.

neredeki TsClubda indirim yok ben onu merak ettim. ilgili yerelere soralım bunu hemen.
      inanmayacaksınız ama ben o eşofmanı 50 milyona almıştım..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne zaman ve nerden
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha önce yine galiba sen demiştin bunu. paketinden açılmamış bile olsa 2. el olunca adı, fiyat bu şekilde oluyor tabi.
          vatandaş almış bedeni uymamış yada beğpenmemiş en azından 50 lirayı kurtarayım diye satmıştır. senin şansına aldın. bu istisnai bi durum.

örneğin şıpsevdi birinin 1 milyara telefon alıp 1 hafta sonra 500 - 600 e satması gibi bişi...

senin şansın denk gelmesi.

bu söylediğin olaya bi örnekte kendimden vereyim. arkadaşımın birisi zamanında Pumanın yağmurluğunu almıştı tesislerde bir futbolcudan. ona aşırı büyük geliyordu. hemde paketten yeni açılmış gibiydi yağmurluk. ailesinde de kimseye uymamıştı. 10 liraya ben almıştım onu ondan. belkide gerçek fiyatının 5de birine geliyordu..
          En son Burçak tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 16:39.
          Gerçek budur. ☆

Yorum

daha önce yine galiba sen demiştin bunu. paketinden açılmamış bile olsa 2. el olunca adı, fiyat bu şekilde oluyor tabi.
            vatandaş almış bedeni uymamış yada beğpenmemiş en azından 50 lirayı kurtarayım diye satmıştır. senin şansına aldın. bu istisnai bi durum.

örneğin şıpsevdi birinin 1 milyara telefon alıp 1 hafta sonra 500 - 600 e satması gibi bişi...

senin şansın denk gelmesi.

bu söylediğin olaya bi örnekte kendimden vereyim. arkadaşımın birisi zamanında Pumanın yağmurluğunu almıştı tesislerde bir futbolcudan. ona aşırı büyük geliyordu. hemde paketten yeni açılmış gibiydi yağmurluk. ailesinde de kimseye uymamıştı. 10 liraya ben almıştım onu ondan. belkide gerçek fiyatının 5de birine geliyordu..
            murat ın dediği doğru.Aynı eşofmanı bende bi açık artırma sitesinden 50 ytl ye almıştım. Halen o sitede satılıyor.Satıcıya fiyatın düşüklüğün sorduğumda üretim fazlası olarak az sayıda geldi bitirmeye çalışıyoruz demişti.Hiçbir defosu yok.Giyilmiş eşofmanada benzemiyor.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 2006-2007 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Çubuklu45,17 YTL 466 kez
              2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Beyaz33,80 YTL 366 kez
              Raşel Eşofman Takım PUMA - Lacivert48,75 YTL 257 kez
              TS Club Lacivert Kapri17,50 YTL 200 kez
              2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Parçalı43,55 YTL 195 kez
              2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Mavi33,80 YTL 191 kez
              Erkek İdman Çorap - Beyaz Renk Bordo Logolu2,50 YTL 184 kez
              2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Çubuklu43,55 YTL136 kez

Puma Mikro Mavi Eşofman110,01 YTL 133 kez
              Ayakkabı Krampon Garson Bordo Yetişkin44,80 YTL 121 kez

satışlar fena değil....
              Daha iyi olabilir ama.
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 21:35.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                murat ın dediği doğru.Aynı eşofmanı bende bi açık artırma sitesinden 50 ytl ye almıştım. Halen o sitede satılıyor.Satıcıya fiyatın düşüklüğün sorduğumda üretim fazlası olarak az sayıda geldi bitirmeye çalışıyoruz demişti.Hiçbir defosu yok.Giyilmiş eşofmanada benzemiyor.
                giyilmiş demedim ki zaten. istisnai durumlar olabiliyor böyle. denk gelmek gerek.
                eğer dediğiniz şekilde eşofman varsa fiyatı 50 ytl ise, benim için alırmısınız.alabilirim derseniz bedenlerii söyleyeyim.
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Flaş Flaş Flaş...!

Hasret Sonra Erdi 2 Kez Kadıköy Seferinden Eli Boş Döndük Ama Bu Sefer 3.Kez Kadıköyde Manolya Spor İstanbul Genel Ts Clup Merkezinden Beyaz Formayı Almış Bulunmakdayım İndirim Orda Geçerli İşte Adres Ve İrtibat Numaraları;
                  Söğütlü Çeşme Caddesi No:26 Osmanağa Camii Sırası Kadıköy/İstanbul
                  Tel:0216 348 86 17 Yapmanız Gereken Tek Şey Paranınızı Alıp Bu Mağzaya Girmek Sonra Orda Bir Bayan Var İri Yarı Amerikan Güreşindeki Kadınlar Gibi O Önden Siz Arkadan Gitmek Üzere Üst Kata Çıkıp İndirimli Ts Clup Üürünlerini Alıyorsunuz Tekrar Hatırlatıyorum Kadıköyde İndirim Geçerlidir İyi Alışverişler...!

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Flaş Flaş Flaş...!

Hasret Sonra Erdi 2 Kez Kadıköy Seferinden Eli Boş Döndük Ama Bu Sefer 3.Kez Kadıköyde Manolya Spor İstanbul Genel Ts Clup Merkezinden Beyaz Formayı Almış Bulunmakdayım İndirim Orda Geçerli İşte Adres Ve İrtibat Numaraları;
                    Söğütlü Çeşme Caddesi No:26 Osmanağa Camii Sırası Kadıköy/İstanbul
                    Tel:0216 348 86 17 Yapmanız Gereken Tek Şey Paranınızı Alıp Bu Mağzaya Girmek Sonra Orda Bir Bayan Var İri Yarı Amerikan Güreşindeki Kadınlar Gibi O Önden Siz Arkadan Gitmek Üzere Üst Kata Çıkıp İndirimli Ts Clup Üürünlerini Alıyorsunuz Tekrar Hatırlatıyorum Kadıköyde İndirim Geçerlidir İyi Alışverişler...!

niye o önden, hemşo ???
                    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• niye o önden, hemşo ???
                      dükkan onun yol gösteriyor işte

Yorum

haaeeekeeyy ....

Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Emirhan çok uğraştın habu formayi alabilmek içun..güle güle kullan..ben de 2007-2008 parçalıyı sipariş ettim bile..
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

giyilmiş demedim ki zaten. istisnai durumlar olabiliyor böyle. denk gelmek gerek.
                            eğer dediğiniz şekilde eşofman varsa fiyatı 50 ytl ise, benim için alırmısınız.alabilirim derseniz bedenlerii söyleyeyim.
                            gittigidiyor.com da şuan 75 ytl ye satılıyor.İstanbulda elden almak isteyenler ise Kadıköydeki Ersport mağazasına uğrayabilirler.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Emirhan çok uğraştın habu formayi alabilmek içun..güle güle kullan..ben de 2007-2008 parçalıyı sipariş ettim bile..
                              eyvallah ünal sağolasın

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gittigidiyor.com da şuan 75 ytl ye satılıyor.İstanbulda elden almak isteyenler ise Kadıköydeki Ersport mağazasına uğrayabilirler.
                                elden 50 YTL ye alabileceğimiz mağazanın açık adresini , varsa telefonunu verebilirmisin . hemen irtibata geçip topluca alalım. bu fiyata almak için bekleyen birçok arkadaşım var burda şuan. adres verirsen ben bi şekilde ordan aldırırım istanbuldan.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim