Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanal’dan TS Store sözü
    Heerenveen maçı öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşma başlamadan kulübeye gelen küçük bir taraftar, elindeki formayı imzalaması için Ersun Yanal’a verdi. Ancak formanın lisanssız ve eski olduğunu gören başarılı çalıştırıcı, çocuğu soyunma odasına götürdü ve imzalı yeni bir forma verdi. Minik taraftarın tribündeki babası, “Hocam yanlış anlamayın. Biz de lisanslı ürün almak istiyoruz, ancak TS Store yok” dedi. Yanal ise, “Siz yeter ki almak isteyin. Ben bu durumu yönetime ileteceğim” yanıtını verdi

Bu güzel bir haber.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• cubuklu formalar cıktımı

Yorum

• Ben Eşofman takımı alacağım ancak Takımımızın orjinal eşofman takımı yokmuş...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 99 tl mont için pahalı mıdır, eh bana göre de pahalı. Ama şunu unutmamak lazım, fiyat düşerse kalitede de düşecektir ve o zaman da kalitesiz üretiyorlar denilecek. Ayrıca spor piyasasında da hemen hemen fiyatlar bu düzeyde. O bakımdan fiyatından ziyade kalitesini sorgulamak daha doğru olur kanaatimce. Madem bu kadar pahalı daha kaliteli olabilirdi, şeklinde bir eleştiri makul karşılanabilir.

Şu da var, biz ezelden beridir başta formalar olmak üzere ürünlerimizin hep pahalı olduğundan şikayet ediyoruz. Piyasa fiyatının altında olsa dahi bu çoğu zaman böyle oldu. Sene sonu gelsin ucuzlayınca alırız, diye düşünürüz.

Peki daha da ucuz olsa alır mıyız ya da satış patlaması olur mu? Pek sanmam; muhtemelen ya daha da ucuzlaması beklenir ya da daha ucuz varsa (korsan) o alınır.

Bence bu konu biraz düşünmeye değer...
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• En son Fatih Efe tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 00:58.
            ......mutedil dalgalı..
            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Şunlardan alacağım bitane ya.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Poyraz bende alacağım ama hemen olmazsanırım.

Hatta iki adet almam gerek galiba, e birde taraftar yetiştiriyoruz arkamızdan.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yorgan yastık komple set alıcam bende. Ama bende şimdi alamam. Düzgün bir maaş alınca anca. Bendede var öyle taraftar.

Yorum

• Ne yorgan ne yastığı yahu.

Sadece nevresimi ( kılıfmı deseydim. ) satılıyor diye biliyorum.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Olum tamam öle satılıyorda ben dışardan alıcam yorganını. Nevresim güzel lafımız yok.

Bide battaniye battık tamamen.

Yorum

• fiyatı nedir acaba bilen varmı?
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu ürünü ilk defa gördüm.Böyle şeyler istiyoruz işte yahu.

Nerden buldunuz ki bunu ? Nerede satılıyor bilen var mı ?
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ürünü ilk defa gördüm.Böyle şeyler istiyoruz işte yahu.

Ts club mağazalarında Kazım. Yani bize uzak.

Yorum

İstanbul mecidiyeköydeki Ts Club da facebookdaki resimlerinden buldum..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Ts Club
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim