Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kredi kartı bulamadığım için havaleyle alıyorum ürünleri.kulüpten isteğim şu bizim tır vardı onu kütahya'ya da yollasın ve ya burada ufak da olsa bir ts club açsın.bütün paramı yatırırım.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• ya ben bi kaleci kazagı bulamadım nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı
      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
      NORTHERNER
      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• 2 tane atkı aldım . Çok beğendim . Umarım ürünleri çeşitlendirmeye devam ederiz .

Saygılarımla

Yorum

• 3 atkı 1 bere aldım..bere güzel değil ama atkılar güzel..
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• ürünler güzel devam... kırtasiye ürünleri de gelicek...baştan aşağı bordo mavi
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• düzeltmişler
              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• alanzinho ya balon yakıştırması yapanlar için alanzinho balonları yapılmalı
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu terlikler bence kaldırılmalı.Bizim takımımız ayaklarda gezmez....Ben böyle düşünüyorum...
                  ßoRDo OF mAvİ
                  HERYER RENGARENK 2 RENK
                  BORDOMAVİ
                  OFLAZ

Yorum

• İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu terlikler bence kaldırılmalı.Bizim takımımız ayaklarda gezmez....Ben böyle düşünüyorum...
                    Bu nasıl düşünce arkadaşım yaa.. Yapmayın gözünü seveyim.. O zaman adidas, nike marka değerini düşürmemek adına ayakkabı çıkarmasınlar..

Yorum

• Ben henüz görmedim bilmiyorum var mı ama;

1- Cüzdan ( bayan - erkek )
                      2- Telefon kılıfı

Yorum

• Arkadaşlar bu bilekliklerden almayı çok istiyorum.Ama bitmiş galiba sitede öle diyo ne zaman gelebilir bi bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben henüz görmedim bilmiyorum var mı ama;

1- Cüzdan ( bayan - erkek )
                          2- Telefon kılıfı
                          bunlarında olması şart ama yok işte
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu atkıdan geçen sene almıştım. Armadaki renklerin solması dışında sapasağlam.
                            Muhammet aynısından bende var ama bir türlü takamıyorum..Şal gibi mübarek sarılmıyor boğaza...Sarılsa bile denizci düğümü gibi duruyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu atkıyı yazın almıstım bu senede baya kullandım ama henüz yıkamadım bozulur diye.. acaba yıkasam bi problem olur mu
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu nasıl düşünce arkadaşım yaa.. Yapmayın gözünü seveyim.. O zaman adidas, nike marka değerini düşürmemek adına ayakkabı çıkarmasınlar..
                                güzeldi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim