kredi kartı bulamadığım için havaleyle alıyorum ürünleri.kulüpten isteğim şu bizim tır vardı onu kütahya'ya da yollasın ve ya burada ufak da olsa bir ts club açsın.bütün paramı yatırırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
alanzinho ya balon yakıştırması yapanlar için alanzinho balonları yapılmalı
Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
Bu terlikler bence kaldırılmalı.Bizim takımımız ayaklarda gezmez....Ben böyle düşünüyorum...İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ßoRDo OF mAvİHERYER RENGARENK 2 RENKBORDOMAVİOFLAZ
Yorum
-
Bu nasıl düşünce arkadaşım yaa.. Yapmayın gözünü seveyim.. O zaman adidas, nike marka değerini düşürmemek adına ayakkabı çıkarmasınlar..İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu terlikler bence kaldırılmalı.Bizim takımımız ayaklarda gezmez....Ben böyle düşünüyorum...
Yorum
-
bunlarında olması şart ama yok işteİlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen henüz görmedim bilmiyorum var mı ama;
1- Cüzdan ( bayan - erkek )
2- Telefon kılıfı
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Muhammet aynısından bende var ama bir türlü takamıyorum..Şal gibi mübarek sarılmıyor boğaza...Sarılsa bile denizci düğümü gibi duruyorİlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu atkıdan geçen sene almıştım. Armadaki renklerin solması dışında sapasağlam.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Bu atkıyı yazın almıstım bu senede baya kullandım ama henüz yıkamadım bozulur diye.. acaba yıkasam bi problem olur muİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
güzeldiİlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl düşünce arkadaşım yaa.. Yapmayın gözünü seveyim.. O zaman adidas, nike marka değerini düşürmemek adına ayakkabı çıkarmasınlar..
..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum