İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Sipariş hafta sonu verildiği için uzun olmuş olabilir. normalde siparişi veridkten sonraki 2. gün elinde olur. ben perşembe verdim cuma kargoya verildi yazıldı cumartesi elime geçebilirdi ama olmadı araya pazarda girince pazartesi ürünler elime geçti. seninkide yarın ya da en geç perşembe elinde olur.
-
cuma yurtiçi kargodan gelen elemana sordum -abi bugun verıldı ise yarın gelir dedi. ben Trabzonspor dememiştim Trabzondan demiştim -abi Trabzonspordan mı dedi (alıştı artık) yarın getiririm açıksanız dedi dedim açığız getir. iş çıkışına kadar gelmeyince şubeye uğrayayaım dedim. eleman beni görünce -abi ben bakıyom gelmedi daha formalar dedi.
Yorum
-
kapıda ödeme seçeneği yok. kredi kartı yada banka havalesi.İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiparişi werdikten sonra Kapıda ödeme yapabiliyomuyuz arkadaşlar, yoksa sadece Kredi kartıylamı oluyo nasıl oluyo ödeme açıklarmısınız ?
Yorum
-
Telefondaki yetkiliden aldığım bilgiye göre havale yolu ile ödeme yapanların işlemlerine dün itibarı ile başlandı arkadaşlar. Gecikmeler bence normal çünkü yoğunluk anormal..
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
geçen yılki çubuklu forma daha büyük.İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangisi daha büyüktü?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Dün 19:10'dan şu saate kadar olan Tsclub online satış raporlarıdır..
- 36 2006-2007 Çubuklu Forma
- 65 2007-2008 Beyaz Forma
- 36 2007-2008 Mavi Forma
- 26 2007-2008 Çubuklu Forma
- 11 2007-2008 Parçalı Forma
- 7 Raşel Eşofman
- 10 Çubuklu Çocuk Forması
- 15 Parçalı Çocuk Forması
- 12 Micro Eşofman
- 12 Puma Şort-Bordo
Hareketlenme devam ediyor..
Eriteceğiz formaları..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
ben 29.da verdim siparişi kargoya verildi yazıyor dünden beri ama ne burdaki şubede ne trabzondaki şubede gözükmüyorİlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bide ben siparişi 31.05.2008 15:07:04 verdim bugün ayın 3 'ü sitede hala Siparişiniz Hazırlanıyor diyor bu ne zaman ulaşcak bana 3 gün oldu
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
Evet Remzi com.tr'nin verileri..İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurtan abi İnternetten alışveriş bilgileri mi onlar?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
aynı gün verdiğim siparişim pazartesi sabah elime ulaşmıştı. cuma günü kargoya verildi yazmıştı.İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 29.da verdim siparişi kargoya verildi yazıyor dünden beri ama ne burdaki şubede ne trabzondaki şubede gözükmüyor

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum