Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir şey soracağım:

çocuk formalarında numaralar, 116 ,128, 140 ,152 ,164 ,176 gibi değişiyor.

bunlar kaç yaş için. alan oldumu ve kaç yaşında çocuk için ne aldınız.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pumanın beden ölçüleri yıldan yıla tutmuyor.geçen yıl aldığım çubuklu forma ile ile bu yıl aldığım formanın arasında 1 beden fark var.
      hangisi daha büyüktü?

Yorum

• Trabzondaki arkadaşlar TsClub'ta S beden beyaz forma kaldımı?Bilginiz var mı?

Yada S beden beyaz forma 1.70 boyundaki 57 kilo ağırlığındaki bana olur muacele cevap verin bitmeden alayım şu beyaz formayı sipariş edicem
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzondaki arkadaşlar TsClub'ta S beden beyaz forma kaldımı?Bilginiz var mı?

Yada S beden beyaz forma 1.70 boyundaki 57 kilo ağırlığındaki bana olur muacele cevap verin bitmeden alayım şu beyaz formayı sipariş edicem
          benim sana tercihim M beden al dahaiyi olur Sana bence S sana çok dar olur

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzondaki arkadaşlar TsClub'ta S beden beyaz forma kaldımı?Bilginiz var mı?

Remzi 1.75 boy - 70 kilo olarak M beden bana oldu fakat S bedeni giydim mi üstümden çıkaramadım

Bursada yok mu S beden üstüne deneyip netten alabilirsin. Şahsen ben öyle yapıyorum burda

Yorum

• yok ya burda kalmamış forma falantamam M beden alayım o zaman
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gurkan abi,

tek kelime ile mukemmel!!!

Beyaz sort'da olsa Super! olurdu yaa

Yorum

• bnde beyaz forma aldım ama... arka taraftaki bordo kısmında bi yerde bi defo var.. bide bedeni L aldım ama çok uzun geldi 178 boyum var interne üzerinden aldığım için dene fırsatı bulamadım ger igönderim m alma şansım varmı..
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gurkan abi,

tek kelime ile mukemmel!!!

Beyaz sort'da olsa Super! olurdu yaa
                    ilk bordo şort sipariş vermiştik, sonradan düzeltelim beyaz olsun dedik değiştirmemişler. beyaz şorta kalmadı. ama böylede güzel oldu. formdada bordo ağırlıklı olunca tamamladı birbirini.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir şey soracağım:

çocuk formalarında numaralar, 116 ,128, 140 ,152 ,164 ,176 gibi değişiyor.

bunlar kaç yaş için. alan oldumu ve kaç yaşında çocuk için ne aldınız.
                      116- ( 2-3 yaş)
                      128-(3-4 yaş)
                      140 - ( 5-6 yaş)
                      152 - ( 7-8) yaş
                      164 - ( 9-10 ) yaş
                      176- ( 12 ve 16 arası oluyo ama çocuk yapısız ise büyük olur )

Bütün numaralardan aldığım için tecrübe ile sabittir.eğer çocuk 10-12 yaşında ise 152 - 164 tavsiye edreim.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Raşel eşofman takımı, çorap ve şort çekiyor canım
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 9 forma , 2 çift terlik, 1 tişört (erkek) ,1 eşortman-1 bileklik - 2 şort - 1 maus pedi -1 TS çıkartması olmak üzere alışveriş limitini doldurmuş durumdayım. Zaten kredi kartım iflas etti HADE DURMAYIN DEVAM EDİN ALIŞVERİŞE.
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bnde beyaz forma aldım ama... arka taraftaki bordo kısmında bi yerde bi defo var.. bide bedeni L aldım ama çok uzun geldi 178 boyum var
                            veyy benim de boy 1.78 civarı bnde normalde xlarge giydiğim için xl sipariş verdim sende l uzun geldi diyon oy oy demek bana çuval gibi olcektühh olsun trabzonuma feda olsun
                            KORE LEE

Yorum

• ya bide ben siparişi 31.05.2008 15:07:04 verdim bugün ayın 3 'ü sitede hala Siparişiniz Hazırlanıyor diyor bu ne zaman ulaşcak bana 3 gün oldu
                              KORE LEE

Yorum

• İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bide ben siparişi 31.05.2008 15:07:04 verdim bugün ayın 3 'ü sitede hala Siparişiniz Hazırlanıyor diyor bu ne zaman ulaşcak bana 3 gün oldu
                                Kardeş benim kuzen aldı Muğla'dan sipariş verdi 2. günün akşam üzeri eline ulaştı.. Bence sen arayıp bi sorsan? Normal şartlarda hemen geliyor çünkü.. Belki yoğunluktandır diyeceğim ama bi sor bence..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim