Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar da benim yeni cicilerim.

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Gokcebay kardes,

Super! Sort ozellikle guzel gorunuyor..

Yorum

• Forma jesti

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul Bağcılar'daki Dr. Cemil Fevziye Özkaya İlköğretim Okulu'na forma hediye etti. Okul müdürü, Remzi Aydın, "1967 Trabzonsporlular Derneği'ne ve Trabzonspor kulübüne teşekkür ederiz" diye konuştu.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dün Gökçe ile Meydandaki Ts Clup a gidip eşofman aldım . Müthiş hatta manyak bir kalabalık vardı. Açıkcası çok umutlandım o kalabalığı görünce hatta yüksek sesle Gökhan Ünalı da aldık deyince milletin gözlerini görecektiniz.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kalabalık bir yandan alışveriş yapıyordu bir yandan da görevlilere kombineleri soruyordu. Raşel eşofmanların sadece XXL bedeni kalmış Bordo şortta S ve XL beden kalmış. Taraftarın sezonu geçmiş ! ürünlere bile ilgisi müthiş. Yeni ürünler için de iyi bir fiyat politikası yürütürlerse TS Club'lar darphane gibi para basar.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kalabalık bir yandan alışveriş yapıyordu bir yandan da görevlilere kombineleri soruyordu. Raşel eşofmanların sadece XXL bedeni kalmış Bordo şortta S ve XL beden kalmış. Taraftarın sezonu geçmiş ! ürünlere bile ilgisi müthiş. Yeni ürünler için de iyi bir fiyat politikası yürütürlerse TS Club'lar darphane gibi para basar.
              Gökçe abi S ya da M beden beyaz formadan haberin var mı?
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bu sene cıvıl cıvıl bir trübünler izleyeceğiz anlaşılan. bordo mavi ağırlıklı. kurtulduk o renksiz görüntüden.

dediğim gibi bu vakitten sonra orjinal formasız maça geleni almamak lazım.

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökçe abi S ya da M beden beyaz formadan haberin var mı?
                  Remzi birkaç tane beyaz forma vardı ama S ve M en çok talep edilen bedenler olduğundan ve TS Club internet sitesinde de bu bedenler yok göründüğünden şansına küs renkdaş Yolum düşerse tekrar bakarım ve sorarım ama ümidim yok.

Yorum

• Arkadaşlar gerçekten forma ya da diğer malzemelerden ihtiyacı olanlar acele etsinler.... kalmayabilir valla..... Diğerlerini bilmem ama ben gidip bulamasaydım çok pişman olurdum....

gel vatandaş gel yüzen geminin malları bunları....
                    En son Gürkan tarafından düzenlendi; 04.06.2008, 10:15. Sebep: Bu nasi batan gemidur

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pumanın beden ölçüleri yıldan yıla tutmuyor.geçen yıl aldığım çubuklu forma ile ile bu yıl aldığım formanın arasında 1 beden fark var.

aynen katılıyorum geçen yıl aldığım M bana zor oldu
                      bu yıl 15 yaş küçüğüme aldığım 176 cocuk forması az kalsın banada olacakmış

demekki albayrak dönemin de kumaşı bile kısıtlıyormuşlar
                      bir gün mutlaka

Yorum

• 27 sinde siparişi verdim bi adet forma için bugun ayın 4 ü hala gelmedi forma
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• benim pumam geldi arkasına yazdıkları yazı müthiş olmuş çubuklu 0 yaka istemiştim çok tatlı bişey fırsatı kaçırmayın elimdeki forma koleksiyonumda en güzeli kappa ama azıcık göbişim çıktı yakışmıyo içime çekersem güzel duruyor
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bende yeğene aldım bir tane...

umarım bedende sorun yaşamayız...
                            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Dün kendime pumaların eşofmanlarından aldım. Bugünde kalmışsa abime alacağım......

Yorum

• Bugün 4 formada ben siparis verdim..Bedenleri umarim yanlis olmamistir..Cocuklar icin ayri formalar mi var yoksa,S beden formalar olurmu 2-3 yasindaki cocuklara..
                                En son wien_ts tarafından düzenlendi; 04.06.2008, 14:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim