Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Dün Gökçe ile Meydandaki Ts Clup a gidip eşofman aldım . Müthiş hatta manyak bir kalabalık vardı. Açıkcası çok umutlandım o kalabalığı görünce hatta yüksek sesle Gökhan Ünalı da aldık deyince milletin gözlerini görecektiniz.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Kalabalık bir yandan alışveriş yapıyordu bir yandan da görevlilere kombineleri soruyordu. Raşel eşofmanların sadece XXL bedeni kalmış
Bordo şortta S ve XL beden kalmış. Taraftarın sezonu geçmiş ! ürünlere bile ilgisi müthiş. Yeni ürünler için de iyi bir fiyat politikası yürütürlerse TS Club'lar darphane gibi para basar.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Gökçe abi S ya da M beden beyaz formadan haberin var mı?İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalabalık bir yandan alışveriş yapıyordu bir yandan da görevlilere kombineleri soruyordu. Raşel eşofmanların sadece XXL bedeni kalmış
Bordo şortta S ve XL beden kalmış. Taraftarın sezonu geçmiş ! ürünlere bile ilgisi müthiş. Yeni ürünler için de iyi bir fiyat politikası yürütürlerse TS Club'lar darphane gibi para basar.
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Remzi birkaç tane beyaz forma vardı ama S ve M en çok talep edilen bedenler olduğundan ve TS Club internet sitesinde de bu bedenler yok göründüğünden şansına küs renkdaşİlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökçe abi S ya da M beden beyaz formadan haberin var mı?
Yolum düşerse tekrar bakarım ve sorarım ama ümidim yok.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Arkadaşlar gerçekten forma ya da diğer malzemelerden ihtiyacı olanlar acele etsinler.... kalmayabilir valla..... Diğerlerini bilmem ama ben gidip bulamasaydım çok pişman olurdum....
gel vatandaş gel yüzen geminin malları bunları....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePumanın beden ölçüleri yıldan yıla tutmuyor.geçen yıl aldığım çubuklu forma ile ile bu yıl aldığım formanın arasında 1 beden fark var.
aynen katılıyorum geçen yıl aldığım M bana zor oldu
bu yıl 15 yaş küçüğüme aldığım 176 cocuk forması az kalsın banada olacakmış
demekki albayrak dönemin de kumaşı bile kısıtlıyormuşlarbir gün mutlaka
Yorum
-
benim pumam geldi arkasına yazdıkları yazı müthiş olmuş çubuklu 0 yaka istemiştim çok tatlı bişey fırsatı kaçırmayın elimdeki forma koleksiyonumda en güzeli kappa ama azıcık göbişim çıktı yakışmıyo içime çekersem güzel duruyorUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum