Bugün 4 formada ben siparis verdim..Bedenleri umarim yanlis olmamistir..Cocuklar icin ayri formalar mi var yoksa,S beden formalar olurmu 2-3 yasindaki cocuklara..
s beden kesinlikle olmaz
coçuk formalarının en küçüğüne bak
o bile büyük olacaktır
faik kardeş 33.75 fiyatı olan eşofmanın M bedeni bana olurmu
65 kiloyum 170 küsür boyum var
ürünlerin kesimleri farklı olduğundan teretdüd içinde kalıyorum
ben 1,68 boyundayım kilomda senden bayağı fazla buna rağmen M bedeni bana rahatlıkla oldu..... size haydi haydi olur........ Bne birazxdar seviyorum eşofmanı ama size rahat olur.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
İstanbul takımları formalardan parayı buluyor.Bizimkilerde satılmayan formalarda indirim yaptılar yeni formalarda da fiyat aynı olsun herkes alsın.Alamayan cok insan var şimdi fiyatlar normal mahallelerde cocuklarların sırtlarında formalar.
27 sinde siparişi verdim bi adet forma için bugun ayın 4 ü hala gelmedi forma
pazartesi yani ayın 2 sinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı az önce. kargo ile görüştünüz mü. sitede ne yazıyor siparişlerniz için. kargoya verilmiş mi. klübü arayıp sorsnız belki bir aksilik çıkmıştır.
pazartesi yani ayın 2 sinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı az önce. kargo ile görüştünüz mü. sitede ne yazıyor siparişlerniz için. kargoya verilmiş mi. klübü arayıp sorsnız belki bir aksilik çıkmıştır.
sitede kargoya verildi yazıyor ts club ı aradıgımda urunun kargoya verildigi soyleniyor malesef urun yok hiç biyerde
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Trabzonsporlu taraftarlar, kulübün indirime gittiği resmi ürünlere büyük ilgi gösteriyor. TS Clup mağzalarında en çok çubuklu formalar ilgi görürken, taraftarlar aldıkları formaların arkalarına takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın ismini yazdırıyor!
Trabzonspor Kulübü'nün TS Clup mağzalarında ikinci kez büyük indirim kampanyası başlatmasının ardından Bordo-mavili taraftarlar kulübün resmi ürünlerine büyük ilgi göstermeye başladı.
Yapılan planlamanın ardından ürünler indirimli satışlarla taraftarların beğenisine sunuldu.Puma çubuklu forma 29.90 YTL ve Puma düz formalar 19.90 YTL'ye gerilerken, tekstil ürünlerine yüzde 50'ler seviyesinde ekstra indirim uygulandı. Taraftarlar ilk günden itibaren indirimli satışlara büyük ilgi gösterirken, TS Clup mağazalarının dolup taşmaya başladığı gözlendi.
Bordo-mavili taraftarlar her zamanki gibi en çok çubuklu formalara ilgi gösterirken, formaların arkalarına ise en çok takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın isminin yazdırıldığı belirtildi.
Öte yandan Bordo-mavili taraftarların önceki senelere nazaran aldıkları formaların üzerinde futbolcu ismi yerine kendi isimlerinin bulunmasını tercih ettikleri, rakip takımlarla dalga geçen cümleleri ise yabancı dilde yazdırdıkları belirtildi.
Dün 18:47'den şu saate kadar olan Tsclub online satış raporlarıdır..
59 2006-2007 Çubuklu Forma
59 2007-2008 Beyaz Forma
48 2007-2008 Mavi Forma
47 2007-2008 Çubuklu Forma
32 2007-2008 Parçalı Forma
17 Raşel Eşofman
37 Çubuklu Çocuk Forması
32 Parçalı Çocuk Forması
17 Puma Şort-Bordo
8 Micro Eşofman
Trabzon'daki TsClub ana baba günü gibiydi.. Kapış kapış eritiliyor ürünler.. Sitedende satışta gözle görülür bir yükseliş var.. Kombinelere de ilgi böyle olursa harika olacak bu sezon..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum