Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün 4 formada ben siparis verdim..Bedenleri umarim yanlis olmamistir..Cocuklar icin ayri formalar mi var yoksa,S beden formalar olurmu 2-3 yasindaki cocuklara..
    s beden kesinlikle olmaz
    coçuk formalarının en küçüğüne bak
    o bile büyük olacaktır
    bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün kendime pumaların eşofmanlarından aldım. Bugünde kalmışsa abime alacağım......
      faik kardeş 33.75 fiyatı olan eşofmanın M bedeni bana olurmu
      65 kiloyum 170 küsür boyum var

ürünlerin kesimleri farklı olduğundan teretdüd içinde kalıyorum
      bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        faik kardeş 33.75 fiyatı olan eşofmanın M bedeni bana olurmu
        65 kiloyum 170 küsür boyum var

ürünlerin kesimleri farklı olduğundan teretdüd içinde kalıyorum
        ben 1,68 boyundayım kilomda senden bayağı fazla buna rağmen M bedeni bana rahatlıkla oldu..... size haydi haydi olur........ Bne birazxdar seviyorum eşofmanı ama size rahat olur.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İstanbul takımları formalardan parayı buluyor.Bizimkilerde satılmayan formalarda indirim yaptılar yeni formalarda da fiyat aynı olsun herkes alsın.Alamayan cok insan var şimdi fiyatlar normal mahallelerde cocuklarların sırtlarında formalar.
          Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynı gün verdiğim siparişim pazartesi sabah elime ulaşmıştı. cuma günü kargoya verildi yazmıştı.
            bende de kargoya verildi yazıo ama 3gün geçti ne kargoda var ne eve gelen giden var
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende de kargoya verildi yazıo ama 3gün geçti ne kargoda var ne eve gelen giden var
              nihayet benimkide kargoya dustu ama yaklasık 8 gün oldu bugunle birlikte gelen giden yok formaya 30 ytl verdim 30 ytl de telefon parası verdim nihal
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                27 sinde siparişi verdim bi adet forma için bugun ayın 4 ü hala gelmedi forma
                pazartesi yani ayın 2 sinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı az önce. kargo ile görüştünüz mü. sitede ne yazıyor siparişlerniz için. kargoya verilmiş mi. klübü arayıp sorsnız belki bir aksilik çıkmıştır.

Yorum

pazartesi yani ayın 2 sinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı az önce. kargo ile görüştünüz mü. sitede ne yazıyor siparişlerniz için. kargoya verilmiş mi. klübü arayıp sorsnız belki bir aksilik çıkmıştır.
                  sitede kargoya verildi yazıyor ts club ı aradıgımda urunun kargoya verildigi soyleniyor malesef urun yok hiç biyerde

Yorum

• TS Clup'a büyük ilgi!

Trabzonsporlu taraftarlar, kulübün indirime gittiği resmi ürünlere büyük ilgi gösteriyor. TS Clup mağzalarında en çok çubuklu formalar ilgi görürken, taraftarlar aldıkları formaların arkalarına takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın ismini yazdırıyor!
                    Trabzonspor Kulübü'nün TS Clup mağzalarında ikinci kez büyük indirim kampanyası başlatmasının ardından Bordo-mavili taraftarlar kulübün resmi ürünlerine büyük ilgi göstermeye başladı.

Yapılan planlamanın ardından ürünler indirimli satışlarla taraftarların beğenisine sunuldu.Puma çubuklu forma 29.90 YTL ve Puma düz formalar 19.90 YTL'ye gerilerken, tekstil ürünlerine yüzde 50'ler seviyesinde ekstra indirim uygulandı. Taraftarlar ilk günden itibaren indirimli satışlara büyük ilgi gösterirken, TS Clup mağazalarının dolup taşmaya başladığı gözlendi.

Bordo-mavili taraftarlar her zamanki gibi en çok çubuklu formalara ilgi gösterirken, formaların arkalarına ise en çok takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın isminin yazdırıldığı belirtildi.

Öte yandan Bordo-mavili taraftarların önceki senelere nazaran aldıkları formaların üzerinde futbolcu ismi yerine kendi isimlerinin bulunmasını tercih ettikleri, rakip takımlarla dalga geçen cümleleri ise yabancı dilde yazdırdıkları belirtildi.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sitede kargoya verildi yazıyor ts club ı aradıgımda urunun kargoya verildigi soyleniyor malesef urun yok hiç biyerde
                      bir kez hariç tüm siparişlerimde telefonuma mesajla fatura numarası yolladılar takip edebilmek için.

Yorum

bir kez hariç tüm siparişlerimde telefonuma mesajla fatura numarası yolladılar takip edebilmek için.
                        abi aynı seyi denedim verin diyorum fatura numaramı vermiolar

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          s beden kesinlikle olmaz
                          coçuk formalarının en küçüğüne bak
                          o bile büyük olacaktır
                          cocuk formalarini bulamiyorum ben sitede..formalar basliginda hep büyük formalar,bebek giyiminde ise forma yok..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cocuk formalarini bulamiyorum ben sitede..formalar basliginda hep büyük formalar,bebek giyiminde ise forma yok..
                            buyrun

https://www.trabzonspor.com.tr/urund...sp?kimlik=1428
                            https://www.trabzonspor.com.tr/urund...sp?kimlik=1410

Yorum

• tesekkür ederim,sagolun..

Yorum

• Dün 18:47'den şu saate kadar olan Tsclub online satış raporlarıdır..
                                • 59 2006-2007 Çubuklu Forma
                                • 59 2007-2008 Beyaz Forma
                                • 48 2007-2008 Mavi Forma
                                • 47 2007-2008 Çubuklu Forma
                                • 32 2007-2008 Parçalı Forma
                                • 17 Raşel Eşofman
                                • 37 Çubuklu Çocuk Forması
                                • 32 Parçalı Çocuk Forması
                                • 17 Puma Şort-Bordo
                                • 8 Micro Eşofman

Trabzon'daki TsClub ana baba günü gibiydi.. Kapış kapış eritiliyor ürünler.. Sitedende satışta gözle görülür bir yükseliş var.. Kombinelere de ilgi böyle olursa harika olacak bu sezon..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim