Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bebekler için emzik , biberon ,şapka, patik. vs ne güzel olur.
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• T-shirt istiyorum. örnek vermek gerekirse beşiktaşın kupa finalinden önce ya da hazırlık maçları için yaptırdıkları gibi ince ince dokunduran bir t-shirt tasarlansın bence.

Yorum

• 61>34

bunu yazabilsek sadece tişörtün üstüne.. işte sana msg.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• benim için yeterli bir mesajdır bassınlar kaliteli bir kumaşa üstümden çıkarırsam ne olayım

Yorum

• sarı lacivet tuvalet kağıdı (umarım abest olmamıştır)
            lord of the baron :)

Yorum

• bunu ende düsünmüstüm neden abes olsunki...
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak ersints tarafından gönderildi
                sarı lacivet tuvalet kağıdı (umarım abest olmamıştır)
                bence hiç de abes değil ama bakalım dğer arkadaşlar ne dicek

Yorum

• düşünsenize trabzon fener maçı başlarken konfeti yerine sarı lacivert tuvalet kağıdı atacaksın fenerkahpe sahaya çıkarken.bence harika olurdu

Yorum

• nereden gelıyor aklınıza bunlar ama bir yanlışlık var bu sefer bizim stad sarı lacivert olucak buda olmazz
                    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi

her zamanki gibi süpersin
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
                        nereden gelıyor aklınıza bunlar ama bir yanlışlık var bu sefer bizim stad sarı lacivert olucak buda olmazz
                        ıslatırız biz de tuvalet kağıtlarını her yer sarı lacivert kan gölüne döner

Yorum

• İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi
                          neden kazım koyuncu baskılı TS ürünleri fikrine yanaşılmıyor...bu mudur yani!!??
                          bu konu gündemin ilk sıralarına yükselmeli bence...küçük bi başlıkta,üç beş kişi yazıyor hepsi bu..olmaz ama:-(!!!????????????
                          kardeşlerim kazım koyuncu ruhani taraftar ve ruhani başkan saylılır..o bizimle özdeşleşti..ben ve çevremde birçok taraftar arkadaşım kazım koyuncu fikrine sıcak bakıyor..hayde ama???
                          ve bşimal yıldızı arkadaşın yolladığı atatürk baskısı da bence çok hoş...
                          ve elbette bir de bi arkadaşın dediği gitsinler feneriuma baksınlar orda ürün bol lafı da tamamen haklı..yani iş icraattadır..o da ne yazıkkli bizde yok...
                          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• bizimrahat etmedigimiz yerdekimse istirhat edemezkyfe keder alayınagider TS'ligençler

ben 14 senedir antalya'dayım ve buraya bir tsclub acilmasini istıyorum ve lisanslı ürünlerinin kolay bulunacagı bir yer olsun...
                            Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• sadece tsclub istiyorum antalay'ya
                              Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• İlk olarak ersints tarafından gönderildi
                                sarı lacivet tuvalet kağıdı (umarım abest olmamıştır)
                                Satış sorunu yaşamayacağımız en garanti ürün olur..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X