Bebekler için emzik , biberon ,şapka, patik. vs ne güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
61>34
bunu yazabilsek sadece tişörtün üstüne.. işte sana msg.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
nereden gelıyor aklınıza bunlar ama bir yanlışlık var bu sefer bizim stad sarı lacivert olucakbuda olmazz
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
her zamanki gibi süpersin"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildineden kazım koyuncu baskılı TS ürünleri fikrine yanaşılmıyor...bu mudur yani!!??
bu konu gündemin ilk sıralarına yükselmeli bence...küçük bi başlıkta,üç beş kişi yazıyor hepsi bu..olmaz ama:-(!!!????????????
ve bşimal yıldızı arkadaşın yolladığı atatürk baskısı da bence çok hoş...
ve elbette bir de bi arkadaşın dediği gitsinler feneriuma baksınlar orda ürün bol lafı da tamamen haklı..yani iş icraattadır..o da ne yazıkkli bizde yok...sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
bizimrahat etmedigimiz yerdekimse istirhat edemezkyfe keder alayınagider TS'ligençler
ben 14 senedir antalya'dayım ve buraya bir tsclub acilmasini istıyorum ve lisanslı ürünlerinin kolay bulunacagı bir yer olsun...Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
Yorum
-
İlk olarak ersints tarafından gönderildisarı lacivet tuvalet kağıdı (umarım abest olmamıştır)Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum