Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formalarda 20 ytl'ye düşecek.

Yorum

• Bu hafta bu indirimden forma almadığım kimse kalmadı. Hatta bahçelievelrdeki ts clupta bedenler kalmamıştıSatışlar rekor kırmış.Ordan aldıklarımı aldıktan sonra netten devam ettim. Mahallenin ikinci TS uşağına bile bugün netten şiparış verdim Durmayın devam edin. Kampanya hemen bitsin yoksa maaşı buraya yatıracağım
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pazar Günümü alışveriş yaparak değerlendirmek için Oftan kalkıp Trabzona gittim.Alışveriş planım içesinde Ts Club a uğramakta vardı.Fakat Ts Club un kapalı olacağını hesap etmemiştim.Buyük bir hayal kırıklığına uğramış geri dönerken Forma satan bir mağazadan Ts Club fiyatına bir forma kendime bi forma küçük kardeşime aldım.

habu uzun kollu cok guzel kardes nerden aldin? ozellikle o yeni avea yazisi daha hos duruyor bence!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          habu uzun kollu cok guzel kardes nerden aldin? ozellikle o yeni avea yazisi daha hos duruyor bence!
          Usta otel in bi kaç dükkan yanında Ts formaları satan bir yer var ordan aldım.Reklamsız olanıda vardı fakat büyük boyu olmadığından reklamlısını aldım.

Logosuz avea yazan bir kaç parça daha vardı

Ayrıca Uzun kol kısa kol aynı fiyat 29.90.

Satıcı kulübün elinde çok mal var o yüzden fiyatları indirdiler eğer 2 ay daha stokları eritemezseler fiyatlar dahada düşebilir dedi.

Merkez Ts Clubda sanırım yok ama stadın altındakinde bu şekilde uzun kollu çubuklu forma var.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer bu kampanyadan sonra bile hala forması olmayan var ise, hakikaten de "forması olmayan fenerli olmuş" demektir.

Üstelik bunlar batan geminin malları da değil. Yükselen yıldızın malları.

Hayde Hayde!!!
            Bu gün bir gs liye bile çoraplardan sipariş verim. aldığım çorapları görünce bu fiyata bu çorap süper diye gs li arkadaş 2 adet çorap aldı. gs liyi bile cezbeden fiyatlar bunlar.

valla artık maçta formasız birinin görürsem kulaklarını çınlatacağım.istisnalar hariç.

Yorum

• Pumanın beden ölçüleri yıldan yıla tutmuyor.geçen yıl aldığım çubuklu forma ile ile bu yıl aldığım formanın arasında 1 beden fark var.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Suan itibariyle yaslari 4 ve 6 olan iki kuzenimi sevindirmis oldum.. 2 forma daha alindi yani
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• millet, ben ist.'da oturuyorum, Kadıköy'de Bi TS Clup aboneliği olan bi yer war orda indirim yok bizde dii

ne yapacaukk ?
                  Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• merhabalarrrr!!
                    Kanal'd de gordunuzmu bilmiyorum,4 buyukler diye bir sey acilmis,TS'in urunlerini de satisa cikariyorlar.Fakat,televizyon reklaminda,Trabzonsporumuzu goremiyoruz malesef,ve hatta internet sitesinde'de...
                    Bunun uzerine,4 buyuler'in e-mail'ine bir mesaj gonderdim.Mesajim su:

"Ben fransadan neslihan.Fanatik bir trabzonspor taraftariyim,ve bizlere boyle bir firsat sundugunuz icin tesekkur etmek isterim oncelikle.Fakat televizyon reklaminda,ve hatta internet sitesinde,trabzonspor hakkinda ve trabzonspor urunlerini pek fazla goremedim.Soylemek istedigim su,4 buyuk diyosunuz kanal d deki reklamda,ama ne yazikki trabzonsporumuzu goremiyoruz.Lutfen bunu dikkate alin...saygilar."

Bunun uzerine bana cevap verdiler,ve sitelerine gostermis oldugum ilgiden dolayi tesekkur edip,bunun suclusunun sadece Trabzonspor oldugunu,ve Trabzonspor satis yonetimi urungelistirme pazarlama konusunda pek basarili olamadigini,ve anlasmalari olmasina ragmen urun yollamadiklarini soylediler.
                    Iste son cumleleri:
                    "Sizden ricam bu tip sikayetlerinizi Trabzonspor yönetime bildirmeniz aksi takdirde yenisezon ürünlerindede benzer sorunlar yasanir. Tek dilegimiz Temmuz basindan itibaran yeni sezon ürünleri ile Trabzonsporlu taraftarlarimizi memnun etmek"

Yani demek istedigim arkadaslar,ciddiye almiyorlar heralde...Fakat avrupa'daki taraftarlarin oradan alis veris yapmasi daha kolay olabilir...
                    Ben bu sikayeti yapicam Trabzonspor sitesinde,sizinde destek olmanizi isterim,ozellikle avrupa'daki arkadaslar...

Yorum

• o dediğin site şu galiba. daha önce girip bakmıştım.
                      bizim sayfada yakın zaman sonra eklenecek.

www.4buyukler.eu
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ness61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        merhabalarrrr!!
                        Kanal'd de gordunuzmu bilmiyorum,4 buyukler diye bir sey acilmis,TS'in urunlerini de satisa cikariyorlar.Fakat,televizyon reklaminda,Trabzonsporumuzu goremiyoruz malesef,ve hatta internet sitesinde'de...
                        Bunun uzerine,4 buyuler'in e-mail'ine bir mesaj gonderdim.Mesajim su:

"Ben fransadan neslihan.Fanatik bir trabzonspor taraftariyim,ve bizlere boyle bir firsat sundugunuz icin tesekkur etmek isterim oncelikle.Fakat televizyon reklaminda,ve hatta internet sitesinde,trabzonspor hakkinda ve trabzonspor urunlerini pek fazla goremedim.Soylemek istedigim su,4 buyuk diyosunuz kanal d deki reklamda,ama ne yazikki trabzonsporumuzu goremiyoruz.Lutfen bunu dikkate alin...saygilar."

Bunun uzerine bana cevap verdiler,ve sitelerine gostermis oldugum ilgiden dolayi tesekkur edip,bunun suclusunun sadece Trabzonspor oldugunu,ve Trabzonspor satis yonetimi urungelistirme pazarlama konusunda pek basarili olamadigini,ve anlasmalari olmasina ragmen urun yollamadiklarini soylediler.
                        Iste son cumleleri:
                        "Sizden ricam bu tip sikayetlerinizi Trabzonspor yönetime bildirmeniz aksi takdirde yenisezon ürünlerindede benzer sorunlar yasanir. Tek dilegimiz Temmuz basindan itibaran yeni sezon ürünleri ile Trabzonsporlu taraftarlarimizi memnun etmek"

Yani demek istedigim arkadaslar,ciddiye almiyorlar heralde...Fakat avrupa'daki taraftarlarin oradan alis veris yapmasi daha kolay olabilir...
                        Ben bu sikayeti yapicam Trabzonspor sitesinde,sizinde destek olmanizi isterim,ozellikle avrupa'daki arkadaslar...
                        Bizim Sponsor daha belli olmadığı için ve eldeki stokları tüketmeye çalıştıkları için göndermemişlerdir belki.Yeni sezona daha şık kaliteli TsClub ürünleriyle gireceğiz ondan sonra oraya da gönderilir gibime geliyor..
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sabah saatlerinden şu saate kadar olan Tsclub online satış raporlarıdır..
                          • 35 2006-2007 Çubuklu Forma
                          • 31 2007-2008 Beyaz Forma
                          • 15 2007-2008 Mavi Forma
                          • 18 2007-2008 Çubuklu Forma
                          • 13 2007-2008 Parçalı Forma
                          • 10 Raşel Eşofman
                          • 19 Çubuklu Çocuk Forması
                          • 15 Parçalı Çocuk Forması
                          • 5 Micro Eşofman
                          • 10 Puma Şort-Bordo

Harika gidiyoruz hız kesmeden devam..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o dediğin site şu galiba. daha önce girip bakmıştım.
                            bizim sayfada yakın zaman sonra eklenecek.

www.4buyukler.eu
                            evt bu site...
                            ya benim demek istedigim onlara su: tmm trabzonspor daha urunleri yollamamis olabilir...ama en azindan bizim renkleride gosterebilirlerdi reklamda...
                            4 buyuk diyorlar,bakiyosun 3'u var:s ben sahsen uzuldum...

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim Sponsor daha belli olmadığı için ve eldeki stokları tüketmeye çalıştıkları için göndermemişlerdir belki.Yeni sezona daha şık kaliteli TsClub ürünleriyle gireceğiz ondan sonra oraya da gönderilir gibime geliyor..
                              anliyorum ama anlasma yapmislar zaten,urunleri gondermemis daha TS club...

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim