İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
-
ben en cok eski formaların satılmasını istiyorum. dönemin yıldızlarının formalarını. en cok rabet gören olur heralde.
bide tsclub ın daha cok cocuklara hitap etmesini istiyorum. oyuncaklar ın oldugu cocuk kısmı olmaası lazım bence. ne biliyim asker oyuncaklar yerine futbolcular olabilir.
geçen seneye göre cok fazla çeşit yapmışlar. pumayla anlaşmalarıda cok ii oluş bu yüzden. hepsi birbirinden güzel. yani dün girdim mağzaya. kesinlikle insanın eli boş cıkması mümkün değil."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi biblolar süper... yukarıdaki arkadaşın yazıştığı tsclub idarecilerinin maili nedir?şu biblo isteğimizi bi iletsek ne dersiniz?
Çalışma Saatleri: Hafta içi her gün 08:30-17:30 arasıdır.
Telefon: +90(212)4525261
Faks: +90(212)4515461
E-posta: shop@trabzonspor.com.tr
Trabzon için:
Merkez TS ClubKemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon0462 326 20 772010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Sinan Yılmaz 4 Trabzonspor şakısından oluşan bir kaset hazırlamış.Bunlardan birinde de kolbastıyı TS'ye uyarlamış.Bu şarkı Manisa maçından öncede çalınmıştı.Kolbastıya birde klip çekmiş.Klip büyük ihtimalle Kral TV'de yayınlancak.Bu klibi izleme imkanı buldum.Klip maç görüntüleri ve kolbastıdan oluşuyor.Klibi görürseniz kolbastı oynayan kız akrabamdır
Yorum
-
o klip baya bi zaman önce kral tv de yayınlanıyodu zaten. son zamanlar göremedim ama.
birde ben klibi beğenmemiştim açıkcası. görüntüler okadarjızlı değişiyoduki. klipte oyunu ön plana çıkarmaları gerekirdi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo klip baya bi zaman önce kral tv de yayınlanıyodu zaten. son zamanlar göremedim ama.
birde ben klibi beğenmemiştim açıkcası. görüntüler okadarjızlı değişiyoduki. klipte oyunu ön plana çıkarmaları gerekirdi.
Yorum
-
ben bi cubuklu forma tasarladım ve shop@trabzonspor.com.tr adresine yolladım umarım begenirler de dikkate alırlar inşallah
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Çalışma Saatleri: Hafta içi her gün 08:30-17:30 arasıdır.
Telefon: +90(212)4525261
Faks: +90(212)4515461
E-posta: shop@trabzonspor.com.tr
Trabzon için:
Merkez TS ClubKemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon0462 326 20 77
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeşekkürler...bu isteğimizi kibar bir dille ilettim.İnşallah değerlendirmeye alınır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum