Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ısrarla söylüyorum tsclub da en iyi gidecek şey "FUTBOLCU BİBLOLARI" dır...
    Kesinlikle katılıyorum. bi basketbol spor programı var. ntv de ç veriyodu. sunucunun masasının üzerinde var basketbolcu bibloları okadar güzel görünüyolarki. en çok ilgiyi biblolar çeker. kim istemez masasının üzerinde futbolcularımızın biblolarını.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Del Piero
      En son Burçak tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 16:41.
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• abi biblolar süper... yukarıdaki arkadaşın yazıştığı tsclub idarecilerinin maili nedir?şu biblo isteğimizi bi iletsek ne dersiniz?

Yorum

• evet bencede biblo süper olur yaptırrlar bence iyi tutar o biblolar. süper olur inşallah yapılır .

Yorum

• ben en cok eski formaların satılmasını istiyorum. dönemin yıldızlarının formalarını. en cok rabet gören olur heralde.
            bide tsclub ın daha cok cocuklara hitap etmesini istiyorum. oyuncaklar ın oldugu cocuk kısmı olmaası lazım bence. ne biliyim asker oyuncaklar yerine futbolcular olabilir.
            geçen seneye göre cok fazla çeşit yapmışlar. pumayla anlaşmalarıda cok ii oluş bu yüzden. hepsi birbirinden güzel. yani dün girdim mağzaya. kesinlikle insanın eli boş cıkması mümkün değil.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

abi biblolar süper... yukarıdaki arkadaşın yazıştığı tsclub idarecilerinin maili nedir?şu biblo isteğimizi bi iletsek ne dersiniz?
              TS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Çalışma Saatleri: Hafta içi her gün 08:30-17:30 arasıdır.
              Telefon: +90(212)4525261
              Faks: +90(212)4515461
              E-posta: shop@trabzonspor.com.tr

Trabzon için:
              Merkez TS ClubKemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon0462 326 20 77
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Göğüs kısmında TSC yazan t-shirtler güzel
                En son Emre B. tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 22:49.

Yorum

• Sinan Yılmaz 4 Trabzonspor şakısından oluşan bir kaset hazırlamış.Bunlardan birinde de kolbastıyı TS'ye uyarlamış.Bu şarkı Manisa maçından öncede çalınmıştı.Kolbastıya birde klip çekmiş.Klip büyük ihtimalle Kral TV'de yayınlancak.Bu klibi izleme imkanı buldum.Klip maç görüntüleri ve kolbastıdan oluşuyor.Klibi görürseniz kolbastı oynayan kız akrabamdır

Yorum

• o klip baya bi zaman önce kral tv de yayınlanıyodu zaten. son zamanlar göremedim ama.
                    birde ben klibi beğenmemiştim açıkcası. görüntüler okadarjızlı değişiyoduki. klipte oyunu ön plana çıkarmaları gerekirdi.
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• gün içinde giyeceğimiz ürünler olsa ama ts club çıkardığı bişiye benzemeyen tasarımlar gibi değil adam akıllı bir şeyler izmirde ki puma mağzalarında bekliyorum çıkmasını
                      işkenaz

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o klip baya bi zaman önce kral tv de yayınlanıyodu zaten. son zamanlar göremedim ama.
                        birde ben klibi beğenmemiştim açıkcası. görüntüler okadarjızlı değişiyoduki. klipte oyunu ön plana çıkarmaları gerekirdi.
                        Bu klip yeni olabilir.Çünkü bu sene çıkan t-shirtleri giyiyolardı.Mavi üzerine TSC yazanlardan

Yorum

• ben bi cubuklu forma tasarladım ve shop@trabzonspor.com.tr adresine yolladım umarım begenirler de dikkate alırlar inşallah

Yorum

• evet forman cok güzel. Insallah senin gibi yaparlar...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Çalışma Saatleri: Hafta içi her gün 08:30-17:30 arasıdır.
                              Telefon: +90(212)4525261
                              Faks: +90(212)4515461
                              E-posta: shop@trabzonspor.com.tr

Trabzon için:
                              Merkez TS ClubKemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon0462 326 20 77
                              teşekkürler...bu isteğimizi kibar bir dille ilettim.İnşallah değerlendirmeye alınır..

Yorum

teşekkürler...bu isteğimizi kibar bir dille ilettim.İnşallah değerlendirmeye alınır..
                                inşallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X