Facebook'ta Trabzonspor Lovers sayfasının admini kim Mehmet Terzi'nin aciklamalarini yayinlamislar bi onlarda var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Söz konusu kalem vb. ürünleri bir fabrika,birden fazla markaya,diğer değişle kulübe üretebilmektedir.Fabrika kaynaklı bir hatadır.
Büyütülcek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Yorum
-

hamburg t-shirt, herth tribünü

ve daha neler var
bunlar üreticinin yaptigi hatalar
geri yollarsin yenisini verirler
hata tekrarlanirsa üreticiyi degisirsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
KAAn Boz burda üyeİlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'ta Trabzonspor Lovers sayfasının admini kim Mehmet Terzi'nin aciklamalarini yayinlamislar bi onlarda var25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Dün sosyal medyada kıyamet koptu bu fotoğraflar yüzündenİlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Trabzon taraftarının TS Club'dan aldığı lisanslı kurşun kalem soyulunca ortaya Fenerbahçe amblemi çıktı.
Spor Servisi'nin fotoğrafı.
2,1b Beğenme72 Yorum66 Paylaşım
Bu haberi gören oldu mu??
Yorum
-
biraz yukarda almanyadan örnekler verdimİlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin aslı astarı var mıdır peki?
Varsa bu ne biçim bir iştir?
bunlar fabrikasyon hatasi
adamlarlan ayni üretimden siparis verirsen bu hatalar olur
normaldir
abartilacak bisey yok
zaten bu olayi zirve yaptiran yönetimin hemen defansiv durusu
yok fotomontajda neyde vs.
insan derki
arastirdik
siparis verdigimiz sirket sikeciler icinde üretim yapiyormus
orda bir hata olmus
hatali mallar degisecek
insan ürettigi ürün hata olabilir...
bak kimse bisey diyormu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
3 mac ıyı oynadık basladı hemen bızans oyunları bu bana normal gelıyor alıstımda bızım taraftar bu oyuna nasıl gelıyor bunu bır turlu anlayamıyorumTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
tavsiyeİlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangisini tavsiye edersiniz?
[ATTACH=CONFIG]7288[/ATTACH]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu iki nevresim takımı arasında kaldım. kız çocuğuma alacağım. bunlardan birini alan var mı, renk canlılığı kalitesi vs. nasıldır? hangisini tavsiye edersiniz?
[ATTACH=CONFIG]7287[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7288[/ATTACH]
Yalnız ikisi farklı ürünmüş gibi duruyor..
Biz de inşAllah doğacak olan erkek evladımız için geçen hafta sağdakini aldık.. Sağdaki Bebek Nevresim takımı.. Soldaki de genç veya büyükler için gibi duruyor..En son AdemS tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 18:50.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum