Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yane avatarımdaki formayı kastediyorum arkadaşlar XD

Yorum

• ben istanbul pendiğe ts clup mağazası istiyorum ürünleri almak için çok yol gitmek zorunda kalıyoruz
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Kulübümüzün resmi ürün satıcısı konumundaki Ts Club Mağazalarında önümüzdeki dönemden itibaren okul çocuklarına yönelik çalışmalarda bulunulacak.

Buna göre yapılan planlamada her türlü eğitim araç ve gereçleri Ts Club Mağazalarında toptan ve perakende olmak koşuluyla satışa sunulacak. Böylelikle Trabzonspor taraftarı olan çocuklarımız ve gençlerimiz okullarda Trabzonspor armasını ve renklerini taşıyan malzemelerle eğitim yaşamlarını sürdürerek kulübümüzde daha da fazla bütünleşmiş olacaklar.

Kaynak Resmi Site
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben istanbul pendiğe ts clup mağazası istiyorum ürünleri almak için çok yol gitmek zorunda kalıyoruz
          kesinlikle.....birara niyetlendiler ama sorun sahibyle sorun yaşamışlar...mecidiyeköye her hafta gitmek imkansız benim çin 2-3 ayda bir anca malesef ama malesef ha diyyince olucak şey de değil...
          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle.....birara niyetlendiler ama sorun sahibyle sorun yaşamışlar...mecidiyeköye her hafta gitmek imkansız benim çin 2-3 ayda bir anca malesef ama malesef ha diyyince olucak şey de değil...

ewet ya pendikte olsa kafama her estiğinde giderim ama mecidiye köy ole değil bu arada geçen hafta sonu mecidiye köye gittim görevlilerle konuştuk bu sorunu onlara anlattın pendiğe en kısa zamanda mağazanın açılcağını solediler
            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulübümüzün resmi ürün satıcısı konumundaki Ts Club Mağazalarında önümüzdeki dönemden itibaren okul çocuklarına yönelik çalışmalarda bulunulacak.

Buna göre yapılan planlamada her türlü eğitim araç ve gereçleri Ts Club Mağazalarında toptan ve perakende olmak koşuluyla satışa sunulacak. Böylelikle Trabzonspor taraftarı olan çocuklarımız ve gençlerimiz okullarda Trabzonspor armasını ve renklerini taşıyan malzemelerle eğitim yaşamlarını sürdürerek kulübümüzde daha da fazla bütünleşmiş olacaklar.

Kaynak Resmi Site
              okul derken? acaba üniversitelerde dahil mi bu uygulamaya?

Yorum

• İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mrb arkadaslar dünki normal t-shirtlerden sonra futbolcu t-shirtleri önerimide sunuyorum umarım beyenilir bunlar

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

bunlar süper yaa böyle değişik ve güüzel şeyler çıksın hepsinden alrım valla tebrik ederim arkdaşım seni ... daha birçok güzel öneriler var gördüğüm kadarıyla hepsi süper...şuanki ts club deki tsörtler hiç hoşuma gitmiyo ...ne renkler renge bnziyo ne modeller....

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben istanbul pendiğe ts clup mağazası istiyorum ürünleri almak için çok yol gitmek zorunda kalıyoruz
                  geçen sene tuzladaydım. orda formalarımızın satıldığı 2 yer gördüm. sizlerede yakın. oralara gidebilirsiniz. yerini, oralı olmadığım için bilmiyorum ama şöle tarif ediim. sahile yakın bir arada.

Yorum

• Ali Fuat abi bunları paylaşıyor musn yönetimle?
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• ufuk sağol bilgin için ben bunu bilmiyodum bi bakıyım mecidiyeköye gidiyoruz maza için
                      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Ts Club’tan eğitim atağı

Kulübümüzün resmi ürün satıcısı konumundaki Ts Club Mağazalarında önümüzdeki dönemden itibaren okul çocuklarına yönelik çalışmalarda bulunulacak.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ya gercek tarftar lisanslı ürün kullanır diyoruzda maddi durumu olmayan napcak arkdaşlar almasınmı giymesinmi yani onlar tarftar olmuyomu

Yorum

• ya arkadaslar,ben bugun parayı yatırdım hesap numarasına,parayı yatırdıgıma dair belgeyi de faksladım,internete mail atmak için girdiğimde mailimi de attım,fakat mail attıktan sonra almak istedigim urunun(Bize Her Yer Trabzon atkısı) stoklarda kalmadıgını gördüm.
                            ne yapmam gerekir?

Yorum

• Bunlar da güzelmiş.

33 TL.

Yorum

• Bu atkı Ankara'ya geldiği gibi bitmiş ya. Hemen sipariş ettirdim ama,alacağım inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim