Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitterdan... "Buyuk bir aksilik cikmazsa TS Club yeni web sitesi bugun yayinda olacak"
    Merakla bekliyorum yeni sitemizi...
    Hamiş

Yorum

• arkadaşlar lacivert eşofmanın arkasındaki kırmızı eşofman takımı bu yılki eşorfman takımımı acaba
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar lacivert eşofmanın arkasındaki kırmızı eşofman takımı bu yılki eşorfman takımımı acaba
        Evet bu sezon ürünü...
        Çok da güzel
        Hamiş

Yorum

• BENDE dakka başı acıyorum siteyi ama değişiklik yok nolcak acaba nevzat aydın yarın dedi ama dün kesin gibi konuşdu
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dikkat etdimde kötü ürün resmi görünce yorumların ardı arkası kesilmiyor ama cok güzel 3 ürün resmine kimse yorum yapmıyor lisanslı ürün kullanımında zayıfmıyız ne bana öyle geliyor
            İyi bir şeyi eleştirmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi bir şeyi eleştirmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
              iyiye iyi demek haklıya hakkını vermek gibidir

Yorum

• Yeni satış sitemizle ilgili yarını bekleyin
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni satış sitemizle ilgili yarını bekleyin
                  bugün dendi abi ama nerden duyum

Yorum

Yeni satış sitemizle ilgili yarını bekleyin
                    1-2 gün beklenir bişe değil abi. Bilgi için teşekkürler.
                    Yeter ki hakettiğimiz siteye kavuşalım.
                    Hamiş

Yorum

• Kapıda ödeme sistemi olsa keşke...
                      Kredi kartı kullanan var, kullanmayan var.
                      7

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün dendi abi ama nerden duyum
                        Site hazır yurdışı, server ayarları derken gece yarısına kadar yayına girmiş olacak. Kaynak en merkezden.

Yorum

• yani 12 yi bulmaz 6 saatten az var iyi abi bekleriz

Yorum

• TS Club tarafından Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünler Trabzon’daki bayilerde satışa sunulurken, yarından itibaren tüm TS Club’larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta İnter’i 1-0 mağlup eden takımımız ikinci maçta da Lille ile 1-1 berabere kalarak grubundaki liderliği sürdürürken, bu lig için üretilen ürünler de taraftarlarımızın beğenisini topladı.

Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünlere yarından itibaren tüm bayilerden ulaşabilirler.

Şampiyonlar ligi logosu kullandığınız tüm ürünler UEFA'nın onayı alındıktan sonra uygulanabiliyor. Ürünlerin yaptırılması, Trabzon'a gelmesi, barkod, stok fotoğraf çekimi, dekupe derken ancak yetişmiş.

Yeni satış sitemiz de hazır yarın resmi sitede haberini -büyük ihtimalle- gece yarısından sonra da yeni halini görebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              190 lira..
                              sagolasin renkdas

Yorum

TS Club tarafından Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünler Trabzon’daki bayilerde satışa sunulurken, yarından itibaren tüm TS Club’larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta İnter’i 1-0 mağlup eden takımımız ikinci maçta da Lille ile 1-1 berabere kalarak grubundaki liderliği sürdürürken, bu lig için üretilen ürünler de taraftarlarımızın beğenisini topladı.

Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünlere yarından itibaren tüm bayilerden ulaşabilirler.

Şampiyonlar ligi logosu kullandığınız tüm ürünler UEFA'nın onayı alındıktan sonra uygulanabiliyor. Ürünlerin yaptırılması, Trabzon'a gelmesi, barkod, stok fotoğraf çekimi, dekupe derken ancak yetişmiş.

Yeni satış sitemiz de hazır yarın resmi sitede haberini -büyük ihtimalle- gece yarısından sonra da yeni halini görebilirsiniz.
                                bu gece yarısı demi abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim