İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Evet bu sezon ürünü...İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lacivert eşofmanın arkasındaki kırmızı eşofman takımı bu yılki eşorfman takımımı acaba
Çok da güzel
Hamiş
Yorum
-
İyi bir şeyi eleştirmeye gerek olduğunu sanmıyorum.İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledikkat etdimde kötü ürün resmi görünce yorumların ardı arkası kesilmiyor ama cok güzel 3 ürün resmine kimse yorum yapmıyor lisanslı ürün kullanımında zayıfmıyız ne bana öyle geliyorMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
iyiye iyi demek haklıya hakkını vermek gibidirİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi bir şeyi eleştirmeye gerek olduğunu sanmıyorum.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
-
bugün dendi abi ama nerden duyumİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni satış sitemizle ilgili yarını bekleyin
nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
1-2 gün beklenir bişe değil abi. Bilgi için teşekkürler.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni satış sitemizle ilgili yarını bekleyin
Yeter ki hakettiğimiz siteye kavuşalım.Hamiş
Yorum
-
Site hazır yurdışı, server ayarları derken gece yarısına kadar yayına girmiş olacak. Kaynak en merkezden.İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün dendi abi ama nerden duyum
Yorum
-

TS Club tarafından Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünler Trabzon’daki bayilerde satışa sunulurken, yarından itibaren tüm TS Club’larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.
Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta İnter’i 1-0 mağlup eden takımımız ikinci maçta da Lille ile 1-1 berabere kalarak grubundaki liderliği sürdürürken, bu lig için üretilen ürünler de taraftarlarımızın beğenisini topladı.
Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünlere yarından itibaren tüm bayilerden ulaşabilirler.

Şampiyonlar ligi logosu kullandığınız tüm ürünler UEFA'nın onayı alındıktan sonra uygulanabiliyor. Ürünlerin yaptırılması, Trabzon'a gelmesi, barkod, stok fotoğraf çekimi, dekupe derken ancak yetişmiş.
Yeni satış sitemiz de hazır yarın resmi sitede haberini -büyük ihtimalle- gece yarısından sonra da yeni halini görebilirsiniz.
Yorum
-
sagolasin renkdasİlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle190 lira..
Yorum
-
bu gece yarısı demi abiİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TS Club tarafından Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünler Trabzon’daki bayilerde satışa sunulurken, yarından itibaren tüm TS Club’larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.
Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta İnter’i 1-0 mağlup eden takımımız ikinci maçta da Lille ile 1-1 berabere kalarak grubundaki liderliği sürdürürken, bu lig için üretilen ürünler de taraftarlarımızın beğenisini topladı.
Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünlere yarından itibaren tüm bayilerden ulaşabilirler.

Şampiyonlar ligi logosu kullandığınız tüm ürünler UEFA'nın onayı alındıktan sonra uygulanabiliyor. Ürünlerin yaptırılması, Trabzon'a gelmesi, barkod, stok fotoğraf çekimi, dekupe derken ancak yetişmiş.
Yeni satış sitemiz de hazır yarın resmi sitede haberini -büyük ihtimalle- gece yarısından sonra da yeni halini görebilirsiniz.nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum